Cititul nu dauneaza sanatatii

Mi-am luat un obicei prost. De ceva vreme adormeam cu televizorul pornit, de fapt, doar cu televizorul pornit.Aveam senzatia ca nu pot sa respir si sa somnul refuza sa vina daca nu simte prezenta unui post TV. Adormeam, ce-i drept, repede dar aveam un somn agitat si ma trezeam extrem de obosita. Telecomanda ramasa undeva pe sub perna crea uneori disconfort. Pana aseara .
 
Ma uitam la „Dansez pentru Tine”, in vreme ce consoarta imi pusese placa cu sforaitul pe care o stiu pe dinafara. Ce frumos dansa Pepe in ritmul sforaitului sotului meu… un vis. Atunci s-a aprins beculetul. Ia sa imi bag niste dopuri in urechi. Si cum urechile infundate nu prea mai auzeau la televizor, m-am ridicat si am gasit pe pipaite in sertar e-book-ul. Ne-am asezat impreuna in pat si butonul rosu al telecomenzii televizorului s-a lasat apasat rapid. Am ales o carte pe care nu o citisem inca. Fara telecomanda sub perna , viata era deja mai frumoasa. Si ma avantam pagina cu pagina in cartea aceea care ma captiva pe masura ce inaintam in poveste. Nu mai simtisem de mult atata liniste si relaxare, eram cu totul acolo alaturi de personajul pe care il indragisem din primele 10 minute. Ochii incepeau sa dea semne de oboseala si eu ma incapatanam sa merg mai departe. Nu pentru mult timp.
 
Am inchis e-book-ul cu oarecare regret, insa convinsa ca diseara imi continui aventura. Mi-am tras plapumica peste nas si am adormit rapid, fara sa ma gandesc la ce am de rezolvat azi, ci doar la ceea ce citisem si construind un scenariu pentru ceea ce va urma. M-am trezit dimineata la ora 6:30 mai odihnita ca oricand si obisnuita sa imi scot rapid  telecomanda de sub perna, am pornit din nou televizorul. L-am oprit dupa 5 minute. Nu veam timp de pierdut. Gatit, curatenie… toate trebuie facute rapid pentru ca am o carte de citit!
Cartea Secretul sufletului pereche, asta citesc acum si sunt foarte incantata de ea.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares