Pareri despre gama Apidermin Lejer

Apidermin Lejer
Munca de blogger iti aduce multe satisfactii. Una dintre ele este aceea de a te bucura de produse pe care sa le testezi si sa le impartasesti si altora parerea despre ele. Din categoria „testate”, a venit astazi randul produselor din gama Apidemin Lejer, primite de la complexul apicol Veceslav Harnaj. Am primit acum doua saptamani produsele si mi-am luat timpul necesar pentru a le folosi. Iata concluziile mai jos.
Laptele demachiant Apidemin Lejer l-am folosit in prima zi si dimineata si seara. Mirosul este placut fara a simti miros excesiv sacaitor de parfum. Consistenta este buna, nici prea lichida nici prea densa iar de curatat nu se pune problema sa nu curete tenul. Pentru tenul gras, insa, va recomand sa folositi o cantitate mica din demachiant ca sa nu aveti impresia ca ramaneti cu el pe fata.
Lotiunea tonica Apidermin Lejer continua actiunea demachiantului prin hidratare si tonifiere, si a actionat foarte bine asupra tenului meu gras, inchizand destul de bine porii. Nu ai sensatia de piele stransa si nu se lasa cu mancarimi sau usturimi desi tenul meu e destul de sensibil. Am aplicat si lotiunea tonica de doua ori pe zi, dimineata si seara, dupa demachiere.
Dimineata, dupa lapte demachiant si lotiune tonica, am folosit crema lejera hidratanta de zi Apidemin Lejer. Aici am avut prima problema. Pielea mea imi spunea ca e prea mult si ma trezeam cu fata transpirata, oricat de putina crema as fi aplicat. E clar ca e prea grasa pentru mine asa ca am vrut sa vad cum se comporta cu un ten mixt si am rugat-o pe mama sa o foloseasca. La ea s-a comportat foarte bine, fara urme de fata transpirata care nu poate respira. Pentru mine, trebuie ori o crema si mai lejera, ori sa renunt la crema de tot, ceea ce nu e tocmai ok pentru ca un ten gras are nevoie de hidratare si el dar cu mai putine lipide.
Seara, am folosit crema regeneranta de noapte de la Apidermin Lejel. Vreo patru – cinci zile. Timp in care au inceput sa imi apara cosuri mici pe frunte, ca in perioada adolescentei. Am intrerupt testarea si am trecut-o in tabara mamei. Are o saptamana de cand o foloseste si are tenul luminos, curat, fara urma de pata sau de cos. Deci, problema e la mine pentru ca am tenul foarte gras si cremele,  fiind mai vascoase decat lotiunile de curatare, mentin senzatia uleioasa si favorizeaza acneea. Nu sunt singura care are aceasta problema.
Prin urmare, in ultima saptamana, am folosit doar demachiantul si lotiunea tonica Apidemin Lejer si vad ca ne impacam foarte bine. Fara transpiratie, fara aspect de fata unsa cu ulei, fara tentative de acnee, dar curat si hidratat. Acum sunt in cautarea unei creme care sa completeze ritualul pentru un ten fericit. Asa ca, daca aveti tenul uscat sau mixt, va recomand cu toata sinceritatea intreaga gama, dar daca aveti tenul gras, trebuie sa va cautati voi insiva reteta perfecta care i se potriveste ca sa nu fie nici prea mult nici prea putin.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares