Soc! De cand a descoperit Magic LED, Ruby nu mai stinge lumina.

magic led bec cu led
Nimeni nu stie  cum a ajuns Ruby sa stinga lumina. Unii zic ca ii place cu lumina stinsa, ca asa e ea jucausa si provocatoare. Dar, de unde? Secretul e altul. La inceputul carierei sale, tanara artista nu vroia sa iroseasca toti banii luati pe concerte ca sa plateasca facturile la furnizorul de energie electrica. A inceput sa stinga lumina peste tot, la toate posturile TV, la radio, de zeci sau poate sute de ori. A incercat sa cumpere niste becuri economice ieftine din piata si o dureau ochii de la lumina cand trebuia sa isi memoreze vesurile. O vreme, toti i-am apreciat dorinta de a face economie si indemnul ecologist de a stinge lumina. Tocmai cand ne invataseram sa stam pe intuneric si ajunseseram sa stim exact unde e masa si unde sifonierul ca sa nu ne mai lovim in ele, bajbaind pe intuneric, Ruby ne-a socat.
O sursa apropiata ne-a marturisit de ce a incetat artista sa mai stinga lumina. Se pare ca un fan ingrijorat ca artista ar putea fi nevoita sa poarte ochelari daca mai lucreaza in lumina slaba si nesanatoasa, i-a recomandat magazinul MagicLED. De aici cumparase si el solutii de iluminat cu LED, in special becuri cu led pentru toata casa si nu mai avea probleme. La randul lui, cautase solutii de iluminat care sa fie ieftine ca pret de achizitie dar sa nu produca gauri in factura la electricitate si sa dea lumina placuta si suficienta pentru ca cele doua fetite ale sale sa isi poata face temele fara a-si obosi ochii. Lumina data de un bec cu LED creeaza o atmosfera calda in casa si nu face contorul sa se creada la maraton. Fanul vedetei a mers chiar mai departe si i-a adus cadou cateva becuri cu led ca sa le incerce. Se pare ca Ruby ar fi refuzat initial, insa, sfatuita de administratorul casei sale, a montat aceste becuri cu led in sufragerie ca sa le testeze.
De cateva zile, vecinii ne marturisesc ca vad lumina mereu aprinsa in casa vedetei. Ba, mai mult decat atat, o batrana ne-a marturisit ca ieri a vazut o firma care a venit sa monteze corpuri de iluminat si in curte, ceea ce i s-a parut ciudat pentru ca in curtea vecina fusese intotdeauna bezna. Acum, intreg cartierul se intreaba de ce nu mai stinge Ruby lumina. Sa fi semnat vreun contract baban si nu se mai teme de facturile mari la energie electrica? Nu. Ruby a descoperit ca un bec cu led de 10W produce lumina echivalenta unui bec cu incandescenta de 75W si consuma foarte putin, deci face economie fara sa isi puna sanatatea ochilor in pericol.
Paparazzi nostri au surprins-o pe cantareata platind unui curier o comanda si s-au interesat ce cumparase. Se pare ca este vorba despre o comanda de 50 de becuri cu led pentru acasa, de pe MagicLED.ro. Factura mica, lumina sanatoasa si bucuria ca a scapat de stresul statului cu mana pe intrerupatoare pentru a stinge lumina ca sa nu consume multa energie, s-ar putea sa duca spre nou hit.
Aprinde lumina, sa vezi contorul
Ce lin se roteste, cu-ncetinitorul
Nu mai duc grija facturii mele,
Cu becuri cu led, am scapat de probleme.
PS: povestea cu Ruby este un pamflet dar va rog sa nu il tratati ca atare! Becurile cu led nu sunt pamflet. Ele exista si cu ele cu nu veti mai face niciodata atacuri de panica cand va aduceti aminte prin metrou ca ati uitat lumina aprinsa.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares