4 tipuri de pantofi care te fac să pari mai înalt

pantofi care te fac să pari mai înalt

Puțini suntem cei care nu avem complexe. Femeile sunt considerate mai complexate decât bărbații doar pentru că ele vorbesc mai mult despre ce le nemulțumește. Nu prea vă auzim pe voi, bărbații, zicând cu voce tare că vă considerați prea grași, prea slabi sau prea scunzi. În sinea voastră sunt sigură că și voi aveți complexele voastre. Unul dintre este legat de înălțime.

Majoritatea femeilor visează la bărbați înalți și e clar că și hainele vin mai bine pe un bărbat trecut de 1,75 m. Când tu abia ai 1,69 m sau poate chiar mai puțin, cauți să corectezi cumva acest neajuns. Cea mai la îndemână metodă este cea a purtării unor pantofi care te fac să pari mai înalt și sunt câteva modele care chiar fac diferența în acest sens.

Pantofi care te fac să pari mai înalt

Pantofii cu toc

Nu vorbim aici de vreun pantof stiletto; nu o să te înalțe cu 10 centimetri, dar și 3-4 sunt buni, nu? De exemplu, dacă-ți pui un costum, fie el office sau de ocazie, pantofii eleganți cu toc, precum cei de aici, vor face pantalonul să cadă mult mai bine și întreg costumul să se așeze altfel decât dacă ai purta un pantof cu talpă dreaptă. fără pic de toc. Poate e puțin exagerată comparația mea, dar e ca la femei: cum arată o femeie în fustă creion, încălțată cu balerini, și cum se prezintă pe niște tocuri de 10 cm?

Pantoful cu platformă

pantofi care te fac să pari mai înaltDacă ești adeptul unui stil mai casual sau pur și simplu nu suporți pantofii cu toc (am întâlnit și astfel de bărbați), o variantă foarte bună ar fi pantofii cu platformă. Din nou nu trebuie să te duci cu gândul la platformele pentru femei, care sunt foarte înalte.

O pereche de pantofi bărbătești de zi cu zi, cu o talpă de 2-4 centimetri grosime, este foarte potrivită. Talpa nu e așa de groasă ca să atragă atenția (mai ales că se și poartă modele de genul acesta) și câștigi ceva înălțime și încredere în tine.

Pantofii sport cu talpă dreaptă groasă

Sunt tot un soi de platforme, dacă vreți. La mare modă și ei, mai ales modelele în culori contrastante, de tipul pantof negru și talpă albă. Aveți aici câteva perechi de pantofi superbi de genul acesta.  Sunt foarte comozi și practici, mai ales că pot fi purtați și la ținute casual, dar și atunci când te îmbraci sport. Cu ajutorul lor nu câștigi mulți centimetri în plus, maxim 2-3, dar nu poți purta pantofi cu toc când vrei să mergi la o plimbare în parc într-o ținută mai lejeră, nu?

Pantofi sport de alergare

Stilul sport te definește 100%? Dintre toți pantofii sport pentru bărbați, cei pentru alergare sunt cei mai potriviți pentru a câștiga 3-4 centimetri în înălțime. Au acea formă specială, cu talpa înălțându-se progresiv dinspre vârf spre zona călcâiului. Cred că sunt cei mai comozi pantofi și se găsesc modele pentru orice anotimp sau pe orice culoare, deci sunt și ușor de asortat.

În funcție de stilul vestimentar care te definește, poți alege una dintre aceste variante. Dacă nu-ți place niciunul dintre aceste tipuri de pantofi, mai există și varianta pantofilor cu înălțătoare și a branțurilor înălțătoare. Branțurile pot fi asociate cu orice tip de încălțăminte. Ele te fac să pari cu vreo 2 cm mai înalt. În schimb, înălțătoarele pot oferi până la 7 cm în plus, dar ele pot fi folosite doar la încălțămintea special construită pentru ele (sunt pantofi care au talpa ca la orice pantof normal, dar sunt mai înalți ei ca și construcție, pe zona gleznă-călcâi, astfel încât să fie loc în pantof și pentru înălțător și pentru picior.

Sigur că pe lângă acești pantofi bărbătești care te fac să pari mai înalt mai sunt și alte trucuri de care te poți folosi (lucruri care țin de vestimentație sau chiar de frizură), dar despre ele vom vorbi într-un articol viitor.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 14/04/2017
    Răspunde

    Al meu este destul de inalt, multumim de sfaturi.

  1. Răspunde

    Boy oh boy! La 1.75 e tot mai mic decat mine fara tocuri :))) Spre norocul meu, my better half are 1.92 si sunt relaxata langa el chiar si pe tocuri de 12 cm.

  2. Răspunde

    Eu ce sa zic… sunt mica de inaltime, dar nu vad asta un complex. E cam greu cu tocurile, sunt incomode majoritatea. In plus am si o mica problemuta care ma cam determina sa port rar si pentru putin timp toc. Dar chiar si asa, port tocuri daca tinuta o cere. Prefer platformele, chiar daca nu sunt la fel de elegante cum sunt pantofii stiletto. Si imi plac mult si pantofii aia sport (nu dau nume de brand) ca cei amintiti de tine. 🙂

    • Lamiita Petre
    • 14/04/2017
    Răspunde

    Eu sunt una dintre nemultumite si pe buna dreptate. Pe langa cele mentionate de tine, aleg pantofii/ sandale decolati cat mai mult si ma feresc de barete care sa imi taie piciorul, automat purtand pantofi sau sanda cu bareta peste, taie din lungimea piciorului. Si cand picioarele mai sunt si groase, e un dezastru total. Fericite, cele cu picioarele subtiri pana-n gat!

    • ghelbere elena
    • 15/04/2017
    Răspunde

    Sunt inalta, dar barbatul meu e foarte inalt asa ca nu are nevoie de artificii pentru a fi mai inalt.

  3. Răspunde

    Imi plac pantofii sport de alergare, cat si pantofii sport de oras. Implicit, imi plac barbatii care poarta des aceste doua tipuri de incaltaminte. Insa sunt totusi mofturoasa, desi aparent ma atrage latura sport. Nu accept orice brand si nu accept orice model. Trebuie sa fie totusi suficient de masculin purtatorul, cat si modelul de incaltaminte ales. Si… am un fetis pentru incaltaminte. Daca nu se incalta cu ce trebuie, nu iesim la nicio intalnire. Intotdeauna am selectat partenerii in functie de incaltaminte. Uite ceva ce inca nu stiai despre mine 😀

  4. Răspunde

    Haha, sotul meu e micut, are cel mult 1.65, iar nu am mai purtat tocuri de cand ne-am cuplat, asta pentru ca nu ne tinem comod de mana daca sunt eu mai inalta, nu pentru ca lui i-ar pasa vreun pic de asta. Era o vreme in care as fi putut sa merg si la plaja cu tocuri, in asa stil eram de innebunita dupa ele. Acum am renuntat de tot la ele si nu imi lipsesc deloc! Daca tot sunt aici, profit de ocazie sa te imbratisez virtual si sa iti urez Sarbatori Fericite!

    • nicolae claudia
    • 15/04/2017
    Răspunde

    eu si sotul meu avem cam aceeasi inaltime, poate el e mai inalt cu vreo 2cm fata de mine si prefer sa nu port tocuri prea inalte

  5. Răspunde

    Eu sunt înaltă, am 1,72, si de multe ori ma gândeam ca nu-mi voi gasi un bărbat pe măsura! Norocul mi-a surâs si am un soț de 1,95. Fără tocuri sunt un puiuț pe lângă el. In felul asta prefer tocurile ca sa arat bine pe lângă el.
    Mai trebuie sa sic ca el are 120 si eu 60kg?! Nu cred. Doar s-a înțeles ca sunt jumătatea lui 🙂

  6. Eu am noroc ca al meu sot este inalt, destul de inalt ca eu la 1.72 (in zilele bune) ai mei sa pot purta tocuri fara probleme.

  7. Răspunde

    hahaha, e bun articolul asta, tocmai vazui o defilare de moda de barbati pe tocuri stiletto si mi s-a parut exagerata 🙂 dar probabil toti erau din aia scunzi si complexati si invidiosi pe femei 😀

  8. eu am o inaltime medie. nu sunt very happy asa, dar merge! totusi, nu prea pot merge pe pantofi cu toc. m-am invatat cu comoditatea adidasilor

    • Pantofi barbati
    • 21/04/2017
    Răspunde

    Exista si barbati care arata bine pe tocuri, dar majoritatea sunt travestiti ;)), dar trebuie sa recunoastem ca putin toc la pantofii eleganti arata chiar bine la barbati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares