Sfaturi pentru o prezentare de succes

Sfaturi pentru o prezentare de succes
Cine a fost cuminte si m-a ascultat in cursul saptamanii, e la plaja acum, in minivacanta. Vad ca sunteti cativa nefericiti care lucrati in firma asta. Apa? Nu multumesc. As prefera o cafea. Inca nu mi-am baut cafeaua. Decofeinizata cu lapte imi place. Poftim? Dar cine face aprovizionarea cu produse de protocol in firma asta? 
 
Stiu ca ai o prezentare importanta de pregatit pentru marti si am venit sa iti dau o mana de ajutor.
La ultima ta prezentare ti se lipisera ochii de ecranul de proiectie. Incearca sa pastrezi contactul vizual cu publicul si sa le spui si altceva decat e scris pe ecran ca de citit, puteau citi ideile tale si din propriile birouri.
Poti incepe cu o gluma, cu o intrebare care sa le capteze atentia. Numai sa nu intrebi a cui e masina a carei oglinda ai zgariat-o in parcare!
Fii cat mai plin de energie si entuziast pentru ca tu trebuie sa „fii schimbarea care vrei s-o vezi în lume”(Mahatma Gandhi)! E nevoie de putin spectacol, dar nu teatru. Unii s-ar putea sa nu agreeze comedia si risti sa devii personaj in tragedia esecului.
Nu te sfii sa desenezi pe tabla, asta arata ca te implici si nu o sa mai rada nimeni cum au ras in clasa a treia cand ai desenat un cal si toata lumea intreba de ce are pisica ta botul asa de lung! Importanta e ideea. Tinta ta e ca lumea sa te tina minte.
Daca la sfarsit primesti intrebari, e de bine!
Nu uita sa vii marti cu o jumatate de ora mai devreme ca sa te asiguri ca e totul asa cum trebuie!
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares