Reasfaltam Antiaeriana desi nu era nevoie

Inca de acum cateva zile, utilajele se pregateau de ceva pe soseaua Antiaeriana si nu imi puteam da seama de ce anume. Nu stiu daca de la intersectia cu sos. Alexandriei pana la 13 Septembrie erau 3 gropi peticite. Cert e ca saptamana trecuta au trecut la treaba si s-au apucat sa desfaca asfaltul vechi(care nu cred ca avea mai mult de doi ani si sa toarne unul nou. Motiv serios de nervi pentru soferii care au stat si cate o ora pentru a parcurge distanta dintre cele doua intersectii.
Inca nu stiu daca au terminat de asfaltat dar nu imi dau seama de ce trebuia facuta treaba asta acolo. In sectorul 5 mai sunt inca strazi neasfaltate si ar fi trebuit cheltuiti banii acolo, nu intr-un loc unde chiar nu era necesara operatiunea de reasfaltare. Nu m-as mira sa se apuce si de trotuare ca abia le-au terminat si pe alea acum un an sau doi. Eu inteleg ca din treaba asta cineva, de undeva isi trage niste bani dar nu ar putea sa faca banii astia, actionanad cu niste utilaje si asfaltari acolo unde chiar e nevoie de ele?
Pe strada care leaga strada mea de zona unde se situeaza Cora Alexandriei, nu numai ca nu exista asfalt dar nu mai exista nici strada. Totul e o groapa imensa care se umple cu apa de ploaie si atunci cand trece o masina se creaza valuri „uriase” ce se lovesc de gardurile oamenilor? Sa inteleg ca Primarul nu stie de strada asta? Oamenii astia nu platesc si ei niste taxe? Nu au si ei dreptul sa circule pe ploaie incaltati si in altceva decat cizme de cauciuc, intr-o capitala europeana de mileniu trei? Si, ca sa fie treaba treaba, pe strada mea, gaurile in asfalt se inmultesc de la luna la luna datorita cetatenilor care au refuzat sa se lege la reteaua de gaz cand am facut-o marea majoritate si acum s-au trezit ca vor centrale pe gaz. Din cate stiu eu, cativa ani ar fi trebuit sa nu le dea voie sa sparga asfaltul pentru nevoi personale,. Dar, cui ii pasa?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares