Am visat ca eram in vacanta in Turcia

vacanta in Turcia
V-am zis ca nu mai imi da pace ideea unei vacante in Turcia. Cat e ziua de lunga numai la asta ma gandesc. Ba chiar si cand dorm, creierasul meu tot in Turcia se vrea. Exact asta am visat azi-noapte. Cel mai frumos vis din viata mea mea. Eram in rochia mea roz din bumbac si ma plimbam pe o plaja cu nisip atat de fin ca si in vis ma intrebam daca e posibil asa ceva. Din cand in cand, apa se asternea la picioarele mele udand nisipul fin si dandu-mi o gura de racoare de care aveam nevoie.
Sejur Turcia – MuratTurism
Cand m-am trezit, mi-am dorit si mai mult sa ajung anul asta intr-un sejur in Turcia. Am vazut si in anii trecuti la un show de la TV la care ma mai uit, multe imagini din excursia in Turcia a unor concurenti. Cu toata frica mea de mare, imi doresc sa ajung intr-un oras port turcesc si sa petrec o zi pe un iaht in mijlocul marii. Pentru mine, o excursie in Turcia nu inseamna numai plaja, mare, soare. Imi doresc sa vizitez cat mai multe locuri, sa le cunosc istoria sa vad muzeele si alte vestigii istorice despre care am citit. Sunt pasionata de muzica si dansurile turcesti si ma si vad seara intr-un local traditional turcesc, savurand un miel cu masline si o baclava. Cred ca orasul turcesc care mi se potriveste cel mai bine e Bodrum. Mi-as putea imparti sejurul in dimineti pe plaja din visul meu, pranzuri specific mediteraneene luate pe o terasa in port, dupa-amieze de hoinareala si studiu istoric si seri magice in club. Oferta e atat de bogata ca nici nu cred ca voi avea timp sa vad tot ce mi-am dorit si sa ma bucur de toate serviciile incluse. Vreau sa le incerc pe toate si, in mod special, sa vad cum e o baie turceasca. Nu voi lasa sa imi scape vizita la Teatrul antic greco-roman si la resturile Mausoleului din Halicarnas. Ar fi si pacat sa ajung si eu o data in Turcia si sa vad doar marea si plaja!
Am visat atata timp la o vacanta in Turcia incat nu mai pot amana. Pana la urma e vorba de relaxare dar si de sete de cunoastere, de dorinta de a intra in contact cu o cultura pe care o iubesti de la distanta, de a gusta bucate turcesti gatite la ele acasa de bucatari turci. Stiu de la o prietena ca in Turcia kebab-ul are un gust mult mai bun. Sa fie vreun ingredient secret pe care restaurantele turcesti din tara nu il stiu sau sa fie de vina aerul de Mediterana?
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares