Parfumuri mai ieftine cu oferta de Black Friday

parfumuri Black Friday

Cum știu eu în fiecare an că e vremea să mă apuc de căutat cadouri de Crăciun? Începe lumea să vorbească despre Black Friday. Ăsta e semnalul de start pentru mine. Mai ales că, de câțiva ani, chiar am învățat să profit de ofertele din această perioadă și să cumpăr darurile mai ieftin. S-ar putea să vi se pară devreme pentru cadouri, dar eu zic că nu este. Din experiența anilor trecuți, știu ce repede trece timpul, ce aglomerație se tot adună pe la firmele de curierat și… mai bine mai devreme decât prea târziu! Prin urmare, am vizitat deja pagina cu idei de cadouri de Crăciun și am cam pus pe wishlist ce aș vrea să cumpăr de Black Friday 2019.

Parfumuri mai ieftine – 15% reducere la orice parfum

În mare parte, anul ăsta voi pune sub brad cosmetice. O parte din membrii familiei vor primi seturi cadou de cosmetice. Pentru fete am văzut un super set Dove cu gel de duș, cremă de mâini și set pentru manichiură, iar pentru băieți niște seturi Gillette cu gel pentru bărbierit și aparat de ras. Mama merită mai mult. La fel și soțul meu. Ce să mai zic de mine!? Nu era normal să fiu puțin (nu mult!) atrasă de secțiunea cu parfumuri Black Friday?

black-friday-reduceri-parfumuri-Notino

Anul acesta, Notino dă startul primului val de reduceri de Black Friday pe data de 11 noiembrie. Ce produse vei găsi la reduceri? Ai ghicit: parfumuri! Și nu la 2-3 parfumuri, ci la toate. 15% reducere la orice parfum din ofertă. Poate că nu este o reducere mare, dar important este că e reală și că se aplică tuturor produselor din categorie. Mai bine așa, decât să fi văzut reducere 40% la parfumuri mai ieftine, care nouă nu ne plac, și să ne întrebăm de ce nu oferă discount și la brandurile mai scumpe. Până la urmă, 15% din prețul parfumului Carolina Herrera Good Girl Dot Drama, la care tânjesc de ceva vreme, înseamnă peste 80 de lei reducere. E doar un exemplu. Poate tu visezi la Lancome Idole sau Yves Saint Laurent Libre.

carolina-herrera-good-girl-dot-drama-eau-de-parfum-pentru-femei_

N-am să-mi fac singură un parfum cadou, cu toate că tentația e mare. Am să-l las pe Moș Crăciun să aprecieze cât de cuminte am fost și să aleagă el ceva pentru mine. Asta nu înseamnă că nu voi profita totuși de reducerile de Black Friday la parfumuri. Așa cum v-am spus, am un soț și o mamă tare cuminți. Merită cadouri frumoase.

Noutăți 2019 – Guerlain L’Homme Idéal Cool

Gândisem eu că ar fi potrivit pentru Mr. Armani Acqua di Giò Absolu, dar între timp datele problemei s-au mai schimbat. A primit o bandă de test parfumată cu Guerlain L’Homme Idéal Cool, într-un magazin din mall, și a cam devorat-o. N-a zis nimic, că e băiat discret, dar îl cunosc suficient cât să știu că, dacă nu i-ar fi spus nimic, ar fi aruncat-o rapid. Pe-asta încă o are în portofel. Să fie Guerlain, am zis!

Armani Sì Passione – două eșantioane cadou

În ceea ce-o privește pe mama, încă oscilez între parfumul ei preferat de la Avon și Armani Sì Passione și Cacharel Yes I Am, parfumuri pe care nu le-a avut până acum, dar la care a zâmbit destul de larg atunci când le-a testat din eșantioanele pe care mi le-am comandat eu de la Notino. Mai am puțin timp să mă hotărăsc. E bine că măcar am opțiuni. La Armani Sì Passione aș avea avantajul de a primi cadou două eșantioane de parfum, conform promoției actuale. Să vedem dacă va mai fi valabilă și luni!

ep-line-soy-luna-calendar-de-craciun-pentru-copii___13-min

Parfumurile sigur le iau acum. Altfel, nu știu cu ce buget mai rămân după ce atac reducerile la jucării. Seturile de cosmetice cred că le las pe valul doi de Black Friday, atunci când mă gândeam să le iau și nepoatelor câte un calendar advent. Mie îmi plac la nebunie calendarele astea cu surprize pentru decembrie, și cred că le-ar plăcea și lor să descopere zilnic un cadou nou în spatele unei ușițe. Și au destule produse utile, din ce văd.

Un parfum pentru tine sau poate parfumuri cadou pentru cei dragi? De ce să nu profiți de reducerile de Black Friday de la Notino ca să le iei la un preț mai bun? Exact asta voi face eu. Parfumuri mai ieftine cu 15%, doar folosind codul de reducere BLACK în căsuța specială pentru voucher cadou sau cod de reducere, înainte de finalizarea comenzii. Orice reducere e binevenită, nu?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Buna oferta chiar îmi doream sa achizitionez un parfum bun!

      • Chivu Iuliana
      • 09/11/2019
      Răspunde

      Chiar tentantă oferta.

        • Asaftei Simona
        • 11/11/2019
        Răspunde

        Ofertă foarte bună !?☹?

        • Angelica
        • 14/11/2019
        Răspunde

        Tentant ???

    • Dumitrescu elena
    • 09/11/2019
    Răspunde

    Foarte bună oferta

      • Elena Erica
      • 10/11/2019
      Răspunde

      Super tentantă oferta, să văd cum reușesc să echilibrez bugetul…
      Mulțumesc pentru informații.

    • Anghelina Irina
    • 09/11/2019
    Răspunde

    Nu stiu,nu am văzut, nu am auzit.Anul asta zic pas

      • Valeria Chertes
      • 09/11/2019
      Răspunde

      Oferte foarte bune,mulțumim pentru informații.

      • Anda Stanciu
      • 13/11/2019
      Răspunde

      oferte foarte bune

    • Monea Simona
    • 09/11/2019
    Răspunde

    Ai mare dreptate…orice reducere este binevenita…îmi place foarte mult ce ai ales….iar cele mici cred că vor fi cele mai încântate…??

  2. Am deja si Passione, dar zau ca mi-aș lua yes I am! Am primit si eu o mostra și m-am. Îndrăgostit!

      • Asaftei Simona
      • 11/11/2019
      Răspunde

      Ofertă foarte bună !?☹?

  3. Eu imi doresc un calendar de Advent. Am vazut vreo cateva pe Notino dar mai pandesc ofertele si poate mai apar calendare si de la alte firme 🙂 Ca si parfum imi doresc ”Idole”. Poate mi-l aduce Mosul :)))

  4. M-am indragostit de câteva parfumuri datorită mostrelor primite de la Notino, la fiecare comanda. Asa am ajuns sa cumpar un parfum pentru mine si unul pentru sotul meu, iar de Black Friday profitam si ne mai luam cate un parfum, doar nu putem rata promotia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares