No facebook in timpul programului!

refresh continuu pe facebook

De ieri am intrat in lupta, in lupta pentru un super iPhone 5S. Timp de sapte zile, pe profilul meu de facebook, veti gasi sfaturi care sa va ajute sa aveti o viata mai usoara la birou si sa fiti mai eficienti, de sa isi faca seful cruce de teama ca va fi nevoie sa va dea o prima. M-am gandit sa postez sfaturile si aici, ca sa ramana pentru posteritate.

Iata primul sfat, de ieri:

Ai ajuns la birou, da? Si asa e luni si nu ai chef de munca, asa ca sfatul meu ar fi sa lasi doar telefonul de serviciu pe birou. Pe asta personal pe care tocmai ti-a dat cineva mesaj pe whatsapp de l-ai citit de 20 de ori incercand sa iti dai seama, in acelasi timp, daca documentul de vineri e gata de predare, da-l pe „mute” si baga-l in sertar! Inchide-l cu lacat si du cheia unui coleg de munca pe care roaga-l sa nu ti-o dea decat la plecare! Nu stii de ce? Iti spun eu. Nu degeaba, seful v-a taiat accesul la facebook. Stie el ce stie. E de ajuns o singura notificare ca sa te pierzi in noutatile pe care armata lui Zuckerberg le asterne. Si uite asa pierzi si singura idee mareata care iti venise dupa o saptamana! Stiu ca o sa pierzi toate postarile mele inteligente de azi dar ….in viata nu le poti vea pe toate. PS: Acest sfat nu se aplica si celor care administreaza paginile de facebook ale firmelor si companiilor!
M-au intrebat ieri fetele daca eu asa fac si renunt la facebook. Ideea e sa faceti ce zice popa nu ce face popa. Eu sunt casnica si nu am sef asa ca imi permit sa o „lalai” pe facebook. Mai ales ca de acolo si vin multe idei de scris, de acolo imi iau retete noi ca sa ingrijesc de burtica sotului si de acolo aflu tot ce misca in tara asta, „raul, ramul”, fara sa fiu nevoita sa ma uit la publicitate.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares