Activati urmarirea pe facebook!

urmarirea pe facebook
Azi de dimineata, o domnisoara care nu era in lista mea de prieteni, mi-a dat mesaj rugandu-ma sa ii acord un like la o poza participanta la un concurs. Nu imi cadea mana sa ii dau un like dar nu am putut pentru ca setarile ei nu imi permiteau sa o votez, nefiind prietene. Am pierdut cateva minute ca sa ii explic cum sa activeze urmarirea pentru contul ei ca sa o poata vota toata lumea, dandu-i un like sau un comentariu. Pentru ca nu e prima data cand patesc asta, am sa postez aici cum trebuie activata urmarirea, lucru foarte simplu de facut dar al naibii de greu de explicat pe chat, unui incepator intr-ale facebook-ului.
Fiind logat in contul de facebook, cautati o sagetica in jos si apasati pe ea. Se va deschide un meniu in care trebuie sa selectati sectiunea „Setari”.
Odata intrati la setari, cautati pe partea stanga a paginii sectiunea „Persoanele care iti urmaresc profilul”. Din cate stiu aici toata lumea ar trebui sa aiba o caseta bifata, facand posibila urmarirea de catre prieteni a ceea ce posteaza.
Din aceasta pagina, trebuie facuta o singura modificare: mutati de pe optiunea deschis pentru prieteni pe optiunea pentru „Toata lumea”. Asta e tot. De acum, oricine va putea sa dea like la postarile tale si sa comenteze!
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares