Haideti sa ne luam permisul!

chestionare auto online pentru permis

M-a prins varsta de 29 de ani fara permis. Hai ca masina ca masina, ca nici nu cred ca voi mai avea bani sa imi iau daca nu mi-am luat pana acum. Dar permis vreau si am vrut intotdeauna. De cate ori nu vi s-a intamplat sa trebuiasca sa apelati la un taxi cand mergeti undeva si sotul consuma alcool sau de cate ori nu trageti de el sambata dimineata sa il duceti la cumparaturi? Lucrurile sunt mult mai simple cand ai permis. O sa imi spuneti ca da, dar e greu sa obtii permisul de conducere. O fi, dar in viata cam toate lucrurile sunt grele. E treaba voastra ce faceti dar eu ma pun cu burta pe carte ca nu mai tine.

Mi-am gasit si ajutor de nadejde ca in doi treaba e mereu mai usoara. Si in facultate invatam mai repede cu o colega langa mine. De data asta, ajutorul meu e virtual dar extrem de eficient. Am intrat pe Permis de Conducere si am gasit atatea lucruri utile ca deja ma visez nu luand carnetul, ci pierzandu-l pentru ca merg cu viteza:). Mi-am cumparat cursul de legislatie online la super-pret. Nici nu va spun pretul ca stiu ca va macina curiozitatea si o sa cautati singuri. M-am apucat sa invat si nu mi s-a parut deloc greu. La sfarsitul fiecarui capitol, chestionarele ma ajutau sa imi verific cunostintele acumulate. Mai ma si enervam cand greseam, plus ca la unele chiar nu intelegeam de ce e ca ei si nu e ca mine. Oricum, fiind totul in format electronic, imi e mult mai usor sa gasesc informatia decat cautand aiurea pe o pagina plina se sublinieri, cum avea sotul meu cand invata pentru examentul de obtinere a permisului de conducere. Ar si putut sa ma ajute si el. Dar nici nu am vrut sa ii spun! Barbatii ne cam iau peste picior si nu imi place asta. De ce sa imi taie el elanul, daca eu pot gasi ajutor aici pe site?

Am gasit si solutia pentru intrebarile mele cu bucluc. Parca cine a facut serviciul asta, fix la mine s-a gandit. Pentru o suma modica as zice, am avut acces la sectiunea intrebari explicate si asa am inteles multe lucruri din codul asta rutier, pe care altfel nu le-as fi priceput. Mai ales la sensul giratoriu, numai cand vedeam o poza si ma si vedeam ramanand blocata acolo o ora. Dar cu toata materia explicata, in scurt timp eram toba de carte.

Acum sunt la capitolul chestionare pe care le fac numai de drag, direct pe calculator. Nu cu pixul si caietul in mana notand la infinit numarul intrebarii si varianta si facandu-mi ochii ca girofarul cautand solutiile scrise minuscul la finalul cartii. Fac chestionarele online. Doar click, click, click si ma minunez si eu cat de buna sunt. Imi place sistemul lor de chestionare pentru ca simuleaza perfect examenul pentru permisul auto. Ai intrebarile cu variante, timp limita, vezi cate intrebari ai gresit si apelezi iar la serviciul intrebari explicate daca ceva nu iti e clar. Dar deja nu mai e cazul. Chestionarele auto de pe acest site se regasesc la examenul auto oficial DRPCIV si sunt actualizate conform ultimelor modificari ale Codului Rutier din ianuarie 2013. Testele auto te vor ajuta sa iei permisul de conducere din prima.

Acum sunt sigura ca prima faza a examenului de obtinerea a permisului de conducere nu mai este o problema. De ce am apelat la ei? Pentru ca nu imi doresc doar sa iau permisul de conducere din prima, ci si sa il iau cu maximum de puncte ca sa am cu ce ma lauda. Plus ca, dincolo de ajutorul pentru examen, toata treaba asta ma va ajuta sa fiu un sofer mai bun, sa nu ma intreb in sinea mea cand, un marlan ma jingneste in trafic, daca nu cumva are dreptate. Noteaza www.pdc.ro si cauta-i cand te decizi ca vrei permis auto!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares