Cristina si Cosmin, la un pas de eliminare

Mireasa pentru Fiul meu se apropie de final si competitia e din ce in ce mai stransa. In competitie mai sunt patru cupluri, din care unul imi e total antipatic, doua imi sunt cam indiferente si unul imi doresc sa castige.
Lorena si George sunt cei pe care nu ii pot inghiti si i-as vrea afara dar nu am nici o sansa sa imi vad visul implinit. Se vede de la o posta cat de falsi sunt si nu mai suport sa se smiorcaie si miorlaie pisicuta toata ziua. Mai ales cand o aud cu mamica in sus mamica in jos, imi vine sa sparg ecranul. Cred ca e pe primul loc pentru ca toate pitipoancele care ii seamana, o voteaza pe banii parintilor.
 Alin si Andreea, cred ca au si ei o doza de falsitate in relatie. Prea sunt perfecte lucrurile pe acolo. La ei problemele se ascund, nu se discuta ca sa se rezolve ca sa nu faca materiale. Sunt frumosi impreuna si le doresc numai bine.

Cristina si Cosmin, la inceput am crezut ca doar Cosmin tine la relatie si ea nu, cred ca si ea il place dar vorbeste prea mult si prea repede. Sunt multe domenii in care nu se potrivesc si sunt ferm convinsa ca doamna Emilia oricum nu se lasa pana nu ii desparte. Asa ca, au cam pierdut timpul degeaba. Insa, eu ii vad simpatici si sinceri si nu mi-as dori sa iasa acum. Cred ca merita sa mai ramana in concurs. Cand deschide doamna Emilia gura deja ma doare capul. Are o voce de parca ar fi trompeta; iar Cristina, se agita de parca da in clocot la cea mai mica atingere.

Cornelia si Dragos cred ca se iubesc sincer. E dragoste cu nabadai si are toate sansele sa tina. Mai stiu cazuri. O sa fiu sincera si recunosc ca mi-as dori ca ei doi sa castige. Nu s-au ferit cu nimic, n-au jucat teatru; au facut doar ce si cand au simtit si pentru asta ii apreciez. Nu stiu daca vor ramane toata viata impreuna dar mi-ar placea sa faca nunta si sa isi dea o sansa.

Cine vreau sa iasa? Razvan. S-a balbait si umilit destul. Sa se duca acasa si sa stea linistit acolo!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares