Spovedania unei maseuze

produse-machiaj
O maseuza e iubita de toti dar ea, e la fel ca o gheisa. N-are voie sa iubeasca. Nu la locul de munca. Ma numesc Alessia si am 21 de ani. De profesie sunt maseuza erotica si nu e o rusine sa spun asta. Cum a inceput totul? La 17 ani, am inceput sa experimentez cu iubitul meu, un masaj erotic stangaci. I-am povestit unei prietene ceva mai conservatoare si m-am trezit judecata. Am simtit nevoia sa aflu mai multe despre inceputurile istoriei masajului erotic. Nu m-am mirat sa aflu ca e originar din Orientul Antic . Mi se pare ceva normal de vreme de energia sexuala isi pune accent puternic asupra vietii, sa se fi cautat inca de atunci metode de dezvoltare sexuala, stimulare nervoasa si musculara, stimularea producerii de hormoni dar si obtinerea satisfactiei erotice.
 Practic masajul erotic de un, deja. Ce stie putina lume e ca, pentru a ajunge aici, am urmat niste cursuri si contrar credintei unora cum ca mersul la un salon erotic ar fi echivalent cu inselatul, masajul erotic are chiar functie terapeutica si medicii stiu si pot confirma asta. Are valoare terapeutica atat la nivel fizic, mai ales in cazuri de ejaculare precoce dar si la nivel psiho-emotional pentru ca relatiile bazate pe negarea dorintelor celuilat s-au demodat de mult. Sa tineti cont ca nu m-am referit numai la barbati. Tot mai multe femei si cupluri lipsite de inhibitii, apeleaza la sedinte de masaj erotic, ferm convinsi de beneficiile pe care le aduce relatiei. Motivele pentru care barbatii si femeile apeleaza la serviciile noastre sunt cam aceleasi cu mentiunea ca masajul erotic este facut doar de fete. Cam asta ar fi diferenta intre masajul modern si cel antic, cand, in acest scop erau scoliti si baietii.

Anul trecut, am vazut un anunt angajare masaj erotic, si m-am gandit ca de ce nu? In fond, sunt o fata care arata bine, am cunostinte in domeniu, imi place sa fiu admirata pentru corpul meu, sa primesc complimente, sa administrez oamenilor vitamina Z(zambet) si sa castig mult mai multi bani decat mi se ofereau la slujba de casiera in supermarket. N-am stat prea mult pe ganduri si m-am programat la un interviu. Trebuie sa recunosc ca, in prima instanta, ma temeam sa nu fie unul din anunturile cu masaj erotic in spatele caruia se ascunde un bordel. Mi-era teama sa nu patesc ceva, sa ma trezesc sechestrata si obligata sa ma prostituez. Am lasat adresa unde ma duceam la interviu unei prietene, cu mentiunea ca daca nu ma intorc in doua ore, sa trimita politia acolo.

La interviu, m-a intampinat o tipa atat de dulce si deschisa incat toate gandurile negre s-au spulberat. In hol, cand am fost primita, am gazit cateva fete foarte frumoase. Mi-am dat seama ca erau maseuze. Ma simteam inferioara lor si eram pe punctul de a da inapoi. N-am facut-o. Asa am ajuns sa muncesc la VIP Obsession, un salon de masaj erotic de lux.

Primul pas, in devenirea mea de maseuza, a fost o sedinta foto. Cred ca a fost si un fel de test. Trebuia sa iti arati si sa iti promovezi corpul pe muzica, in fata unui strain care sa surprinda toata splendoarea de care sa se bucure, mai apoi, clientii.

In doar cateva zile, am avut primii mei clienti. Ma simteam bine stiind ca am fost aleasa si ca, in unele cazuri, le furam clientii fetelor mai vechi. Am de a face cu oameni rafinati, fiind vorba de un salon de lux. Nu am avut pana acum probleme majore cu vreun client care sa nu inteleaga codul de conduita al salonului. Avem oameni de afaceri care ne platesc ca insotitoare la o piesa de teatru sau o cina de afaceri si oameni care se afla in cautarea unei experiente erotice de neuitat si apeleaza la o sedinta de masaj.

Uneori, sedintele de masaj au loc la sediul nostru, alteori la domiciliul clientului in Bucuresti, sau intr-o camera de hotel. La cu hotel, ma deranjeaza uneori cand merg la receptie si intreb de camera unui domn si un angajat ma priveste cu expresia „uite o curva”. E ciudat cum aceiasi oameni care te admira pe strada pentru corpul tau si se gandesc  ce ti-ar face de te-ar prinde, nu te-ar lua niciodata de nevasta sau iubita, din cauza prejudecatilor si a lipsei cunostintelor in ceea ce priveste domeniul nostru de activitate. Nu-s centurista si nici macar prostituata de lux. Munca mea nu implica absolut deloc sex. Ofer si impun respect. Ofer si cer igiena. Sunt atinsa dar atat cat vreau. Nimeni nu ma patrunde si nimeni nu se poate indragosti de mine. Nici eu de el/ea. Asta nu inseamna ca toata atmosfera e un teatru ieftin si ca nu dau doi bani pe conversatia cu clientul. Doar ca, nu poate exista implicate emotionala. Nici sedinta de masaj nu echivalentul unei partide de sex sau repriza de masturbare.

Masajul pe care il practic are mai multe parti, asa ca pornim de la masajul de la relaxare si ajungem unde isi doreste clientul, fara a depasi limitele. Am intalnit oameni extrem de agitati si care parca venisera acolo numai ca sa ajunga in punctul numit orgasm fara a se bucura de tot masajul. Unii sunt prea implicati si altii prea pasivi. Apreciez enorm un client care nu cade in vreuna din extreme: ori sa imi vorbeasca toata sedinta despre problemele lui de acasa sau de la job, ori sa taca chitic, fara ca macar sa imi spuna unde sa insist sau ce anume isi doreste mai mult. Uneori ma simt ca un psiholog fara pregatire in domeniu care se incarca cu problemele altora, alteori ma intreb daca omul de pe masa e viu sau nu. Dar, asta se intampla rar.Majoritatea celor care imi trec prin maini si pe sub sani, sunt ok. Atmosfera pregatita pentru clienti cu muzica si uleiuri aromatice de cea mai buna calitate, ma ajuta si pe mine sa ma relaxez si sa intru in starea necesara. Astfel, de cele mai multe ori, munca mea e o placere. Exceptiile sunt date repede uitarii si pentru ca nu sunt dese si pentru ca exista compensatii financiare satisfacatoare.

Daca mi s-a intamplat vreodata sa imi placa un client? Da. Dar asta o stiu numai eu si asa va ramane. Confidentialitatea e esentiala in meseria pe care o practic si orice indiscretie sau trecere peste normele de conduita, inseamna pierderea reputatiei. Nu iti poti permite asta.Cineva ma intreba daca eu muncesc 24/24 cum este programul salonului. Exclus. Noi trebuie sa fim mereu odihnite, relaxate si entuziaste. Doar asa voi putea intotdeauna sa surprind si sa destind, sa fiu intotdeauna senzuala si uneori salbatica si obraznica, sa imi ating clientul cu mainile, sanii si corpul meu astfel incat sa isi doreasca sa revina. Imi place ideea ca devin un fel de drog.

Cum reusim sa aducem mereu ceva nou cu aceleasi maini si acelasi corp? Asta face parte din pregatirea noastra continua. Si, nici oferta nu e saraca. Salonul in care lucrez are doisprezece pachete deosebit de interesante, special create pentru a transpune conceptul de masaj erotic intr-o alta dimensiune, care ridica placerea pana la cel mai inalt nivel al suportablitatii.Acelasi client care astazi vrea pachetul Simple VIP Obsession, maine poate solicita Tantra VIP Obsession. Pentru ambele pachete exista variante de 60, 90, 120 sau 180 de minute. Pachetul VIP Obsession Simple este o incursiune intr-o noua dimensiune a fascinatiei, intima, extrem de erotica. Rasfatam  trupul clientului cu cel mai desavarsit masaj erotic si masaj tantric. O raza de soare timida in intunericul bogat in miros de flori proaspat inflorite, textura gingasa la atingere, lumarile aprinse, candela cu ulei si arome orientale, veselia din muzica fac, din fiecare particica a trupului sau, un centru al universului. Masajul Tantra e calatorie spirituala menita sa ii initieze in uimitoarea lume a erotismilui, a misticului alaturi de cel mai seducator ghid posibil(eu) menita sa iti lumineze calea cu energie, sa iti exploreze sexualitatea prin tehnicile mistice TANTRA, sa te invite spiritual intr-o alta dimensinune, pe un taram magic. O experienta erotica de neimaginat, ce nu are granite nici in timp, nici in spatiu, menita sa aprofundeze conexiuniule erotice dintre barbat si femeie, o secventa meditativa profunda, savuroasa, plina de fericire.
Unii nu inteleg diferenta iar ea nu se poate explica, doar trai.
Unii cred ca masajul erotic e pierdere bani. Se pare ca nu au experimentat unde trebuia. Daca in alte parti masajul se face pe repede inainte, la noi nu e asa. Nu dorim sa iti luam banii si sa nu te mai vedem. Te vrem client fidel, dependent de atingerea sanilor mei, de mirosul uleiului fin. de miscarile corpului meu si de masajul complet, in ritmul unei muzici care te face sa uiti de tot ce e dincolo de usa. O atingere(cea mai fin cu putinta) erotism, senzualitate, zambet, tehnici si experienta,o discutie relaxata, asta ofer zi de zi. Uita-te la poze(iti garantez ca nu sunt trucate) si daca iti plac si vrei sa vezi ce pot dar si sa faci cunostinta cu un masaj erotic adevarat, fa-ti o programare!
Si, da. Sunt o femeie normala. Ceea ce am in plus? O doza mare de senzualitate si dorinta de a oferi placere. Daca iubesc? Momentan nu. Dar exista multi care ma iubesc. Sau asa cred ei. Sunt convinsa ca si-ar dori sa ma aiba drept iubita ca sa primesca gratis, ceea ce alti obtin contra cost. Dar asta voi oferi, doar cand voi simti ca merita. Nu ma grabesc nicaieri. Sunt tanara. Sa nu isi inchipuie vreunul ca ma poate pacali pentru ca am ajuns sa cunosc prea bine barbatii si chiar sa ii inteleg. Daca ma atrage ideea unei vieti de cuplu? Da. Dar sa fie un cuplu ca acelea care se lasa in mana mea si a colegelor mele, sa fim dezinvolti si atenti la dorintele celuilalt, sa nu conteze doar fericirea unuia si a celuilalt ba. Si, da: voi continua sa fac masaj erotic de lux si cand voi avea o relatie pentru ca asta e meseria mea si imi place ceea ce fac.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Domnisoarele din imparatia artei masajului te vor extazia cu soapte tandre si atingeri senzuale. Vino si lasa-te vrajit de frumusetea noastra. Pentru mai multe detalii ne poti contacta non-stop in Bucuresti la: 0720331177 http://www.HotAngels.ro HotAngels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares