Cauti bilet de avion?

sfaturi financiare utile pentru organizarea unei vacanțe

Mai sunt si romani fericiti. Romani care isi petrec vacanta in alte tari decat Romania sau Bulgaria. Fie ca vorbim de excursii mai lungi sau mai scurte, in Europa sau in afara ei, cand planificam vacanta, printre primele lucuri la care trebuie sa ne gandim se afla si biletul de avion, respectiv biletele de avion, ca nu prea obisnuim sa plecam singuri in vacanta.

Unde am putea gasi mai repede si mai sigur, oferte bune de bilete de avion, daca nu pe internet? Cam asta face toata lumea. Pe un site de tipul Bilete Avion, rezolvam treaba asta foarte rapid. E un portal in care, din cateva clickuri, poti afla ce companii opereaza zboruri in zona unde trebuie sa ajungi, in perioada sejurului, ce preturi sunt la biletele de avion, daca exista o promotie. Afli exact daca avionul are escala, cat dureaza zborul, pe ce aeroport ajungi, numarul de locuri disponibile si dintr-o singura privire poti sa faci diferenta intre preturi, sa observi ca exista reduceri, sa alegi cel mai bun bilet de avion pentru tine. Mai mult decat atat, daca te-ai decis unde, cu cine si in ce zi ai de gand sa zbori, faci rezervarea online, achiti biletul de avion si primesti biletul electronic pe mail sau fax, fara batai de cap, drumuri si timp pierdut la agentie. Pentru mine, ca iubitoare de animale, e important cand plec in vacanta sa stiu daca imi pot lua catelul cu mine. Pana si asta pot afla de pe site, pentru ca in dreptul fiecarei companii care opereaza zboruri se dau detalii si despre acest aspect, despre conditiile legate de bagaje. Si chek-in-ul e mai placut cand se face online. Il poti face tot aici, cu biletul de avion in fata si mai scapi de o durere de cap.

Eu va recomand bilete Tarom, mai ales ca au si multe promotii si pretul afisat este pentru bilete dus-intors cu toate taxele incluse. Asa mi se pare mie ca e foarte rentabil. Tu pe ce companii aeriene mizezi cand ai de facut o calatorie?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares