Pizza mai ieftina e si mai buna

Sunt o privilegiata. E oficial. Cu acte si card in regula. Cu cardul pe care l-am castigat la concursul CoolBuy Club. Concursul continua pana pe 21 aprilie si poti castiga si tu un card ca al meu sau, si mai bine, un iPhone 5. Ce stie sa faca acest card pe langa faptul ca  e negru si elegant? Ma ajuta sa economisesc bani. E ca un fel de talisman pe care daca il tii in portofel, iti protejeaza banii. Nu face  nici o vraja, doar ca iti ofera reduceri in foarte multe locuri.
Eu sunt mare amatoare de papica buna ca doar asa m-am facut mare. Si prima utilizarea a cardului a fost la ceva din domeniu, desigur. La pizza Dominium, unde imi place sa mananc si recunosc ca este printre cele mai bune dar nu e deloc ieftina. Eram in trecere prin Cotroceni si ne pleznise foamea. Ne-am adus aminte ca pizzeria e aproape si ca pe site vazusem ca am reducere cu cardul meu 40%. Nu sunt obisnuita sa folosesc acest tip de card dar a fost simplu. Inca dinainte sa fac comanda am intrebat cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de reducere. Mi-au cerut cardul, l-au studiat nitel, m-au intrebat cu ce sa fie pizza. Am platit doar 20 de lei pe o pizza taraneasca medie pe care am savurat-o acasa. Mereu ne placuse pizza de la ei dar acum cu reducere era si mai buna.
Am mai avut o tentativa sa il folosesc pentru o comanda online la Flanco dar e greu sa iti dai seama cum sa il folosesti. Poate ca partenerii ar trebui sa introduca si o optiune de discount pentru posesorii de card pentru ca eu nu m-am prins ce trebuie facut. Am pus produsul in cos dar m-am oprit aici pentru ca nu am nici o optiune prin care sa bifez ca sunt posesor de card CoolBuy Privilege Limited Edition. Oare trebuie trecut la mentiuni? Cred ca le-ar prinde bine si lor si noua sa aiba pe site o rubrica si pentru noi si sa ne explice cum sa procedam. Aceeasi problema si pe Tzoale.ro. Nu stiu cum sa procedez dar cred ca voi suna pentru mai multe detalii. In orice caz, online mi se pare greu de folosit pentru moment pentru ca nu suntem informati suficient.
Mai simplu de folosit este in mediul offline si poate maine daca e frumos dam o fuga la Antipa. Acum cateva zile cand ma uitasem la capitolul muzee nu era nimic dar acum vad ca primul partener si-a facut aparitia. Sper sa apara si altii si sa fie din ce in ce mai bine.  50% reducere la muzeu, in contextul in care pretul intreg e de 20 de lei, e ceva.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares