Cadouri clasice ori de ultimă generație?

idei cadouri

Având în vedere că tehnologia a avansat extrem de mult în ultima perioadă, atunci când vrei să oferi un cadou nici nu mai știi ce cadou să oferi chiar dacă piața abundă de produse din ce în ce mai interesante. Această reticență se datorează tocmai avansului pe care l-a cunoscut tehnologia, avans datorită căruia în momentul de față moda cadourilor a fost schimbată încet dar sigur.

Dacă, până nu demult, de Crăciun se ofereau cadouri simple, ca de exemplu un semn de carte, care nu costau prea mult, în momentul de față, din ce în ce mai multă lume oferă gadget-uri drept cadou, boxa portabila fiind unul dintre cele mai comune cadouri de ultima generație, indiferent că vorbim de cadouri pentru el ori cadouri copii.

idei cadouriÎntr-adevăr, trăim într-o societate în care tehnologia face parte din viață noastră zi de zi, dar acest lucru nu înseamnă întotdeauna că este și utilă, mai ales dacă ne referim la gadget-urile adresate copiilor. Având în vedere acest lucru, atunci când vrem să oferim un cadou, indiferent că este vorba de un cadou de Crăciun ori cadou aniversar nu trebuie să ne lăsăm influențați de modă actuală a cadourilor, ci trebuie să respectăm anumite criterii atunci când alegem cadoul potrivit. Dintre acestea, din punctul meu de vedere, cele mai importante criterii sunt următoarele:

atelierulfamiliei.ro
  • Vârstă celui care urmează să îi oferim cadoul contează foarte mult în luarea deciziei. Acestui criteriu trebuie să i se acorde o atenție deosebită pentru că, în momentul de față, pe piață de profil, se regăsesc și cadouri care, chiar dacă sunt recomandate pentru o anumită vârstă, din punctul meu de vedere acestea nu sunt potrivite.
  • Nevoile pe care acesta le are reprezintă un alt criteriu foarte important în alegerea cadoului. Din acest motiv, înainte de a achiziționa cadoul, trebuie să ne gândim la nevoile celui căruia urmează îi oferim cadoul și la modul în care cadoul ar putea rezolva nevoia pe care acesta o are.
  • Utilitatea pe care o are cadoul asupra persoanei căreia îi oferim cadoul este un alt criteriu de care trebuie să se țină cont din punctul meu de vedere.

În cazul în care aceste criterii sunt respectate, se creează un profil ideal de cadou care, dacă nu depășește bugetul stabilit, trebuie achiziționat indiferent că este vorba despre un cadou clasic ori unul de ultima generație.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Mie imi place sa fac cadouri de suflet.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Adevarat,conteaza varsta,nevoia celui cei daruiesti un cadou,bugetul de care dispui,dar conteaza sa-l daruiesti din inima oricat de mic ori mare este cadoul.

  1. Răspunde

    Ai punctat foarte bine. Nu poti face un cadou asa, chiar la intamplare. Ar fi pacat ca apoi sa nu fie pe placul ccelui care il primeste.

  2. Răspunde

    Toate sunt binevenite daca vin din suflet! Insa ai mare dreptate, trebuiesc adaptate persoanei respective. De exemplu, nu poti face cadou un animalut unei persoane alergice la parul de animale! Iar bunicilor (cei trecuti de 80 ani) daca le faci cadou o tableta, mai mult ca sigur o aseaza in vitrina… mai util e un album cu fotografii sau o rama foto digitala pe care sa o aseze la loc de cinse.

    • Mirela Barbalata
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Sincer cred ca ar trebui sa tinem cont cui facem astfel de cadouri si cat ne permitem din punct de vedere financiar 🙂 .
    Tehnologia este foarte buna desi uneori noi nu stim sa gasim un echilibru 🙁

  3. Răspunde

    Mie imi place sa primesc cadouri, pot fi vintage de ultima generatie sau creatii proprii, important e sa fie. 🙂

  4. Răspunde

    Eu sunt de acord cu ambele categorii. Imi plac atat gadget-urile, cat si cadourile clasice. Sunt bucuroasa cand primesc carti, dar la fel de bucuroasa cand primesc casti sport pentru telefon sau o bratara fitness. Nu sunt prea pretentioasa, dar nici sa primesc mizerii nu-mi place :))
    La Bookcity am vazut ca au niste cesti de portelan superbe ♥ mi-am cumparat anul trecut una si a devenit preferata mea. Cand o sa ma mut la casa mea o sa-mi iau un set intreg ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares