De unde luam cadouri personalizate?

cadouri
Pentru mine, alegerea unui cadou este unul din cele mai grele lucruri. Mereu in prag de sarbatori, imi ia doar cateva zeci de minute sa fac aprovizionarea dar zabovesc si ezit ore intregi in cautarea darurilor potrivite. De asta imi place mie sa caut cadouri online. Imi place sa primesc si sa ofer cadouri personalizate, in care pun o parte din mine; sa se vada ca a fost daruit cu drag si nu ales la intamplare. Ma invatasem ca pot personaliza un tricou pentru sot sau o cana pentru mama. Dar cand venea vorba de oameni cu care am relatii strict formale, nu ma puteam duce cu o perna de plus sau o cana ieftina.
Azi am rezolvat si aceasta problema. Am gasit un site Cadouri Emma. Locul ideal de zabovit zeci de minute, sute de secunde, nu in cautarea cadoului perfect ci in incercarea de a decide dintre atatea idei bune. Mi-am oprit cursorul mouse-ului pe o vaza superba, potrivita pentru o sefa pretentioasa asa cum are sotul meu. E o femeie stilata careia nu ii poti oferi un buchet de garoafe si te-ai spalat pe maini. O doamna mereu gatita si atenta cu imaginea ei nu va aprecia decat un astfel de cadou. Este o vaza din cristal de calitate, cu un design modern, potrivita cu florile pe care le vor oferi ceilalti colegi. Un astfel de cadou spune multe despre respectul fata de persoana careia i-l oferi.
Ar putea merge si o scrumiera din cristal cu cristale Swarovski, E de maxim efect si se potriveste unei doamne fumatoare. Un obiect util sub forma de bijuterie-decor. Mie una mi-ar placea primesc asa ceva. Sa imi incant invitatii cu scrumiera deosebita sau sa simt delicatetea cristalului, cand ma cuibaresc cu tigarea pe canapea, in serilea acestea reci de aprilie. Nu e nici prea mica sa nu aibe loc doua tigarete in ea dar nici atat de mare incat sa fie confundata cu tava pentru fructe.
Mai am in vedere si o bomboniera de toata frumusetea. Ca tot zice sotul meu ca e mare amatoare de dulciuri. Confectionata dintr-un portelan fin si cu un design deosebit, cu cei patru ingerasi-cupidoni care sa poarte povara unor bomboane fine, numai bune de savurat dupa o zi grea de munca. Ar reprezenta o piesa decor unica, aducatoare de bucurii prin continutul dulce si prin imaginea ei in sine.
 Eu vin doar cu propunerea. Sotul meu va alege pana la urma ce sa ii ia. Si de ce spuneam ca e vorba despre cadouri personalizate? Pentru ca, indiferent de alegerea pe care o va face, cadoul va fi insostit de o gravura care il va personaliza. Cadouri Emma, e singurul magazin pe care l-am gasit pana acum care face gravura artistica manuala 100% pe cadourile comercializate. Asta mi se pare exceptional. O scrumiera poate oferi oricine dar o scrumiera pe care sa fie gravat numele tau si data la care l-ai primit sau un alt mesaj sau desen sugestiv si reprezentativ, nu prea. Cadouri de inalta clasa gasesti pe alese. Timp sa ai pentru ca vei avea nevoie de el ca sa te hotarasti ce sa cumperi. Cand esti gata cu darul ales, uita-te sub el si ai optiunea sa selectezi ce anume vrei sa fie gravat pe el. Poti alege un nume, o data, un mesaj simplu, unul lung sau un desen. Ai tot acolo si preturile care nu mi se par deloc mari tinand cont ca treaba se face manual. Nu e vorba de a imprima cu o masina o poza si gata. Se ofera gravura unicat artistica. Prin aplicarea ei, cadoul insusi devine unic si personalizat.  Daca nu stii ce mesaj sa alegi, pe site vei gasi chiar si sugestii in acest sens.
Nu pot acum sa nu ma intreb: am ales cadoul si il mai si gravam, dam ceva banuti pe el dar cum o sa il ofere? Sper ca nu va imaginati una bucata barbat cu darul pus intr-o punga ieftina de cadouri. Nu mai are nici un farmec. Hai sa facem lucrurile ca la carte si sa il si ambalam profesionist. Un cadou special are nevoie de un ambalaj deosebit. Cu siguranta oamenii vor sti cum trebuie ambalat cadoul pentru o sefa exigenta si nu vor folosi hartie cu inimioare sau fundite cu paiete ieftine.
Numai galeria de ambalaje cand o vad si deja imi pare rau ca nu sunt sefa. Dar inca nu e tarziu. Tineti minte: daca vreodata ajung sefa vreunuia dintre voi si va doriti indurare(ca de promovare sau majorare salariala nu se pune problema) apelati la un dar de la Cadouri Emma!
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares