Extragerea cu random.org

Nu mai e un secret pentru nimeni ca participa la foarte multe concursuri din diferite motive pe care nu are sens sa le expun. In fond, pentru asta sunt facute ca sa participam. Dar m-am saturat de castigatori rasariti din iarba verde fara lista de participanti si extragere filmata. Da, o vreau filmata si nu ma multumesc cu o lista si un printscreen din random.org pentru ca asta se poate usor truca. Haideti sa va dovedesc cum. Sa presupunem ca tocmai am finalizat un concurs la care am avut 1475 de participanti. Imi alcatuiesc frumos lista cu cei care s-au inscris . Sa luam urmatoarea bucatica de lista.
Poate sa iasa cine vreau eu din lista asta. Si sa nu va ganditi ca e nevoie sa dau click pe „generate” toata ziua ca sa iasa numarul dorit. Va mai dau doua poze.
A se ghici care din ele e cea originala, care numar a castigat si de ce! Prima e printscreenul original de pe random iar a doua e editata cu un program pe care oricine il are in calculator. Si sa nu imi spuneti ca se vede o diferenta intre cifre pentru ca asta vedeti acum ca sunt puse una langa alta. Altfel, nu ati sti. Cine a castigat? Eu, normal! Si in acelasi fel poate castiga orice matusa, vecina sau cont fals. Din punctul meu de vedere, la multe concursuri se face asta, si nu spun asta pentru ca „strugurii sunt acri” ci pentru ca sunt ferm convinsa ca asa este. Am tot respectul pentru cei care fac tragerea la sorti filmata si doar in ei am incredere deplina!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares