Vrei sa-ti tunezi laptop-ul?

tunat laptop

Notiunea de tunning cred ca o cunoastem toti. Ea se foloseste cu precadere in sintagma „tunning auto” insa procedeul de tunarea poate fi aplicat multor obiecte din jurul nostru. Conform dex-ului,  TÚNING, tuninguri, s. n desemneaza o acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent. Astfel, tunarea unui sistem, duce la schimbarea infatisarii si imbunatarirea modului sau de functionare.

Daca unii isi iubesc cel mai mult masina si investesc tot ce se poate in ea, altii isi iubesc laptopul mai mult decat orice alt obiect sau gadget. Printre ei, ma inscriu si eu. Pentru mine, intretinerea laptopului nu inseamna numai curatare interioara si exterioara ci si investitii permanente in accesorii si componente care sa il faca sa functioneze mai bine, sa raspunda mai bine cerintelor mele. Nu aveai idee pana azi ce inseamna tunarea unui laptop? Ar fi vremea sa investesti si tu ceva in asta.

tunat laptop

Haideti sa va explic ce a implicat pana acum tunarea laptopului meu. Inca din prima saptamana dupa achizitie, era musai sa ii atasez un mouse wireless pentru ca navighez foarte mult si nu prea ma descurc cu touchpad-ul, in sensul ca nu ma misc la fel de repede printre linkuri si pagini. La doua saptamani dupa treaba asta, cand l-am scos pentru prima data la plimbare, am constatat ca nu am geanta de laptop si i-am cumparat si d-asta. Aliatul meu de nadejde a fost si este Laptop Garage. Daca va amintiti, v-am mai povestit despre ei, atunci cand am avut nevoie urgenta de incarcator laptop nou.

tastatura-laptop-acer

L-am ingriit intotdeauna si am fost atenta nevoile lui. Ca utilizator impatimit al internetului, petreceam foarte mult timp online si asta imi facea laptop-ul sa se cam incalzeasca, mai ales ca mare parte din timp, il tin in pat. Ca sa nu-l stric, i-am achizitionat un nou cooler intern si un suport pe care sa il tin ca sa nu mai vina in contact cu patura si sa-mi faca febra. Sa nu spuna el ca nu-l iubesc!

Apoi, dupa ce am petrecut vreo doua zile pe calculatorul sotului meu care avea memorie mai dolofana, m-am hotarat sa imi cumpar si eu o memorie RAM pentru laptop ca sa zburde si micutul meu vesel prin aplicatii. O singura parte din tunarea lui nu mi-a iesit cum trebuia: aplicarea stickerele pe tastatura care s-a sters in timp. Dar, o voi remedia luna asta pentru ca tot pe laptopgarage.ro am gasit o tastatura laptop compatibila cu modelul meu de Acer. Am un laptop care functioneaza perfect, cu toate accesoriile care sa ii faca viata mai usoara si sa il protejeze si, in curand, dupa montarea noii tastaturi laptop va si arata ca nou. Povestea noastra de dragoste si tunning dureaza de mai bine de doi ani si amandoi suntem fericiti. Prin urmare, daca sunteti utilizatori de laptop, va recomandam si voua o tunare completa care sa revitalizeze relatia. Tunningul il face sa arate mai bine si sa functioneze impecabil. 

Sa vedem daca m-ati inteles. Vrei sa-ti tunezi laptop-ul? Ce componente, periferice si accesorii ii cumperi si de unde?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/02/2015
    Răspunde

    Adevarat,un site bun ,gasesti tot ce ai nevoie pentru imbunatatirea laptop-ului,nepoata mea tot la el a apelat pentru incarcator ,se stricase,(este studenta si are nevoie de el la cursuri).Imi place articolul,cred ca si batranul meu calculator va intra putin in revizie,cam scartaie.

    • Hacman Mariana
    • 26/02/2015
    Răspunde

    Interesant articolul!Un site cu tot felul de produse …in caz ca am nevoie stiu unde sa caut ajutor…

    • Mariana Cioranu
    • 27/02/2015
    Răspunde

    Imi place articolul si o sa-i recomand sotului sait-ul acesta pentru ca si noi avem probleme cu laptopul.

    • Catalin
    • 28/02/2015
    Răspunde

    Un articol interesant. O altfel de idee este bine venita oricand! Felicitari!

    • Mihaica Iuliana
    • 01/03/2015
    Răspunde

    Ei, da. As vrea eu sa il tunez…insa el, saracul, este prea batran pentru asa ceva. Cred ca mai degraba cere altul in schimb….Eu nu vreau sa il las deloc.

  1. Răspunde

    De ceva vreme pc-ul meu a cam amortit. Ma gandeam sa il inlocuiesc cu altceva, dar sincer cred ca mai bine ii cumpar in primul rand niste rami in plus. Totusi, are cineva idee ce se intampla in timp cu tehnologia incat ajunge sa nu mai functioneze deloc in parametri normali? E facuta sa se autodistruga?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares