De ce nu cumpar online de la MiniPrix?

cumpara inteligent alege calitate la un preț bun
Ca orice om cu buget redus si normal la cap, imi caut haine cat mai ieftine in care sa ma simt bine. La fel si incaltamintea. Nu am nevoie de haine cu eticheta pe care sa dau jumatate din salariul sotului, mai ales ca astia sunt singurii bani care intra in casa. Asa ca nu imi e rusine sa recunosc faptul ca imi cumpar haine din piata sau de la reduceri din supermarket. Exista si online cateva magazine ieftine dar, intre a lua online si a merge la magazinul lor, aleg varianta a  doua.
De ce? Pentru ca acolo vad clar ce cumpar. Pentru ca am comandat online de la ei si m-am trezit cu niste adidasi patati sau o pereche de jeans cu aspect second hand. E drept ca si oamenii in magazin isi bat joc. Am vazut de multe ori cum le cad haine pe jos si le lasa acolo pentru a fi calcate in picioare si de altii. Prefer sa merg acolo, sa aleg cu mana mea pe ce dau banii, sa fiu sigura ca masura e ok. In privinta masurii, s-ar putea si online pentru ca oamenii se streseaza destul de mult si daca le solitici dimensiunile unei rochii le vei primi. Si produsele care nu ne plac sau nu ne vin, pot fi returnate dar mi se pare mai anevoios procesul asa ca, mai bine imi iau 2 ore cand am nevoie de haine si merg in magazinul fizic. Preturile sunt inca decente la majoritatea produselor si ai sanse sa gasesti hainute destul de frumoase, numai sa ai rabdare sa iei magazinul la mana. Zic la majoritatea produselor pentru ca la incaltaminte mi se pare ca deja umfla preturile.

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Nu am cumparat inca de la Miniprix, dar m-am gandit de cateva ori sa o fac. Faza cu marimile ma streseaza cel mai tare cand cumpar online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares