Cu bunicul la Cris Smile

diploma cris smile cabinet stomatologic

Chiar nu mai trecusem de mult pe la cabinet. Chiar am simțit asta, când doamna Gabriela de la info desk de la Cris Smile mi-a deschis ușa zâmbind. Nu mi-e drag să merg la dentist (dar nici groază nu-mi mai e), dar îmi este tare dragă echipa de la acest cabinet. Ăsta a fost motivul pentru care i-am ales inclusiv pentru a arunca un ochi pe ce-a mai rămas din dinții unui bătrân morocănos.

Bătrânul este bunicul meu. Are 78 de ani. În urmă cu mai bine de un an, a fost internat la Facultatea de Stomatologie pentru mai multe extracții (în special resturi). Nu s-ar fi dus nici atunci, dar n-a mai putut răbda durerea. Trebuia neapărat să-l ducem acolo pentru că are mai multe afecțiuni care îi împiedică pe stomatologii de la cabinetele particulare să intervină. Totul a fost în regulă până acum vreo două luni, când a început să se plângă de dureri mari. Mai durea, mai trecea, am zis că o fi vreo nevralgie și l-am mai lăsat așa. De marți îl apucaseră iar durerile, așa că miercuri am decis să-l punem în mașină, să-l ducem să facă o radiografie și să-l vadă un medic.

Am rezolvat rapid cu radiografia, la Prosper, unde este mereu liber și aerisit, și ne tot gândeam unde să-l ducem la un cabinet. Nu prea îndrăzneam la Cris Smile, că știam că sunt mereu aglomerați. Îmi dăduse prin minte să-l ducem la Hipocrat, dar acolo știam sigur că nu le pasă nici dacă te tăvălești de durere. Ești băgat în seamă doar cu programare. Și, la drept vorbind, nu prea am încredere nici în medicii de acolo.

bottegaverde.ro

Până la urmă, teama că bunicul ar putea avea ceva (noi ne gândeam la vreun rest rămas de la extracțiile alea pe care i le-au făcut niște studente și s-au chinuit și ele și l-au chinuit și pe el după ce dom’ profesor și-a luat frumușel banii pe nimic), am decis să bat la ușă la Cris Smile, mai exact să sun la interfon. Cu gura cam moale, i-am povestit doamnei Gabriela ce ne-a adus pe la cabinet și am întrebat dacă există vreun medic disponibil care ar putea să ne acorde 5 minute pentru a se uita pe radiografie.

Chit că nu stătea nimeni degeaba la ora aceea, și-au făcut puțin timp pentru noi. O doamnă doctor destul de tânără, dar sigură pe ce face (mi-a explicat imediat că din radiografie nu poate ști exact unde este problema și că trebuie să-l vadă pe posesorul gurii respective) ne-a oferit o mini-consultație între 2 clienți (n-a durat mai mult de 5 minute pentru că nu mi-aș fi permis să mă joc cu timpul oamenilor), ne-a spus ce indica radiografia și ne-a ajutat să înțelegem de unde apare acea durere.

Nici vorbă de vreun rest sau vreo complicație, doar că bunicul nu prea mai are dinți și, din aia 3-4 pe care-i mai are, unul vine și lezează gingia de jos atunci când el mestecă. A fost atât de simplu să-l pună să muște și să-i desfacă buzele pentru a vedea cum calcă dinții. Apoi s-a dus cu degetul fix unde lovește acel dinte în gingie și bunicul a scos un mare AUUUU, semn că acolo era problema.

Vestea proastă este că din nou nu putem face extracția la cabinetul privat (din cauza accidentelor vasculare pe care le-a suferit) și va trebui să ajungem tot la Facultatea de Stomatologie. Vestea bună este că acum știm că nu e nicio infecție sau pericol iminent și trebuie să aibă grijă ce și cum mestecă până reușim să-l convingem să meargă iar la medic.

Vreau să le mulțumesc celor de la Cris Smile pentru că mi-au arătat pentru a nu-știu-câta-oară că, înainte de a fi medici, sunt oameni și nu ignoră urgențele. Puteau foarte simplu să spună că nu au timp, că nu este pacientul lor și nu îi interesează. Niciodată n-au făcut asta. Și eu, când m-am dus să-mi fac programare pentru prima mea extracție de molar de minte, eram aproape leșinată. Mă programaseră peste câteva săptămâni, dar au ținut cont de faptul că măseaua mea era împușcată și aveam dureri și, la câteva zile, m-am pomenit cu un telefon de la ei că, dacă vreau să scap de ea, au un loc liber peste câteva ore.

diploma cris smile cabinet stomatologic
click pentru mărire!

Cu ocazia asta am remarcat și câteva schimbări. Prima a fost diploma asta care era pusă la loc de cinste în cabinet. Nu degeaba sunt în topul ăla. Oamenii îi caută și știu ei de ce. Apoi am văzut și noul site al clinicii, mult mai prietenos și interactiv (găsești acolo răspunsuri la multe probleme stomatologice și poți trimite, de exemplu, o radiografie online și poți beneficia de o mini-consultație gratuită direct pe site aici). Mi-e clar că vizează o evoluție această echipă, că n-au ajuns la un punct în care să se culce pe o ureche. Sunt liniștită că îi știu la câteva stații de mine. Bravo, Cris Smile!

Contact Cris Smile

Clinica Giulesti

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)

Email: giulesti@cris-smile.ro

Clinica Rahova

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti

Email: rahova@cris-smile.ro

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dincolo de nori
    • 05/06/2017
    Răspunde

    Ai fost la aia de pe P. Ispirescu? Acolo parcă văzusem o clinică C.S.

  1. Răspunde

    Esti o norocoasa Cris! Eu nu am gasit inca o clinica in Brasov, in care sa am incredere totala ca le pasa de mine, nu doar de banii mei.

    • Valeria Chertes
    • 05/06/2017
    Răspunde

    Dintii astia multe probleme ne fac, bine ca ai gasit o clinica serioasa.

    • Tatiana Sorina
    • 05/06/2017
    Răspunde

    Auuuu doane,numai la dentist sa nu ajungi.Daca sunt sociabili,parca …. parca mai merge. Eu una sunt moarta de frica dinainte cu o saptamana. :))))

    • Lucica Lazar
    • 05/06/2017
    Răspunde

    E bine ca am auzit ca ai pasit cu drag intr-un Cabinet Stomatologic….pe mine ma ingrozeste cuvantul „dentist” dar de nevoie ii vizitez si eu 😀

    • ghelbere elena
    • 06/06/2017
    Răspunde

    Rar gasesc un medic, o clinica medicala care care sa-mi inspire incredere.

  2. Răspunde

    Trebuie sa fac si eu o interventie la dantura in vara asta. La Cris Smile fac si radiografii sau trebuie in alta parte sa mergi? Unde ati fost la Prosper pentru radiografii?

    1. exact in centrul Prosper unde e Mega Image, la etajul 3. Sunt mai ieftine decat la aia la Unirii. O panoramica e 65 de lei. Alea cu film nu stiu cat sunt :D. La Cris Smile nu au aparatura pentru radiologie.

  3. mie mi-e frica de mor cand vine vorba de dentist. dar o sa trebuiasca sa ma pun si eu la punct la un moment dat… pacat ca n-au cabinete in mai multe orase din tara

    1. sigur gasesti tu ceva de incredere. NU mai sta asa, daca sunt probleme, ca o sa iti vina sa te bati cand o sa ti se spuna ca nu se mai poate salva o masea.

    • Lamiita Petre
    • 09/06/2017
    Răspunde

    Mai rar asa ceva, sincer. Pare ca o poveste frumoasa. Nu poti decat sa te pleci in fata unor astfel de oameni care respecta juramantul lui Hipocrate, care sunt dedicati meseriei si care au inteles din momentul cand si-au ales aceasta meserie ce implica aceasta.

  4. Răspunde

    Esti o norocoasa ca poti merge la Cris Smile. Si pe mine ma batea gandul sa merg la Bucuresti pentru o interventie, dar e destul de incomod. Am gasit medici buni si la mine in oras.

    1. Si ziceai ca urasti Ploiestiul. stii ca doctorita mea, Solonaru este din Ploiesti? 😛

  5. Răspunde

    Felicitari oamenilor de acolo! Mai rar se intampla sa auzim/citim relatari atat de pozitive. Ma bucur foarte mult de faptul ca exista o astfel de clinica, chiar daca personal n-am ajuns acolo, eu nefiind nici din Bucuresti, insa ma bucura ideea ca ei exista si ca sunt umani dincolo de orice altceva. Jos palaria!

    1. daca vrei sa fii si mai uimita, cand am intrebat cat am de plata, mi-au zis ca nimic. Am insistat si nu au vrut sa-mi ia bani, asa ca am fugit si am luat o cutie de ness si un pachet de cafea sa se consume la cabinet.

  6. Răspunde

    Am o groaza de stomatologi si atunci cand gasesti un stomatolog bun, trebuie sa tii cu dintii de el

    1. stiu cum e cu frica asta. am avut-o multi ani si eu.

    • Iacob Elena
    • 15/06/2017
    Răspunde

    Mare lucru sa gasesti un dentist bun in ziua de azi…si cum noi, oamenii stam asa, cu „probleme mari in gura” (ca sa le spun asa) pana nu mai putem, ne dorim ca acel stomatolog pe care il cautam sa rezolve eficient si repede totul.

    • Iacob Elena
    • 15/06/2017
    Răspunde

    Mare lucru sa gasesti in ziua de azi un stomatolog bun, care sa rezolve totul si rapid, mai ales ca noi stam pana nu mai putrm de dureri.

    • Aghinitei Maria
    • 16/06/2017
    Răspunde

    Nu vreau sa mai am atatea probleme cu dintii!!!

    • Valeria Chertes
    • 25/07/2017
    Răspunde

    Mai rar gasesti asemenea oameni. Cinste lor.

    • ghelbere elena
    • 26/07/2017
    Răspunde

    Cand intalnesti personal medical amabil, atent, competent e si normal sa le fii recunoscator.

    1. Da. Eu inainte am fost la o cucoana care m-a traumatizat pe bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares