Câinele meu nu e de acord ca eu să mă uit la TV

Mă trezesc de dimineață și pornesc televizorul. Nici eu știu de ce. Tot timpul îmi caut scuze: ba că vreau să ascult știrile, prognoza meteo sau horoscopul, ba că vreau să văd cât e ceasul deși am telefonul lângă mine și aș putea foarte bine să ma uit la el. Ce văd la televizor? În general numai porcării. Rar câte un film drăguț sau câte o emisiune care mă mai face măcar să zâmbesc.

Cine e cel mai supărat atunci când mă uit la TV? Piky, cățelul meu. Se uită lung la mine de parcă ar vrea să îmi spună mami, mai bine să mergem afară să ne jucăm sau mai bine fă-mi un masaj că sunt obosit de atâta somn. Cred că și el știe că nu e sănătos, nici pentru corp nici pentru minte, să-ți faci un idol din telecomandă și sa pierzi timp cu programele TV. A tot încercat să mă dea dusă de canapea. Ba venea să mă pupe ca să îmi distragă atenția, ba îmi aducea o minge sau o altă jucărie sau se lipea de mine, dându-mi de înțeles că are nevoie de o mângâiere. Dacă vede că nu îmi întorc privirea spre el, în două minte aproape adoarme. Atât de interesante i se par emisiunile de la TV.

Cred că s-a săturat să îmi tot dea semnale, pe care eu să nu le iau în seamă, și a trecut la artileria grea. De câteva zile, de câte ori mă vede uitându-mă la TV, vine și se așează direct pe telecomandă. Ba mi-l oprește, ba mi-l dă mai încet sau îmi schimbă canalul. Azi chiar a descoperit că televizorul nostru are teletext și a găsit butonul de programare pentru închidere automată la o anumită oră(eu l-am căutat ieri și nu l-am găsit).

Ce mai e de făcut sau de zis când câinele îți vine cu asemenea deprinderi, învățate numai el știe pe unde? Arunci telecomanda, îl iei în brațe și te minunezi încă o dată de câtă sinceritate și dragoste găsești în ochii lui.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 16/03/2016
    Răspunde

    :))) ce dulce eee ,bine face :))) sa nu te mai lase sa te uiti

    • Mara
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Hihihiii! Goe, motanul meu, se aseaza fix pe mouse din aceleasi considerente ca si piky al tau!

    • Hacman Mariana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Stie el ce-i bine pentru tine…nu degeaba se spune,, cainele e cel mai bun prieten al omului”…As vrea si eu un astfel de catelus pentru Radu sa nu mai stea cu tableta in mana si sa joace Farm Heroes Saga….)))))))))))

  1. Răspunde

    La televizor ma uit doar seara, dupa ce ma bag in pat. Bruno al meu are grija sa nu stau mult la calculator. Daca trece o ora si vede ca nu ma ridic macar sa beau apa, sare cu labele pe mainile mele, sa nu pot tasta, isi infige pintenul in firul mouse-ului si trage pana dau drumul sau pur si simplu aduce o jucarie si mi-o pune pe picioare, sa ne jucam. :)))

  2. Hihi ce simpatic este!!! Si eu am un catelus ;))

  3. :)) bun asa! eu nu ma prea uit la Tv, daca apuc sa vad o ora pe saptamana e mult.

  4. Răspunde

    Pai nu are dreptate? Noi nu prea ne uitam la TV dar e mereu pornit pe Disney Junior. 😀

  5. Ha ha ha, asa ti-as face si eu! Lasa tv-ul si treci la scris pe blog! 😀

    • Valeria Chertes
    • 29/08/2016
    Răspunde

    Si la mine dimineata asta e primul lucru, aprind televizorul, merge tot timpul dar din pacate nu mai am catel sa mi-l stinga. Vrea el atentie mai multa de aceea nu te lasa sa te uiti.

    • Barbalata Mirela
    • 29/08/2016
    Răspunde

    Pai stie el ceva 🙂 . Daca vrei ceva frumos uita-te in jur nu la TV 😛

  6. Răspunde

    Eu am un pisoi si nu ma lasa sa ma uit la televizor…si il am de doar cateva zile, dar deja pune stapanire pe noi 😀

    • Cristina
    • 31/08/2016
    Răspunde

    Bine iti face 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares