Nu fi ca Vali! Protejează-ți smartphone-ul cu o husă personalizată!

huse telefon personalizate

Acum câteva zile a avut loc cununia civilă a cumnatei mele. Cu ocazia asta am cunoscut oameni noi. Pe unul din oameni îl cheamă Vali. Cu ce e Vali mai special de m-am gândit să îl pomenesc într-un articol? Vali și-a cumpărat un smartphone Samsung Galaxy S6, model la care unii dintre noi doar visăm, îl afișează cu mare mândrie dar nu pare a ține deloc la el! Aveam doar folie pe ecran. Fără husă, fără nimic. I-am scris o scrisoare lui Vali și rog toți posesorii de smartphone-uri să o citească pentru că le este adresată și lor, în mod indirect.

Dragă Vali,

Am înțeles că ești mândru de telefonul tău și vrei ca toată lumea să îl vadă pe S6 din prima, dar gândește-te și tu: dacă se întâmpla inevitabilul și îl scapi din mână sau îți alunecă din buzunar, ce-o să zici? Că ai avut ghinion, nu? Nu e chiar așa. Norocul și-l face omul cu mâna lui. În cazul de față, ar trebui să ții norocul de partea ta, cumpărându-ți și tu o husă bună.

atelierulfamiliei.ro

Am găsit un site bun. Să știi că au și huse transparente din silicon și protejează foarte bine în caz de căzături și se și vede clar ce tip de smartphone șmecher ai! Sau, poți să fii și mai tare decât restul prietenilor și să îți comanzi o husă specială. Nu te cunosc prea bine, nu știu dacă îți plac mașinile sau mai degrabă minionii dar știu sigur că pe tatooit.ro vei găsi o husa potrivită. De ce sunt așa de sigură? Pentru că au foarte mult de modele de huse(din piele, din silicon, din plastic), cu tot felul de imprimeuri(cu poza sau cu mesaje). Sunt carcase pentru orice buzunar, numai tu să vrei să faci o mică investiție în imaginea și protecția telefonului tău.

Dacă ești pe genul mofturos și nu-ți place nimic sau pur și simplu ai o idee tare de personalizare, poți comanda și huse personalizate fără nici o problemă. Doar alegi tipul de husă dorit(silicon, silicon transparent, silicon slim transparent, plastic premium sau book din piele ecologică), și pui pe ea poza sau/și textul dorit. Poți s-o personalizezi cu ce vrei tu; cu poza soacrei, cu mesaj text „Ghici cine are Samsung S6”, cu poze cu flori sau cu tipe în costume de baie. Tot ce-ți trece prin cap e perfect realizabil.huse s6 personalizate

Personalizează-ți gadgetul, mai Vali! Fă-l să fie unic, așa cum ești tu! Îți garantez că o să atragă și mai mult atenția atunci când va purta o husă sau un skin personalizat. În plus, ai toate șansele ca, investind o sumă mică într-o astfel de carcasă, să mai ai telefonul ăsta și la toamnă, când ne întâlnim la nuntă. N-aș vrea, zău, să te văd elegant, îmbrăcat la costum cu papion și scoțând din buzunar vreun telefon luat de la muzeu, telefonul de rezervă la care ai apelat pentru ca Samsung S6 a crăpat la primul contact cu gresia din baie. 

Cu respect,

un fan al lui Samsung S6

Cât despre tine, dragă cititorule, sper că ai prins ideea: nu fii ca Vali! Nu risca să spargi în două zile telefonul pentru care ai muncit un an. Cumpără-i o husă simplă sau personalizată și bucură-te cât mai mult de el. Dacă ți-ai luat telefonul azi, comandă și husa tot azi. Mâine poate fi prea târziu!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Corect! Si eu am huse. 😀

    • ghelbere elena
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Ai dreptare. Dupa ce dam o punga de bani pe un telefon ce mai conteaza cativa banuti!

    • Claudia Mt
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Este foarte buna o gura la casa omului !:)

    • Claudia Mt
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Husa tel prost

    • Daniela Dodoi
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Mi-am luat o husa si am”infasurat”telefonul in ea,sa-l protejeze de zgarieturi sau mai rau de cazaturi.De personalizat telefonul ,nu mi-a trecut prin cap.

    • stoica claudia
    • 16/03/2016
    Răspunde

    Asa e ,trebuie protejat si telefonul ,apoi ne pare rau de el

    • Ardeleanu Ana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Si eu sunt de acord ca este bine sa luam o husa pentru un smartphone indiferent ca a costat foarte mult sau a fost mai de ieftin. Husa il protejeaza si te ajuta sa ii prelungesti durata de viata. Eu prefer husele flip.

    • Hacman Mariana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Bine spus..sfaturi minunate sa avem un telefon ca la carte….husa protejeaza..in rivinta personalizarii nu pot spune decat ca m-ar incanta..imi surade ideea…

  2. Ce tare e husa cu Achmed :)) Eu cand vreau sa imi schimb telefonul, caut in primul rand sa vad daca au husa pentru el.

    • Elke
    • 08/02/2017
    Răspunde

    Asa este, iti dau dreptate, eu mi-am luat un J5 acum aproape o luna, dar nu am plecat din magazin pana nu am ales si o husa pentru el

    1. J5 are si sotul meu. e un telefon misto si camera e chiar mai faina ca la A5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares