Timpul trece, ceasul ramane

Timpul se masoara diferit in functie de varste. Cred ca toti ne amintim de vremea copilariei cand jucam „Cat e ceasul imparate?”. Timpul de atunci se masura in pasi de furnica, in mamaligi sau pasi de uriasi in spate. Si incercam sa fentam timpul cat puteam, facand un pas mai mic sau mai mare in functie de cum ne convenea iar jocul devenea si mai amuzant. Timpul fizic, insa, nu poate fi pacalit. El se masoara in ore, minute secunde si intrumentul de masura nu mai e imaginatia unui copil ci un ceas care ticaie cat e ziua de lunga, facandu-ne sa alergam intre job si locuri de intalnire. Timpul nu sta niciodata. Daca ceasul n-a fost intors sau nu i s-a schimbat bateria, inseama doar ca se opreste masurarea timpului. Nu si el. Merge mai departe. Trece peste noi. Si in secolul vitezei, necontorizarea timpului inseamna ….un fel de apocalipsa sociala.
Privit din punctul asta de vedere, un ceas e cadoul perfect pentru o persoana la care tii, mai ales daca e vorba de un om foarte activ, mereu pus pe fuga, mereu cu ochii pe minutar. Unii sustin ca nu au ce face cu ceasul, ca doar telefonul le arata la orice ora cat e ceasul. Eu nu gandesc asa. Un ceas e un accesoriu cat se poate de util dar al carui design poate completa perfect o tinuta daca e ales cum trebuie. Traim intr-o lume in care mai toata lumea are un telefon mobil dar nimeni nu mai are un ceas.

Sotul meu iubeste ceasurile. Nu are multe dar ii plac. Si nu trece nici o zi in care sa isi uite ceasul pe masa atunci cand pleaca la munca. Am ales pentru el un Ceas Oulm 1167 – design militar, display analog, 3 cadrane, curea de piele, negru de pe ceasuri oulm. Se potriveste de minune unui firi dinamice, unui barbat puternic ce din punct de vedere vestimentar se axeaza pe stilul sport. Un ceas ieftin dar modern. In fond, ce nu stie multa lumea e ca un ceas foarte scump, nu economiseste nici macar secunde. Va arata aceeasi ora! Mecanismul este cel care da tonul iar ceasul ales de mine are un mecanism japonez pe quartz ceea ce ma face sa am incredere in el. Este pe baterie ceea ce e foarte bine pentru ca ne-am cam iesit din mana in ceea ce priveste intorsul ceasului. Cele trei cadrane nu numai ca sunt foarte atragatoare dar sunt si functionale. Este un ceas rezistent la apa cat sa te poti spala pe maini fara sa iti faci griji pentru el. Nu se recomanda scufundari purtandu-l, nici macar in cada! Combinatia carcasa de inox si curea neagra de piele ecologica e ideala. Face ceasul usor de asortat mai multor tipuri de tinute in diverse culori. Imi place ca are ecranul din sticla si nu din plastic si un alt plus este ca are cureaua destul de mare, reglabila. Un ceas cu curea metalica mai greu de potrivit sotului meu, care este foarte osos si are incheietura groasa. Sper doar sa ii placa si lui cat mi-a placut si mie.

Daca si tu vrei sa achizitionezi pentru tine sau o persoana draga, un ceas iti recomand cu incredere Ceasuri Oulm. Pacat ca ceasurile de dama sunt prea putin prezente pe site dar sper sa se remedieze situatia. La categoria barbati, ai de unde alege. Ceasurile au garantie de 12 luni, livrarea nu e deloc costisitoare (10 lei pentru livrarea prin curier in Bucuresti), termen de 10 zile pentru returnarea produsului in cazul in care te nemultumeste.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares