Slabesti si castigi cu Gerlinea

Gerlinea-Summer

Nu. Acesta nu e unul din articolele acelea care iti prezinta un produs nemaintalnit de tipul „mananci cat vrei si slabesti”. Astazi vorbim despre produsele Nutrivita, in special despre produsele Gerlinea(pentru ca despre ele sunt in masura sa vorbesc), chiar daca am mai facut-o si alta data. Cei care ma urmariti pe facebook, cred ca ati zambit la postarea de acum cateva zile, in care va povesteam despre o doamna destul de „rotunjoara” aflata pe litoral, care ii declara reporterului ca ea serveste mancaruri usoare, de vara, in vacanta. Cum ar fi ciorba de burta si cartofii cu o fripturica. Nu mai bine manca ea un baton sau doi biscuiti Gerlinea si un shake si apoi isi vedea linistita de balaceala fara greturi? Eu n-am nimic cu oamenii: sa manace cat vor dar sa nu mai declare ca ciorba de burta e usoara!

Cu o gustare sau un baton Gerlinea ii trecea de foame, isi asigura doza necesara de vitamine si proteine, cheltuia si mai putin decat pe meniul mai sus mentionat, avea sansa sa mai si slabeasca putin si se inscria si in cursa pentru un super premiu, un week-end in doi pe Coasta de Azur. Dar, sa le luam pe rand.

Gerlinea e o marca de produse de nutritie pe care o cunosc si o apreciez de cativa ani buni. Prima data cand am vazut-o pe verisoara-mea cu biscutii si cu shake-ul Gerlinea in geanta, mi-am zis ca nu are pe ce da banii si ca sigur nu o ajuta la nimic. Ea mi-a zis ca si daca nu slabeste, nu ii pare rau pentru ca au gust super bun si ii dau energie si o stare de bine. Culmea e ca s-a tinut de treaba si a urmat „meniul cu Gerlinea” si a si slabit cateva kilograme. Costumul de baie ii venea perfect fara colacei!

atelierulfamiliei.ro

Inlocuia o masa sau doua pe zi cu doua batoane sau cativa biscuiti Gerlinea. Eu trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa ating performanta ei, din simplul motiv ca sunt pofticioasa si ca, desi un baton cu ciocolata mi-ar tine bine de foame cateva ore, eu nu as rezista in fata altor tentatii si mi-as face mai mult rau. Totusi, atunci cand sunt plecata si nu am timp sa iau masa acasa, mizez pe un produs Gerlinea pe care il am mereu in geanta. In felul acesta ma feresc de tentatiile fast-food si iau o masa sanatoasa, plina de vitamine, minerale si proteine.

Aceste produse recunoscute de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), nu sunt produse exclusiv de slabit. Sunt produse pentru o nutritie sanatoasa, pe care le poate folosi oricine: si cel care inlocuieste o masa cu ele pentru a slabi si a arata un corp perfect la plaja, si cel care vrea sa iau o gustare dulce dar sanatoasa, si cel care vrea sa-si completeze o masa cu un produs delicios si plin de vitaminte si minerale care il umplu de vitalitate. Gerlinea-Summer

Cum castigi excursia de pe Coasta de Azur? E simplu. Cumperi orice produs din Gama Gerlinea si inscrii numarul bonului/facturii pe Gerlinea.ro sau pe pagina lor de facebook. Perioada in care te poti inscrie este 6 iulie-31 august 2015. Prin tragere la sorti, in care te poti inscrie cu trei bonuri diferite pentru trei sanse, poti castiga marele premiu, un week-end in aceasta zona minunata sau sute de alte premii: palarii, papuci, genti de plaja.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 30/07/2015
    Răspunde

    Super!Doi in unu,….slabim si mancam sanatos!tentant si merita incercat ,IN PLUS avem o sansa la acea excursie!

    • Mara
    • 30/07/2015
    Răspunde

    Ma opresc numai la produse sa le incerc pentru ca excursia, la ce noroc am….precis o ia cel de langa mine :)))

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    de asa ceva as avea nevoie si eu,nu ca sa slabesc ci pentru a fi in forma la munca…nu prea am timp de mancat…in privinta excursiei nu prea sunt eu norocos dar niciodata nu se stie))))))))

    • Oprea Alexandru
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Super, unde gasesc si eu aceste produse?..Eu chiar am nevoie de ele sa slabesc

    • Oprea Alexandru
    • 31/07/2015
    Răspunde

    In farmacii presupun ca este, il gasim noi cumva

    • Oprea Alexandru
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Eu vreau sa il gasim si sa particip si la concurs, poate castig si eu ceva daca nu am fost aleasa la buzz

    • Mihaica Cristina Iuliana
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Buna informatie Criss, vreau sa castig si eu ceva acum, de acesta data

    • Tudor Alexandra
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Le-as cumpara si eu pentru gustul bun, problema e ca nu le-am prea întâlnit in magazine si online imi este peste mana… Vreo sugestie de magazin? 😀

      • cristina
      • 01/08/2015
      Răspunde

      In Cora stiu ca sunt si posibil sa fie si in Carrefour. Cred ca ar trebui sa fie si prin plafare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares