Performanta are stil – Allview X2 Soul Style

Allview X2 Soul Style

Ma stiti prea bine: cand nu-mi place ceva, scriu! E felul meu de a ma descarca. M-ati auzit vreodata plangandu-ma de telefonul meu? Nu. Am fost multumita de el. De zic ca am fost? Nu, telefonul n-a patit nimic. Traieste. E aici cu mine. E acel Allview P6 Qmax, despre care v-am povestit eu un intr-un articol, la momentul cand l-am primit.

Stiti momentul ala in care o persoana inseala si isi pune in pericol casnicia doar pentru ca a pus ochii pe cineva care o atrage mai mult din punct de vedere fizic? Dar aveti idee ce lupta se da in inima acelei persoane, intre a insela sau nu? Eu am. Stati, nu va grabiti! Nu planuiesc sa imi insel sotul. Inca nu l-am gasit pe Fat-Frumos. Insa sunt la un pas sa imi insel telefonul si el stie. I-am spus. Banuiesc ca sufera. Si in mine se da o lupta apriga, intre a ramane fidela acestui urias alb care mi-a fost alaturi in toate momentele importante din ultimile luni sau a a-mi satisface pofta nebuna de a atinge si poseda un telefon mai aratos ca el.

M-am indragostit de Allview X2 Soul Style. Ca dotari si functii, n-ai zice ca e cu mult diferit de telefonul meu. Totusi e un fel de Fat-Frumos al telefoanelor mobile. Sau, mai bine zis, un Praslea cel Voinic care, in loc de merele de aur, are o carcasa aurie. De cand imi doresc eu un telefon Gold si n-am gasit nici unul care sa ma incante ca specificatii, sa aiba aceasta varianta de culoare a carcasei si sa mi-l si permit ca pret! Acum el exista. Cum as putea sa nu fiu atrasa de el?

atelierulfamiliei.ro

Ca dotari, Allview X2 Soul Style ar putea fi considerat, din unele puncte de vedere, sub nivelul lui P6 Qmax: display mai mic(de doar 5″), procesor putin mai slab(quad core 1.3 GHz), baterie cu autonomie putin mai mica(2350 mAh). La capitolul RAM sunt la fel de bine dotate, cu cate 2 GB. Camerele foto sunt si ele aproape la fel, de 13 MP si 5 MP cu mentiunea ca X2 Soul Style are patru lentile integrate pe camera principala(cele mai importante sunt cele antireflex si UV). Si totusi, cred ca o sa ma intrebati de ce ma atrage asa mult acest telefon.
Imi place foarte mult designul lui si faptul ca e mai mic si mai subtire decat stramosul sau, pe care il detin. Are cu 50g mai putin(128g) si are o grosime de doar 6,95 mm. La acest design slim a contribuit si tehnologia ONCELL(introducerea touchscreen-ului in structura LCD-ului). Aceeasi tehnologie este responsabila si pentru culorile foarte placute pe care le reda Allview X2 Soul Style si pentru vizibilitatea foarte buna din aproape toate unghiurile.

Revenind insa la aspectul sau, puteti observa din poze ca este un telefon stralucitor. P6 Qmax nu este asa pentru ca el nu are display-ul si capacul protejate de sticla rezistenta la zgarieturi Asahi Glass. Este un telefon mult mai elegant, mai stilat, acest Allview X2 Soul style. Imaginile sunt mai mult graitoare din acest punct de vedere. E genul de telefon care se potriveste oricui si ofera experienta placuta de utilizare oricui, indiferent ca vorbim despre un tanar rebel, despre o domnisoara stilata sau un barbat serios. Chit ca varianta Gold nu e inca disponibila, sunt dispusa sa astept pana pe 23 decembrie cand incep livrarile. Imi place mult prea mult si simt ca mi se potriveste mai bine.

Si, ca sa nu credeti ca sunt asa superficiala si imi schimb telefonul cu un altul doar pentru ca al doilea este mai aratos, ar trebui sa stiti ca X2 Soul Style ofera o experienta de navigare online mult mai buna, prin simplul fapt ca suporta viteze mai mari de transfer, prin tehnologia 4G. Voi fi online mai mult decat inainte si voi raspunde mai repede comentariilor voastre cand conexiunea 4G imi va permite viteze de download de pana la 150 Mbps.

Cam atata despre noua mea dragoste. Sper sa ma intelegeti si sa imi sustineti alegerea. In plus, daca va place si voua de aratosul si dotatul Allview X2 Soul Style, nu e cazul sa ne batem pe el. Ca sa vedeti ca sunt fata buna,  va si anunt ca, daca aveti un blog, puteti participa la campania de pe BlogAwards, unde aveti sansa sa castigati un astfel de telefon performant. Pentru detalii despre campanie, click pe imaginea de mai jos! Bafta!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Ma bucur ca esti pasionata de tehnologie insa eu una nu m-am indragostit de ea,nu prea le stiu termenii tehnici si daca ma intrebi ma iau dupa firma si aspect.Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el.Asa mos zic si eu…?

    • ghelbere elena
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Te admir pentru perseverenta cu care vrei sa-ti indeplinesti visurile. Sa dea Domnul sa-ti cumperi telefonul mult visat si sa nu fii dezamagita de el.

    • Ficea Adina
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Ma bucur ca ti-a placut si ca ti-e de ajutor telefonul….
    Si eu am tot Allview si sunt foarte multumita de el.
    Au inceput sa faca telefoane cu inalte specificatii la preturi cat de cat ok.
    Sunt telefoane 4 G cu camere foto concurabile cu o camera foto.
    Nu am blog deci nu pot participa la campanie, insa le urez succes tuturor celor ce se vor inscrie !

    • Anamaria Ardeleanu
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Nu am blog deci nu o sa particip :). Cat despre Allview, am auzit pareri si pareri..pana nu-l testezi, nu te poti convinge daca sunt sau nu adevarate. Si eu detin un Allview si sunt multumita de el. Nu e gold ci black…pentru ca asa mi l-a comandat sotul…desi imi doream unul gold, dar ce sa faci?! Referitor la perioada livrarilor, cei de la Allview sunt putin neseriosi, eu am asteptat o luna pentru el…

    • stoica claudia
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Bafta la concurs poate ai norocul sal castigi!!

    • Mihaica Iuliana
    • 17/12/2015
    Răspunde

    si eu as renunta la al meu…insa nu imi permit altul, dar sper sa castig ceva la unul dic concursurie cu telefoane.

    • Popa oana maria
    • 18/12/2015
    Răspunde

    E foarte frumos și bun din câte știu .. E frumos sa am așa cadou

    • Marian
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Ma bucur ca iti place telefonul, mai ales ca am comandat si eu unul la fel pe 30 nov, la pretul de 550 Ron cu reducere, de pe Allview. Telefonul a ajuns dupa 10 zile de la comanda, si baiatul meu mi-a transmis ca este foarte frumos si isi merita toti banutii.

    • pusa raisa
    • 19/12/2015
    Răspunde

    Nu comentez nimic la adresa telefonului ,nu am si nu ma pronunt in niciun fel . Am in schimb o tableta Allviw Viva 10G -o catastrofa.,am dat aproape 1000 de lei pe ea si m-am pacalit. Dupa 1-2 ore de functionare se descaraca ,se supraincalzeste, ,acceseaza aplicatia Facebook cand vor muschii ei, nu retine codul Wi-Fi ,of si iar of. Cei de la service nu au avut decat un raspuns aaaa e un android …….. . Atat am avut de spus ,dar padure fara uscaturi, nu exista si a fost „”bafta”” mea sa nimeresc uscatura . Ce folos e mare, e frumoasa……..dar atat !

    • Mihai Munteanu
    • 23/12/2015
    Răspunde

    Pentru cei interesati, urgent la vanzare o bucata telefon Allview X2 Soul Style Gold la pretul de 750 lei, sigilat, cu garantie, achizitionat direct de la Allview. Disponibil in Bucuresti. Receptionat de la curier in data de 23.12.2015. Detalii la telefon : 0726351343. Multumesc !

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    As incerca un asemenea telefon, macar sa stiu si eu cat de bune sunt, ca de aratat arata bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares