Opt motive pentru care iubesc floraria online FlorideLux.ro

felicitarile-flori-de-lux

Nu sunt genul care ofera flori prea des dar, atunci cand o fac, vreau sa ofer buchete si aranjamente cu adevarat frumoase pentru ca nu conteaza doar gestul, oricat de mult ne place sa spunem asta. Conteaza enorm de mult aspectul si calitatea unui cadou. Obisnuiam sa cumpar florile de la o florarie aflata la vreo doua statii de tramvai de casa mea. Acum vreo doi ani, s-a desfiintat.

M-am trezit intr-o zi ca trebuie sa cumpar flori pentru cineva si, la „floraria” de la piata, am gasit doar flori scumpe care nu pareau nici foarte proaspete. Cand am intrebat despre metodele de ambalare, am realizat ca nu prea existau variante elegante si am renuntat total la idee. M-am dus acasa si am cautat o florarie online. Am dat peste Floridelux.ro si am intrat pe site mai mult pentru ca promiteau livrarea florilor in doua ore. In rest, eram convinsa ca nu am ce cauta acolo. Imi imaginam ca, acel „de lux” din denumirea site-ului, anunta preturi mult peste ce imi pot permite eu. N-a fost asa si am plasat comanda. De atunci, de cate ori am avut nevoie de flori, am comandat de la ei si mereu am fost multumita.

1. Sunt de lux dar au preturi corecte

De cand le sunt clienta, am comandat mai multe tipuri de flori. Uneori, pentru ziua de nume a unei prietene, am luat un buchet mai mic de flori. Alteori, am optat pentru cosuri cu flori sau buchete mari speciale. Pentru mama, indragostita de florile de apartament, am cumparat mai des flori in ghiveci. Pot sa va spun cu sinceritate ca nu sunt cele mai ieftine flori si nici nu am cautat asta. Daca vroiam ieftin, puteam sa negociez cu florareasa la taraba sa imi dea niste flori trecute la reducere. Am vrut cele mai frumoase flori si le-am primit mereu la un pret corect. Indraznesc sa spun ca oricine isi poate permite sa comande flori din acest magazin(preturile la buchete de flori incep de la 40-50 de lei si la plantele in ghiveci chiar de la 20 de lei).buchete de flori

2. Diversitate mare de produse

Daca majoritatea florariilor online aleg sa se axeze mai mult pe buchete de flori si, chiar si acolo, au buchete doar din cateva tipuri de flori, pe FlorideLux.ro gasesti nu doar flori si buchete, ci si aranjamente florale de diverse tipuri pentru diferite ocazii(aranjamente speciale pentru Paste, Craciun, Ziua Indragostitilor, inimi si ursuleti din flori, torturi din flori, aranjamente pentru botez si nunta, buchete de mireasa, aranjamente din flori uscate, flori la cutie, etc). La ele se mai adauga plantele in ghiveci si ornamentele speciale de Craciun. Ca si tipuri de flori, le gasiti aproape pe toate: trandafiri, irisi, crizanteme, lacramioare, gerbera, anemone, hortensii, frezii, orhidee, bujori, nuferi, garoafe, liliac, crizanteme, lalele, margarete, gladiole, crini, cale, dalii, zambile, floarea soarelui si altele.

3. Usurinta in gasirea florilor perfecte

Nu numai ca gasiti orice tip de flori va doriti, dar nici nu trebuie sa pierdeti timp sa luati la rand toate buchetele pentru a decide care e mai frumos. Florile sunt puse pe categorii din care este foarte simplu sa alegeti. Daca vreti trandafiri, mergeti la sectiunea buchete de trandafiri. Daca vreti zambile, intrati pe pagina cu buchete de zambile. In plus, florile sunt grupate si dupa anotimpul in care cresc sau dupa semnul zodiacal caruia i se potrivesc. Niciodata nu a fost mai simplu sa alegi flori de toamna sau de primavara sau sa gasesti buchetul perfect pentru iubita ta, in functie de zodie.

4. Livreaza oriunde

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vreti sa faceti o bucurie unei persoane si sa nu aveti timp sa ajungeti la ea sau chiar sa nu puteti pentru ca sta intr-o alta localitate? Acum nu mai este nevoie sa mergi tu sa cumperi flori si apoi sa te deplasezi acasa la persoana respectiva pentru a i le oferi. Poti plasa o comanda pe site si poti specifica, la adresa de livrare, adresa persoanei careia vrei sa ii oferi buchetul sau aranjamentul floral. Adresa poate fi in orice localitate din tara si chiar si in strainatate.

5. Posibilitatea de a atasa un cadou buchetului de flori

Uneori, la ocazii speciale, pentru persoane deosebite din viata noastra, simtim ca un buchet de flori nu este suficient. Asta e inca un motiv sa apreciez floraria online Floridelux.ro pentru ca nu comercializeaza doar flori si a luat in calcul si aceasta necesitate. Astfel, poti alege sa acompaniezi florile cu un cadou. Poti opta pentru ciocolata, bijuterii, instrumente de scris, lumanari decorative, vin sau sampanie, jucarii din plus, cosmetice, parfumuri, cosuri cadou, trabucuri, etc. Tu alegi cadoul in functie de sexul, varsta si personalitatea destinatarului.

6. Program prelungit si livrare gratuita rapida

Vrei sa trimiti flori in week-end? Nu trebuie sa iti faci probleme. FlorideLux.ro lucreaza de luni pana sambata, in provincie, si de luni pana duminica, in Bucuresti. Ba chiar programul de livrare incepe de la ora 9 dimineata si se incheie la ora 21:00. Singura veste proasta este ca, de acum, nu te mai poti scuza ca nu ai cumparat flori pentru ca era inchis la florarie cand ti-ai adus tu aminte de eveniment. Si nici nu se va putea gasi vreun zgarcit care sa spuna ca nu vrea sa comande flori online pentru ca il costa si transportul in plus. Transportul este gratuit in toata tara si se face in 2-4 ore in Bucuresti, Iasi, Brasov, Arad si Cluj si in maxim 24 de ore in restul localitatilor.

7. Ambalaje elegante si felicitare cadou

Florile frumoase si mereu proaspete merita si ambalaje deosebite. Nu vei gasi aici buchete ambalate in celofan sau plasa ieftina. Toate au aspect foarte elegant, impachetate in hartie de buna calitate, in cutii sau legate simplu cu panglici din materiale de calitate. Mai mult decat atat, unele buchete si aranjamente florale sunt livrate chiar impreuna cu o vaza foarte utila si de maxim efect. Iar, ca bucuria sa fie deplina, la orice buchet sau aranjament comandat, primesti o felicitare gratuita pe care se va imprima un mesaj ales de tine si va fi atasata buchetului de flori pe care vrei sa il oferi. felicitarile-flori-de-lux

8. Poza cu produsul

Ai ales florile si ambalajul, te-ai zbatut sa scoti cel mai frumos mesaj care sa insoteasca buchetul si totusi te temi ca iubita, mama, sora, sotia sau colega sa nu primeasca altceva decat ceea ce ai comandat tu? Poate la alte florarii exista acest risc. Nu se si pe FlorideLux.ro. Ei vor pregati cele mai proaspete flori, intr-un buchet sau un aranjament asa cum ai cerut si iti vor trimite, pe mail, poza cu el pregatit de livrare. Poza primita nu este poza cu titlul de prezentare; este poza reala a produsului comandat de tine. Pentru ca aceasta florarie online stie ca nu livreaza simple flori ci adevarate petale de viata.

Nu stiu ce ai putea sa vrei mai mult de la o florarie. Daca eu, care sunt mama nemultumitilor, am fost mereu placut impresionata de produsele si serviciile lor, e clara treaba. Ai in vedere FlorideLux.ro pentru urmatoarele ocazii cand vei vrea sa trimiti flori cuiva!

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Am vazut de multe ori la o emisiune la care ma mai uit din cand in cand niste aranjamente florale deosebite, si ma gandeam in sinea mea ca trebuie sa coste enorm plus valoarea transportului. Acolo am vazut pentru prima data acum vreo patru ani un tort aniversar din flori. Cine face asemenea aranjamente are un simt artistic deosebit, da stiu ca tuturor ne plac florile dar trebuie sa simti cum sa le aranjezi pentru a avea un buchet superb.

  1. Răspunde

    Rar am intalnit florarii online(din cele folosite pana acum, pe care le-am ales deoarece mi s-au parut cele mai bune) care sa nu aiba servicii de calitate. Fie ca a fost vorba de a le ridica chiar eu sau de a le trimite direct persoanei careia voiam sa le trimit, totul a mers perfect, la timp si calitatea produsului a fost una foarte buna.

    • stoica claudia
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Nu imi pot permite sa cumpar online flori dar acest articol este foarte interesant ,imi plac si mie mult florile

  2. Răspunde

    Faptul ca se poate atasa un cadou buchetului de flori mi se pare una dintre cele mai misto chestii. In strainatate se practica foarte mult tactica asta, fie ca e vorba de ursulet, tort sau sticla de sampanie.

    • Ficea Adina
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Nu am apelat niciodata la o florarie online.
    Inca nu pentru ca ma gandeam ca e prea mare distanta de la Bucuresti pana la mine si cat asteapta saracele prin masini si dep.ozite se ofilesc…
    Insa e o alternativa buna la florariile clasice entru cei din orasele mari .
    Cu un singur click ai buchetul dorit la tine acasa fara prea multe complicatii….

  3. Răspunde

    Au cea mai mare diversitate de flori pe care am vazut-o vreodata si faptul ca transportul este gratuit si rapid e un bonus care usureaza decizia de a cumpara online.

    • Mihaica Iuliana
    • 29/12/2015
    Răspunde

    Intotdeauna am iubit folrile si mai alet trangafirii, desi am cativa mai speciali pt mine ii iubesc pe toti. Un buchet de trandafiri face cat o mie de cuvinte si gesturi.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Problema cu florariile online este aceea ca una vezi in poza si alta primesti. Am vazut caz concret in care a fost trimis un buchet cu flori nu tocmai proaspete cu toate ca la telefon au zis clar ca or sa fie perfecte, fresh … tot ce vrei. Nu vorbesc de floraria din articol, sa nu intelegeti gresit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares