In caz ca sunteti in cautare de clinica stomatologica pentru extractie dentara in sectorul 6

In ultimele zile am tot avut treaba pe la clinica stomatologica. Am rezolvat o parte din probleme si ma pregatesc de o extractie dentara. Va fi a doua extractie din viata mea si am emotii. Prima data a decurs bine. Am avut o doamna doctor foarte profi si destinsa. Ii uitasem numele, spre rusinea mea. Stiam doar ca e ceva cu „Teo” si am cautat pe prietenul Google. Asa am ajuns sa aflu ca doamna Teoteoi, care m-a scapat pe mine de maseaua de minte, acum doi ani, lucreaza si la o clinica de stomatologie din sectorul 6.

extractie dentaraE greu e sa gasesti un medic bun care sa isi faca si meseria cum trebuie si sa aiba grija si de confortul tau psihic. Sigur, si in zona asta a Bucurestiului, exista oameni pe care teama de dentist ii indeamna sa amane tratarea cariilor pana in ultima clipa, cand nu se mai poate face altceva decat extractie. Daca v-a fost teama de o carie, banuiesc ca sunteti ingroziti de extractie. Sa va spun ca si eu, acum doi ani, cand m-am dus la cabinet pentru aceasta procedura mi-am facut un selfie in fata blocului si mi-am zis ca e ultima mea poza? Dupa maximum 45 de minute, am iesit de acolo razand(atat cat imi permitea pansamentul) si zicandu-mi cat de fraiera trebuie sa fi fost, de am preferat sa suport atatea dureri cateva luni, cand treaba se putea rezolva asa de simplu. Asta e unicul motiv pentru care am decis ca trebuie sa scriu acest articol.

In sectorul meu, oricine ma intreba, stiam sa ii spun unde sa mearga la stomatologie. Acum, cand am gasit numele chirurgului care m-a scapat de „belea”, mi-am zis ca trebuie sa le spun si celor din sectorul 6 ca au unde sa mearga pentru extractii. Nu stiam nimic de clinica in sine dar stiam ca un medic de exceptie lucreaza acolo.

Eu nu ma feresc sa fac recomandari. Nu de alta dar si eu am avut nevoie de ele. Intrebam in stanga si in dreapta cine stie un cabinet bun si toti imi recomandau cabinete la care lucrau medici batrani(n-am o problema cu varsta dansilor, ci cu faptul ca dau dovada de mai putina rabdare).

Revenim: la inceput am vrut doar sa spun oamenilor ca le recomand sa o caute pe doamna Teoteoi la clinica Cris Smile si sa isi lase extractiile in seama dansei. Apoi, am inceput o investigatie amanuntita si m-am prins ca doamna Teoteoi are aceeasi sefa la ambele clinici la care lucreaza. Ori, daca in sectorul cinci totul e impecabil(programarile se respecta, atmosfera calda e un must have si lucrarile facute acum trei ani inca rezista), era clar ca, si la clinica din Giulesti, sefa are aceleasi exigente de la personal si ofera servicii la fel de bune.

stomatologie in rateAm recomandat clinica unei doamne pe care o cunosc doar de pe facebook. S-a dus la ei pentru niste extractii de resturi radiculare. Jumatate de ora mi-a multumit ca am trimis-o la acel cabinet unde nu a simtit nici o durere, nici o problema cu reflexul de voma si a putut plati interventia in rate, un lucru foarte important in special pentru pacientii pensionari, care au venituri lunare foarte mici.

Cam asa am facut eu cunostinta cu Cris Smile, prin ochii doamnei Mara, un pacient multumit si fericit, gratie recomandarii mele. Astazi imi permit sa recomand, fara nici o strangere de inima, aceasta clinica bucurestenilor care locuiesc in sectorul 6, fie ca sunt atenti cu dintii lor si vor doar o clinica buna in care sa mearga la control, fie ca sunt certati cu pasta si periuta de dinti si cauta un cabinet stomatologic bun, in care sa rezolve ce-a stricat timpul(ca sa vedeti ce discreta sunt). Clinica e situata in cartierul Giulesti, are program extins. Asta ca sa nu aud scuze de genul „nu pot sa ma duc la stomatolog ca ies tarziu de la munca!”.

Nu pot sa-ti spun ca iti vor creste dinti noi in locul celor pe care ti-i extrage medicul despre care iti vorbeam eu. Pot doar sa iti promit ca asta e clinica in care, dupa extractie, poti sa iti pui un implant dentar, locul in care cel mic poate invata sa sa se spele corect pe dinti, locul in care trebuie sa mergi daca vrei sa ii pui aparat dentar, locul in care vei gasi preturi bune si aparatura si materiale de ultima generatie, locul in care dintii tai vor fi tratati cu respect si tu cu caldura, o clinica in care nimeni nu se arunca din start sa iti faca doua-trei extractii si sa iti ia banii mai repede pe niste pivoti si coroane dentare. Sunt medici prea buni ca sa faca asta, sunt oameni care stiu ca nimic nu e la fel de bun ca dintele tau natural si, atata vreme cat nu te prezinti cu el afectat „in ultimul stadiu”, isi vor da toata silinta sa il resusciteze si sa il faca functional. dental praxis giulesti
Eu va doresc sa nu ajungeti curand la extractii dentare dar va atrag inca o data atentia ca doar de voi depinde sa prelungiti viata dintilor pe care vi i-a daruit natura. Mergeti regulat la cabinetul stomatologic pentru controale si faceti-va programare de indata ce zariti un punctulet negru pe vreun molar sau sesizati vreo jena dentara! Daca nu ati facut-o si acum nu mai scapati de dureri, lasati analgezicele si poftiti la Cris Smile in Giulesti!  Daca maseaua poate fi salvata, va asigur ca va fi. Daca nu, nu amanati extractia dentara pentru ca pot aparea chisturile dentare care nu sunt intotdeauna „prietenoase”, in sensul ca pot evolua in afectiuni foarte grave. Nu intru in detalii dar va rog sa nu va mai neglijati dintii.

Contact Cris Smile

Giulesti

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)

Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti

Email: rahova@cris-smile.ro

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicu
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Cred că acolo e de mine! Trebuie să merg, dar când te gândeşti la stomatologie, îţi trece şi durere şi tot.
    Să fie mai aproape, chiar că aş merge să îmi corectez dantura.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Iti trece maxim 5 minute. Si te ia iar. Si iar calmate si iar nervi… cel mai bine te duci la stomatolog si iti vezi linistit de viata.

    • stoica claudia
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Un articol foarte bun. Am sa recomand si eu amicilor mei din Bucuresti sa mearga la aceasta clinica.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      sunt sigura ca vor aprecia recomandarea ta; este unul din cabinetele stomatologice de nota zece din capitala

    • victorita
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Mulțumim pentru informație. E bine de știut. Mama stă la Lujerului, am să o recomand pe dna doctor.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Sunt convinsa ca mama ta se va simti bine ingrijita la aceasta clinica dentara

    • Foarna Angelica
    • 11/02/2016
    Răspunde

    Din fericire pentru mine nu am avut pana acum probleme grave. Plombe am si eu cateva dar le-am luat din pripa si nu au avansat ca sa ajung la extractii sau implanturi dentare. E departe de mine aceasta clinica si tare rau imi pare pentru ca si doctorita mea e cam batrana si ma tem ca se pensioneaza curand si nu stiu unde am sa merg.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Cunosc si aceasta problema. Si mie mi-a trebuit ceva timp pana am ajuns la clinica la care merg acum. Poate ca totusi nu e asa departe de tine si vei merge la ei. Conteaza serviciile mai mult decat distanta.

    • Madalina Florentina
    • 11/02/2016
    Răspunde

    singurele extractii de care am avut nevoie au fost la niste molari de minte inclusi si m-a chinuit o doctorita de am crezut ca mor acolo. Din pacate, aici la mine in localitate nu prea gasesti o astfel de clinica stomatologica moderna dar cred ca daca ar fi sa mai fac acum o alta extractie as prefera sa vin la Bucuresti sa nu mai trec prin ce am trecut.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Imi pare rau sa aud ca ai avut parte de experiente neplacute si, daca poti sa apelezi ca o astfel de clinica din Bucuresti, e mai bine asa decat sa te chinuiesti intr-un cabinet de genul ala

    • Alex Cistocea
    • 11/02/2016
    Răspunde

    E mare lucru sa iti recomande cineva un cabinet bun sau un medic bun. Si eu am patit-o de ma durea o masea si nu stiam unde sa ma duc si prietenii radeau de mine ca sa ma duc la policlinica de stat unde un cabinet arata fix ca acu 30 de ani.

    • ghelbere elena
    • 11/02/2016
    Răspunde

    Pentru orice problema medicala merg la o clinica privata chiar daca trebuie sa platesc(sunt unele clinici care au contracte cu CJS si mergi cu bilet de trimitere) pentru ca programarea este respectata si esti tratat ca un om indiferent daca esti tanar sau batran.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      daa, asta e primul lucru la care ma uit: cum sunt tratata. Daca as merge la un cabinet stomatologic la care ma canta cucii pe scaun si nu ma baga nimeni in seama, m-as ridica si as pleca.

  1. Răspunde

    Am tot fugit de stomatolog dar cred ca voi face o vizita cat mai curând, merci pentru pont. Pupici

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Alina, chiar daca nu sunt probleme vizibile, sa-ti faci drum la un control!

    • dumittrescu raluca
    • 11/02/2016
    Răspunde

    un articol interesant si de retinut pentru cei care locuiesc in Bucuresti

    • Monika M.
    • 11/02/2016
    Răspunde

    Am aceeasi problema cu o masea de minte care nu are loc in maxiliarul meu si necesita extractie…Am amanat si eu cat am putut dar a inceput sa ma doara, asa ca urmeaza sa ma programez la extractie.. pacat ca nu sunt din Bucuresti ca mi-ar fi utila recomandarea ta 🙂 in caz ca stii pe cineva din Cluj Napoca sa ma anunti. Sanatate multa!

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Din pacate nu stiu sa recomand un cabinet in Cluj dar te rog sa nu mai amani si sa gasesti un stomatolog de incredere si sa scoti mutanta aceea pentru ca impinge in celelalte maselute si nu le face bine

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Bine de stiut!Am rude in Bucuresti care cu siguranta ar fi interesate!

    1. Bune informatii!

    • Angelica
    • 01/11/2019
    Răspunde

    Foarte rar găsești doctori care să fie în folosul pacientului, deci e bine de păstrat dacă ai găsit unul mai ales dentist ???.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares