Ce sa porti de Valentine’s Day? Ce vrei tu, doar sa ai lenjerie intima sexy pe dedesubt!

lenjerie intima sexy

Intrebarea „Cum petreceti Ziua Indragostitilor” e la fel de frecventa, in luna februarie, cum devine, in noiembrie, intrebarea „Unde facem Revelionul?”. Unii se lauda ca merg la film, altii la o cina romantica. Unii sunt chiar mai generosi si pregatesc partenerelor o excursie la munte sau un citybreak la Paris sau Roma. Unii se pregatesc sa isi ceara alesele de sotii, altii vor doar sa le reaminteasca de ce au spus da, acum cativa ani, cand au fost cerute. Ei se intreaba care e cel mai frumos cadou, cel mai romantic restaurant sau cea mai buna destinatie turistica pentru un week-end de vis. Dar greul tot femeia il duce. Ea se gandeste, inca de la sfantul Ion, ce ar trebui sa poarte de Valentine’s Day pentru ca ziua si seara respectiva sa fie unele de vis, care ii apropie sau sa ii reapropie, sa il faca pe el sa se indragosteasca sau sa o redescopere. Va spun eu, treaba e cat se poate de simpla: puteti purta orice cand sunteti in public, daca purtati lenjerie intima sexy, conforma codului nescris al bunelor maniere in dormitor de Valentine’s Day!

Nu conteaza ca mergeti la Paris, imbracate in blugi, sau ca va treziti in fusta mini pe varf de munte, pentru a-l impresiona. Ceea ce e cu adevarat important pentru un barbat care depune atatea eforturi pentru a-ti satisface asteptarile in materie de cadou si program de Valentine’s Day, nu e ce porti cand sunt si altii prin preajma, ci ceea ce porti atunci cand sunteti doar voi doi, in camera de hotel din centrul Parisului, in pensiunea de la cota 1400 sau, de ce nu, chiar acasa, in caz ca nu va sarbatoriti iubirea in deplasare. Sunt si unii barbati pentru care conteaza sa aveti o tinuta potrivita locatiei si momentului dar, chiar si aceia, trec peste orice greseala de dresscode in mediul social, daca ai grija sa respecti dresscode-ul in dormitor.

 lenjerie intima sexy

Chiar daca nu o cere verbal, ba chiar iti spune ca nu trebuie sa cheltuiesti bani pe o lenjerie intima sexy pentru ca te iubeste asa cum esti, nu-l asculta! Da, vei sfarsi tot goala, in asternuturi si lipita de el dar crede-ma ca „intensitatea” momentului si, implicit succesul lui, depind si de „ambalajul” in care te prezinti. Imagineaza-ti ca esti un soi de cadou de Craciun. Una e cand gasesti o bluza aruncata sub brad si alta cand e impachetata frumos si ai parte de emotia depachetarii si descoperirii continutului pachetului. Cam asa e si in dormitor. Pachetul il cam stie si, oricat de frumos si de pretios ar fi, la un moment dat nu mai e la fel de apreciat, daca nu e ambalat cum trebuie si in ce trebuie.

atelierulfamiliei.ro

Vezi AICI cele mai frumoase modele de lenjerie intima sexy!

Daca nu ma intelegi, o sa fiu ceva mai explicita: poftim aici niste lenjerie Valentine’s Day, fix cum ar trebui sa porti tu! Da, da, stiu eu ca aveti cheltuieli, ca sunt si copiii de crescut, ca el iti spune ca te place asa cum esti… am mai auzit povestea. Zau asa, tie cand iti vine sa sari pe el? Cand poarta chiloti tetra si vine spre pat ca si cum ar veni la taiere? Sau cand poarta niste boxeri sexy si-ti arunca niste priviri graitoare si vine spre tine umflandu-si muschii(fie ei si imaginari)? Pai vezi? Atunci de ce l-ai crede ca pasiunea nu depinde de lenjeria intima in care te prezinti?

 lenjerie intima sexy Valentine's Day

Da, stiu si asta, ca multe avem inhibitii. Unele chiar avem oroare de a ne dezbraca inainte sa stingem lumina. Cum am putea noi purta chilotei tanja si portjartier sau, si mai rau, un body din dantela care nu ascunde nimic sau niste nipple covers, acele accesorii care „protejeaza” doar cea mai intima parte a sanului? Nu iti impune nimeni nimic. Ca si culoare, de obicei se poarta rosu de Valentine’s Day dar nu e obligatoriu. E drept ca rosu e capabil sa starneasca taurasul din el dar, daca ai si miscarile si privirea la tine, poti sa-l faci sa devina un pericol chiar si pentru o lenjerie alba.

In functie de personalitatea ta, mizeaza pe lenjerie sexy in care sa te simti in pielea ta, care sa nu te inhibe. Poti purta un babydoll cumintel dar incitant(poate chiar ii plac fetele mai cuminti), poti alege un set sutien si chilot din dantela, un corset care sa-i aduca aminte de ce iti iubeste sanii atat de mult sau chiar o rochie mai sexy care seama destul de mult cu o lenjerie sexy. Pentru fetele mai indraznete, nu cred ca e cazul sa vin eu cu sfaturi dar am sa o fac: un bodystocking sigur o sa il innebuneasca, la fel ca si corsetul care doar ridica sanii facandu-i incredibil de obraznici, fara a-i ascunde. Daca va place joaca, poti chiar sa apelezi la un costum sexy si sa fii studenta care merita pedepsita pentru ca nu si-a facut tema, profesoara care il scoate la tabla sau asistenta care ii ia pulsul.

Daca iti permiti si rochia aia de seara, pe care ti-o doresti, si o lenjerie intima sexy de genul celor descrise mai sus, e perfect. Daca nu, lasa rochia. Merge si aia de anul trecut. Te asigur ca el nici nu o mai tine minte. Dar lenjeria pe care o va scoate de pe tine, n-are cum s-o uite. Ai tu grija de asta! Si sa nu ma intelegi gresit: lenjeria sexy nu se poarta doar de Valentine’s Day. De fapt, chiar ar trebui data o lege care sa oblige femeile sa o poarte zilnic. Sunt sigura ca am avea mai putine divorturi, mai putine femei stresate si barbati mai veseli.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Mai terminat cu pledoaria ta pentru lenjeria inima, dar ai foarte multa dreptate, numai ca ne cam sfiim sa umblam imbracate ca in aceste poze. Iti trebuie mult curaj(parerea mea)

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      nu iti trebuie curaj, iti trebuie doar mai multa incredere si dorinta de a fi sexy!

    • Lamiita P
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Ca intotdeauna , detaliile fac diferenta :))

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      si inca ce diferenta poate face o lenjerie intima in pat…

    • Dodoi Daniela
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Cat de tentant ar fi eu nu am de ce sa apelez la „ajutoare”,ziua aceasta e ca oricare si am un motiv bine intemeiat-sotul e plecat in straunatate.Asa ca „puneti pofta in cui Dana”.Zi minunata sa ai.Te pup.?

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Daniela, poti macar sa ii trimiti niste poze fierbinti, sa ii mai aprinzi putin imaginatia! Sunt sadica, nu?

    • Nicu
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Toţi bărbaţii ne dorim să aibă femeia de lângă noi o lenjerie îndrăzneaţă! Dar cum ai spus , nu cu lumina stinsă.
    Dar nici bărbaţii nu ştiu ce să facă. Probabil şi ei sunt pudici.
    Eu unul am o imaginaţie foarte bogată, şi deja am văzut cum arată îmbrăcate. Mi s-a cam „ridicat” părul în cap!
    Succes şi multă iubire!

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Doar parul din cap s-a ridicat? Da-mi voie sa nu te cred. O astfel de lenjerie sexy ridica mult mai multe chestii 😛

    • stoica claudia
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Daaa ,foarte provocatoare si sexy

    • dumittrescu raluca
    • 11/02/2016
    Răspunde

    toate ar trebui sa avem cevaaaa lenjerie intima sexy in dulapiorul nostrum si sa le purtam la ocazii mai deosebite ,anima relatia

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      ma bucur ca esti de acord cu mine si sper ca ai ceva lenjerie intima sexy pusa bine pentru astfel de ocazii

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Un articol dedicat barbatilor)))Tre sa ne facem curaj sa aparem asa in fata partenerilor,sotilor…foarte provocator…cu siguranta nu ar rezista nici unul…

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      heyyy, nu e dedicat barbatilor! E dedicat femeilor! Si femeile singure trebuie sa poarte lenjerie cat mai sexy pentru ca le face sa simta altfel, mai puternice, mai increzatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares