Brelocul – solutia salvatoare cand vrei sa faci un cadou ieftin si util

breloc cadou

Eu il am in geanta. Cel mai probabil, si tu il ai. Dar, sigur, prin familia ta sau printre prietenii tai, exista si unii pe care ii auzi mereu plangandu-se ca nu isi gasesc cheile. Fie ca e vorba de cheile de la masina, cele de la birou sau de la apartament, ele nu s-ar mai pierde asa des daca ar fi prinse intr-un breloc care sa atraga atentia sau sa fie mai usor de gasit intr-o geanta in care inghesuim tot felul de lucruri. Daca tocmai trebuie sa cumperi un cadou pentru o astfel de persoana, mizeaza pe un breloc! Brelocul e genul de cadou care se potriveste oricui, indiferent de sex, varsta sau ocupatie. Evident ca el difera ca forma, design, material din care este fabricat, in functie de persoana careia vrem sa il daruim. Un fel de breloc vei darui unei domnisoare si un alt fel de breloc unui domn.

Brelocul are pret accesibil

Recunoastem sau nu, putini sunt cei care isi permit sa faca daruri scumpe fara a face gaura in buget. Un breloc nu costa deloc mult, ba chiar indraznesc sa afirm ca este unul din cele mai ieftine cadouri pe care le poti face cuiva si, pe deasupra, ai si certitudinea ca ii este util. In functie de materialul din care sunt confectionate brelocurile si de modul in care sunt decorate, ele pot fi mai scumpe sau mai ieftine. Totusi, un breloc simplu, din otel inoxidabil, perfect pentru a fi daruit unui prieten sau unui membru al familiei,  cu siguranta si-l poate permite oricine.

Este un cadou practic

Nu cred ca gresesc daca afirm ca oricine are nevoie de un breloc. Chiar si copiii au nevoie de un astfel de accesoriu care sa adune la un loc toate cheile(cele de la casa, de la dulapiorul de la scoala). Ce sa mai vorbim despre un adult! Chiar daca are deja un breloc, nu va fi dezamagit sa mai primeasca unul. Tuturor ne place sa facem sa schimbari, chiar daca e vorba de o schimbare atat de mica precum cea a unui breloc. Acest gen de obiect este frecvent expus privirilor celor din jur(obisnuim sa ne lasam cheile la vedere pe birou sau sa ne jucam cu ele atunci cand stam de vorba cu un prieten) si un breloc, cu un design deosebit, sigur va fi motiv de mandrie.

Cum alegi brelocul perfect?

Ai zice ca nu e prea greu sa alegi un breloc pe care sa il daruiesti cuiva. Gresit. Ca in cazul oricarui alt cadou, si pentru alegerea unui breloc, trebuie sa cunosti macar putin personalitatea „destinatarului”. Nu poti darui un breloc cu un accesoriu sclipicios unui prieten pe care il stii mai serios din fire. Alege brelocuri in functie de varsta, sexul si pasiunile persoanei respective! Astfel, poti miza pe un breloc cu placuta metalica in care sunt prinse diverse pietre semipretioase pentru o doamna sau domnisoara, pe un breloc cu o forma haioasa pentru un copil sau un breloc cu o placuta sub forma de masina sau de volan pentru un barbat pasionat de masini. Daca nu stii de unde sa incepi cautarile, poti arunca un ochi aici. Poate gasesti ceva sa iti placa.

Nu uita de ambalaj!

Mare sau mic, negru sau gri, simplu sau cu design deosebit, scump sau ieftin, personalizat sau nu, brelocul este un cadou care bucura pe oricine. Totusi, pentru ca bucuria sa fie si mai mare, cadoul trebuie sa fie frumos ambalat, chiar daca nu vorbim despre un cadou scump ci despre un simplu breloc. Da, stiu, e cam dificil pentru ca va trebui sa faci un drum la magazin sa cumperi hartie pentru impachetat cadouri si sa pierzi timp incercand sa scoti o opera de arta. Tocmai pentru ca si mie mi se pare grea aceasta operatiune si nu prea imi iese, te sfatuiesc sa cumperi cadourile de pe un site ca WatchShop, care are si optiunea de ambalare cadouri a produselor achizitionate de pe site.

Voi ce spuneti, nu e asa ca si voi ati oferit de multe ori brelocuri in dar celor dragi? Sau poate ca voi ati fost cei care ati primit un astfel de obiect cadou si ati scapat de grija cheilor pe care le rataceati mereu. Este sau nu brelocul un cadou ieftin si util?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Interesant ,multumesc pentru sfat

  1. Răspunde

    Imi plac la nebunie brelocurile. Am o punga de cadouri plina cu astfel de accesorii pentru chei. Unele le-am primit de la prieteni veniti din strainatate, altele mi le-am cumparat singura. Chestia este ca sunt bune, mai ales pentru femei, ca atunci cand aruncam cheile in geanta ne este mult mai simplu sa cotrobaim dupa ele. Eu, cel putin, bag mana in geanta si pipai dupa breloc :))

    • Ficea Adina
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Uite, la asta chiar nu m-am gandit.
    E un cadou perfect , ieftin si de lunga durata!
    Ceva dulce se duce repede, produse cosmetice poate gresesti marca favorita a persoanei respective….
    Asa ca un breloc e cea mai buna alegere, mai ales cand poti sa il personalizezi si persoana respectiva poate il pastreaza pentru toata viata !

    • Andreea O
    • 18/12/2015
    Răspunde

    Stai ca si eu sunt in pana de idei si mai e putin pana la Craciun 🙁

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 19/12/2015
    Răspunde

    Un cadou util si ieftin,la asa ceva nu m-am gandit,buna idee,multumim de sfaturi si idei draga Cristina!

  2. Răspunde

    Si eu cumpar brelocuri fuuny din fiecare tara unde ajung pentru ca sunt ieftine, practice si nu ocupa loc in bagaje. Dar atunci cand iubitul meu se imbraca la costum nu poate sa poarte un breloc cu Minioni de exemplu asa ca avem si brelocuri elegante si stilate in casa.

    • ghelbere elena
    • 20/12/2015
    Răspunde

    Nu am oferit si nu am primit brelocuri. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca pot face cadou un breloc. Iarta-ma dar chiar nu pot face cadou un breloc, poata sa fie placat cu aur, incrustat cu pietre pretioasa, dar nu.

  3. Eu am un ursuleț de pluș ca breloc și mă ajută foarte mult să-mi găsesc cheile prin geantă. Cred că nu le-ar strica nici prietenelor mele! :))

    • UNGUREANU LIDIA
    • 21/12/2015
    Răspunde

    Buna ideea cu brelocul…eu am o fixatie pe magnetii de frigider.

    • Aluculesei Brindusa
    • 22/12/2015
    Răspunde

    imi plac tare mult aceste obiecte,sunt interesante si sunt o obtiune pentru un dar de sarbatori <3

    • Mihaica Iuliana
    • 29/12/2015
    Răspunde

    O idee pe cat de ieftina pe atat de buna, imi place aceasta idee si la indemana. Ceva mic si simbolic este mereu la inaltime pt mine.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Yup, sunt unele brelocuri dragute, dar nu stiu cat de potrivit este pe post de cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares