Cărți personalizate copii? Da, vă rog!

cărți pentru copii personalizate

Mie mi-au plăcut dintotdeauna cărțile. Am copilărit pe vremea când telefoanele erau cu disc și minutele scumpe, când televizor n-avea toată lumea, când existau doar TVR1 și TVR2. Am crescut cu cărțile pe pernă, sub pernă, lângă pat. N-aveam multe, iar cele pe care le aveam sigur nu arătau la fel de bine ca cele de azi, cu ilustrații tentante, hârtie de calitate, fonturi diverse, etc. Când primeam o carte cadou era sărbătoare. Aducea cam tot atâta bucurie cât aduce un telefon de penultimă generație azi, să zicem.

Și azi iubesc lectura la fel de mult și nu pot decât să mă bucur de faptul că și nepoatelor mele, două la număr, le plac cărțile. Momentan, le sunt citite, dar curând vor descoperi singure povești minunate. Mereu am căutat să le ofer cărți pentru copii în dar, să le citesc, să nu las să-și piardă interesul pentru citit, pentru povești. Și, de data asta, am descoperit ceva ce știu eu sigur că o să le bucure, aceste cărți personalizate copii.

Cum se poate personaliza o carte pentru copii?

Există multe modalități prin care o carte pentru copii se poate personaliza. Iată câtva dintre ele!

Personalizare prin adăugarea numelui copilului în poveste. Ce poate fi mai magic decât o poveste? O poveste în care cel mic devine personaj. În loc să-i citești despre un un băiețel pe nume Andrei sau o fetiță pe care o cheamă Maria, oferă-i o poveste în care el este eroul principal. Să vezi bucurie și uimire pe el să se regăsească în poveste! Dacă nici asta nu-ți face copilul să se simtă special, atunci ce o poate face?

Fotografii cu cel mic în carte. Mergem mai departe. Se poate adăuga mai mult decât un nume într-o carte pentru copii. Există posibilitatea de pune inclusiv o poza sau poze cu el în paginile acelei cărți. O carte în care este și el, cu siguranță merită citită. Poți apela la cărți personalizate pentru copii nu doar pentru a-i face să se simtă speciali, ci și pentru a-i atrage spre lectură.

Personalizarea prin mesaj-dedicație. O altă metodă de a personaliza o carte pentru copii este să adaugi în ea, pe prima pagină, de exemplu, un mesaj, o dedicație personalizată. Pentru nepoțica mea, Maria, alături de care am explorat lumea asta minunată a poveștilor sună bine, nu? Sau, Cu drag, de la tuși. Cartea va rămâne o amintire unică.

Personalizarea personajului în funcție de trăsăturile fizice ale copilului. Nu e suficient să pui numele lui într-o carte pentru copii. Ar fi bine ca personajul să-i și semene cât de cât, din punct de vedere fizic. Imaginează-ți că nepoata mea blonduță va fi oarecum dezamăgită să vadă că Maria din cartea ei personalizată nu are nimic de-a face cu ea ca aspect. Ea e blondă cu ochi căprui, iar Maria din carte este brunetă cu ochi albaștri. Detaliile astea contează pentru cei mici.

Conturarea personajului și a poveștii în funcție de personalitatea copilului sau valorile pe care părintele vrea să le cultive ca fiind de bază. Uite ceva chiar fain ce am văzut la cărțile personalizate de cei de la atelieruldeeroi.com! Cărticica La mulți ani, care se poate personaliza nu doar cu nume, o poza și dedicație. Părintele sau persona care o comandă are posibilitatea de a selecta inclusiv caracteristicile personajului, în așa fel încât copilul să se regăsească și mai bine în pielea lui.

cărți personalizate pentru copii, cu nume

Mai mult decât atât, pe același site aveți posibilitatea de a alege singuri și formatul cărții și tipul coperții. Puteți opta pentru copertă simplă sau cartonată, format A4 sau A5, în funcție de ce știți că v-ar prinde mai bine în bibliotecă și în mâinile celui mic.

Am menționat aici doar câteva dintre metodele de a personaliza cărțile pentru copii, cele mai simplu de pus în practică. Se poate merge chiar mai departe și personaliza întreaga carte cu o poza stilizată a copilului tău în chipul personajului. Mai greu de realizat, mai scump, dar se poate și așa.

Ce este așa de special la aceste cărți personalizate pentru copii?

Ar trebui să-ți poți răspunde singur la această întrebare. Fă un exercițiu de imaginație! Ai 4-5 anișori și primești o carte pe care îți vezi sau mama/tata îți citește numele, care are poza ta la interior, în care poate chiar Moș Crăciun a semnat un mesaj special pentru tine, al cărei personaj chiar aduce cu tine ca aspect fizic. Ce simți? Eu as zice că o bucurie imensă și o mare curiozitate. N-ai cum să nu vrei să citești această poveste care te face să te simți atât de special. N-ai cum să nu fii curios cum se va descurca personajul care-ți poartă numele.

O carte personalizată pentru copii este o invitație la lectură ce nu poate fi refuzată și un cadou unic și memorabil. Eu, ca mătușă, le cumpăr multe cărți, după cum v-am zis. În timp, unele se vor pierde sau vor uita că sunt de la mine. Asta nu se poate întâmpla în cazul unei astfel de cărți personalizate. O carte croită special pentru tine, cu și despre tine, nu are cum să dispară sau să fie uitată. Și, peste ani, dedicația aceea aleasă anume pentru nepoata mea dragă cu siguranță va smulge încă zâmbete.

Uite o carte de Crăciun pe care orice copila merită să o aibă!

În final, sper să-mi permiți și o sugestie de cadou de Moș Nicolae din categoria cărți personalizate pentru copii care sigur va fi apreciat – cartea Scrisoarea de Crăciun. Am zis cadou de Moș Nicolae ca să tot fie timp de lectură până în Crăciun!

Scrisoarea de Crăciun - carte personalizată pentru copii

Stai numai să vezi ce dedicație superbă predefinită poate include, semnată de însuși Moș Crăciun! Cu poza copilului tău pe coperta interioară și cu numele lui pe fiecare filă de poveste! Și ce poveste minunată, destul de lungă, plină de aventuri, distractivă și super educativă ! Știu cărți pentru copii, de 12 pagini, cu câte două propoziții pe fiecare pagină, care costă mai mult decât o astfel de cărticică personalizabilă. Cu siguranță merită investiția. O poți avea la doar 59 de lei.

Poți comanda aceste cărți personalizate pentru copii de pe https://atelieruldeeroi.com/.
Îi poți contacta și pe https://www.facebook.com/atelieruldeeroi.cartipersonalizate/ sau https://www.instagram.com/atelierul.de.eroi/.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 12/10/2023
    Răspunde

    Sunt chiar foarte drăguțe aceste carți ,îmi plac mult de tot !

    • Valeria Chertes
    • 12/10/2023
    Răspunde

    Multumim pentru informatii.

    • Ionela Simona Monea
    • 13/10/2023
    Răspunde

    Ce faine sunt…si eu citeam foarte mult in copilărie..nici un film nu va putea egala vreodată puterea unei cărți in ceea ce ma privește… Cu siguranță o carte personalizată are un impavt pozitiv asupra unui copil…
    Si eu incerc sa il fac pe Luca sa îndrăgească cititul…cu tot felul de cărți potrivite vârstei lui…acum citește Dumbrava Minunata ☺️… ❤️

    • Loredana Cereces
    • 14/10/2023
    Răspunde

    Ciudat e că până nu au apărut telefoanele mobile îmi plăcea mult sa citesc și aveam timp,dar din păcate acum nu prea mai îmi fac timp sa citesc!!Ce minunata poate fi o astfel de carte sa o oferi unui copilaș!!???? Mulțumim frumos de recomandare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares