Cadouri pentru mămici și bebeluși? Vezi secțiunea mama și copilul pe Notino!

produse mama și copilul pe Notino

Notino este unul dintre site-urile cărora le-am rămas fidelă de ceva ani buni. Și îmi place mult cum a evoluat, în sensul că am remarcat că se străduiesc să introducă în portofoliu cât mai multe produse, din categorii diverse. Pentru că publicul lor crește și se maturizează odată cu ei, descoperind nevoi noi.

M-am bucurat tare mult, acum vreo 2-3 ani, când am descoperit că de la ei îmi pot comanda și produse pentru igiena intimă, de tipul absorbantelor și tampoanelor. Când prind oferte, atac. Într-o vreme aveau și niște detergenți. Găsisem unul chiar bun. Sper să revină. Apoi, au apărut și alte categorii, cum ar fi erotica și mama și copilul. Oare ce va urma?

Când vezi mama și copilul pe Notino, s-ar putea să te gândești că se referă strict la zona de cosmetice dedicate mamei și copilului. Nu este deloc așa. Categoria cuprinde o gamă mult mai largă de produse, de la cele destinate îngrijirii postnatale a proaspetei mămici (centuri și chiloți postnatali, lenjerie pentru maternitate și perioada de alăptare, tampoane postnatale, produse pentru îngrijirea bustului și a zonei intime post-naștere), până la cele pentru îngrijirea noului născut, hăinuțe, jucării copii și o serie de alte produse necesare creșterii și îngrijirii bebelușului.

jucărie zornăitoare nou-născuți

La secțiunea dedicată îngrijirii copilului nu mai sunt de mult doar șampoane, uleiuri pentru masaj și creme pentru iritația de scutec. Foarfece, unghiere și seturi complete pentru îngrijirea unghiilor și a părului bebelușului, prosoape pentru bebeluși, șervețele umede sau termometru, sunt toate prezente aici, în categoria mama și copilul.

Și la capitolul hăinuțe pentru copii am avut niște surprize frumoase. Știu că se găsesc peste tot body-uri pentru copii, dar nu și seturi complete, atât de frumos ambalate, ca acestea de la ei. Ce vedeți în poză este un set Minnie Disney care cuprinde top, pantaloni cu botoșei, mănuși, căciuliță și bavețică. Bumbac 100%. Așa arată un cadou de efect. Nu e același lucru când te duci cu un două body-uri într-o punguță. Și să aruncați un ochi să le vedeți pe cele pentru bebe Batman, Superman sau Wonder Woman! Sunt geniale.

set cadou bebeluși Disney

Înfășatul, alăptatul, monitorizarea atentă a bebelușului, asigurarea unui îngrijiri adecvate pielii sensibile a nou-născutului, alegerea celor mai bune biberoane, tetine și suzete, sterilizarea lor, toate sunt provocări imense pentru proaspăta mămică. Trebuie să le facă față și lor, dar și tuturor schimbărilor prin care trec corpul și psihicul ei. Orice ajutor i-ar prinde bine. Simpla întrebare cum te simți? valorează mult în această perioadă. De cele mai multe ori, suntem atât de fascinați de copil, îi acordăm toată atenția și uităm de cea care duce greul. Hai să facem lucrurile altfel!

Când îi oferi mamei un monitor pentru bebeluși sau un sterilizator pentru biberoane, îi dai mai mult decât un aparat. Îi oferi câteva clipe de liniște și mai puține griji. O jucărie care să-l facă pe bebe să adoarmă mai repede, niște simple suzete care să prevină și să trateze crizele de plâns, orice mic ajutor este binevenit. La suzete, nu uitați de clipsurile care să prevină pierderea lor!

suzetă canpol nou-născuți

Dacă tot am pomenit de jucării, să vă zic și ce-i place cel mai mult la cele de pe Notino! Sunt jucării mici, perfecte pentru bebeluși (nu am putut pricepe niciodată de ce ai simți nevoia să duci unui nou-născut un urs de pluș mai mare decât el), sunt bine alese (în general, textile, lipsite de piese care să se poată desprinde sau răni) și în culori simple. Așa ceva trebuie ales. Nu jucării curcubeu, nu uriașe, nu din plastic tare cu care bebe să se poată lovi! Nu sunt multe produse, dar sunt tare bine alese.

Și financiar este o perioadă grea, hai să o spunem pe cea dreaptă! Fiecare zi vine cu o nouă provocare, o nouă nevoie. Niciun cadou nu este neînsemnat sau de prisos. Chiar și un banal set de scutece de unică folosință va fi apreciat. La acest capitol, sfatul meu ar fi să încercați să oferiți unele eco. Majoritatea mămicilor au devenit mai atente la acest tip de produse și caută variante mai sănătoase. Multe chiar au revenit la scutecele din bumbac.

La fel, dacă vă îndreptați atenția spre cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului bebelușului, ar fi de preferat să optați pentru dermatocosmetice, ele fiind mult mai sigure. Pe Notino le puteți identifica ușor pentru că au câte un logo mic cu un + albastru și mențiunea dermato.

Uite așa, Notino a devenit un un magazin din care tânăra, care până mai ieri era interesată doar de parfumuri și palete de farduri, poate azi să-și cumpere atât ceva pentru ea, cât și pentru micuțul sau micuța ei. Sau, de ce nu, locul din care tu îți cumperi produsele de îngrijire, adăugând în aceeași comandă și câteva lucruri numai bune de dus cadou prietenei tale care tocmai a născut. Și am și o veste bună. Până pe 30 iulie, aveți 15% reducere la produsele din categoria mama și copilul, folosind codul family.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 27/07/2023
    Răspunde

    Super produse.

    • Tatiana Sorina
    • 28/07/2023
    Răspunde

    Bun articol!!! ❤️

  1. Ok, desi bebelusul meu nu mai este…bebelus, mi-a atras atentia articolul tau. O sa dau fuga pe Notino sa vad ce produse au in aceasta sectiune.

      • Cristina Dragomir
      • 01/08/2023
      Răspunde

      Gasesti lucrusoare si pentru copii, din cea am mai vazut pe acolo. Tot felul de chestii simpatice pentru pachetelul de la scoala.

  2. Imi place mult Notino ca are o mulțime de categorii și găsești absolut tot ce ai nevoie.

      • Cristina Dragomir
      • 02/08/2023
      Răspunde

      De asta am si ramas fidela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares