Decat sa ma uit pe ProTV…

stirile protv
Ma cunoasteti. Stiti ca nu sunt deloc genul ala cu iesit in oras, la mall sau la film. Nu ne permite nici bugetul dar nici nu simtim aceasta nevoie. Ne plac serile linistite in casa, daca avem chef sa vedem un film, o facem iar daca nu, nu. Pentru asta platim abonamentul la cablu. Ca ne-au umplut de programe locale din toata tara, care nu prea prezinta interes, nu mai e un secret pentru nimeni.
Aseara mi-am dat seama ca nu m-am uitat de multa vreme pe ProTv si ma intrebam de ce? am schimbat atunci pe acest canal si era promo la un film pe care prima data l-am vazut cand eram prin liceu si nici atunci nu mi-a placut. Apoi alt promo la un film cu Steven Seagal, pe care il detest, foarte vechi si el. Ma gandeam ce mai au in grila. Un „Tanar si nelinistit” in care nu mai stii care cu care a fost ca s-au facut deja toate combinatiile posibile si imposibile, o emisiune a lui Maruta care e foarte plictisitoare si trasa de par, un Masterchef despre care iti dai seama ca e regizat cel putin pe jumatate, niste reporteri de stiri care se pricep sa faca tragedie din orice si cam atat. Hmmm, uite ca mint. Urmaresc ceva si la ei. Emisiunea „Romania, te iubesc” si emisiunea lui Andi Moisescu, „Apropo TV”. Cam atat. In rest, nu ai ce vedea. Numai filme expirate si reluate in fiecare an si emisiuni in care bataia de joc la adresa oamenilor e la rang inalt. De ce nu l-or fi scos p-asta din grila si mi-au scos mie Discovery?
Concluzia mea e ca decat sa ma uit pe ProTV, mai bine fac economie de electricitate, inchid TV-ul si ma uit pe tavan. Am mai multe sanse sa vad ceva noua acolo. Poate vreo panza de paianjen, poate vreun rahatel de musca..oricum trebuie sa fie ceva demn de privit pe tavan! Iar faza cu „te vezi la Stirile ProTV… o alta porcarie; pai astia arata numai criminali sau morti la televizor, ori eu nu vreau sa ma vad nici la morga nici la puscarie!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares