4 ținute cu pantaloni cargo la care poate nu te-ai gândit

ținute cu pantaloni cargo

Anul 2023 este, printre altele, anul pantalonilor cargo. Sunt acei pantaloni inspirați din uniformele militare și pantalonii de lucru, lejeri, comozi, cu multe buzunare. În ultimii ani au fost tot mai des abordați de fete. Cel mai adesea, i-am putut vedea în ținute outdoor, sport sau spre sport, asortați cu un tricou, un maiou, un top scurt, pantofi sport, bocanci sau încălțăminte de drumeție, jachete de inspirație militară, hanorace, geci bomber. Tu i-ai purtat până acum? Dacă nu ai făcut-o din cauză că ai considerat că nu sunt potriviți stilului tău sau îi ai deja în garderobă, dar nu ai ieșit din genul de combinații mai sus enumerate, poate că e timpul să încerci altceva. Iată 4 ținute cu pantaloni cargo, ținute altfel, care te vor și vor surprinde în mod plăcut.

Pantaloni cargo cu sacou sau palton

Crezi că nu se potrivesc pentru că aparțin unor stiluri diferite? Te provoc să încerci. Sunt mari șanse să te îndrăgostești de acest look. Pune peste pantalonii tăi cargo preferați un tricou cu sacou sau un pulover cu palton! Sunt de preferat sacourile și paltoanele mai lungi. Vezi câteva modele perfecte la secțiunea paltoane damă! Poți păstra încălțămintea sport sau army sau miza pe o pereche de botine. Rezultatul va fi o ținută foarte fresh, diferită de ce se poartă în jur, perfectă pentru ieșirile în oraș de primăvara și toamna.

Pantaloni cargo cu cămașă

Nu ai văzut prea des ținute cu pantaloni cargo și cămașă, nu? Asta nu înseamnă că nu le poți combina. În felul acesta, poți duce genul acesta de pantalon chiar și la birou, acolo unde ținuta nu este una bătută în cuie. Cum sună un pantalon cargo purtat cu o cămașă cu mâneci bufante sau cu una clasică, cu mânecile suflecate, și cu o pereche de balerini? Ai putea pune și un blazer sau un sacou pe deasupra, în zilele sau diminețile mai răcoroase.

inpuff.ro

Pantaloni cargo cu stiletto

O cămașă albă sau roz, lăsată pe deasupra pantalonilor cargo, asortată cu o pereche de pantofi stiletto vor face senzație, dând un aer feminin și elegant ținutei. Ar merge de minune o jachetă biker din piele peste. Cine zice că pantalonii de genul acesta nu se pot asorta cu piese ultra-feminine? Contrastele se pot pune bine în valoare reciproc, dacă sunt atent alese. Imaginează-ți cât de bine ar da o jachetă cu dantelă și broderie (sunt câteva modele de vis în categoria geacă damă) pe un pantalon cargo!

Pantaloni cargo cu corset și sandale cu toc

Crezi că nu poți fi sexy în pantaloni cargo? Fix așa vei fi dacă vei alege să-i asortezi cu un corset din piele sau unul semi-transparent, cu detalii din dantelă, poate chiar accesorizat cu câteva pietre semiprețioase, și cu o pereche de sandale finuțe, cu barete subțiri și toc înalt. O astfel de ținută merită încercată pentru o seară în club.

Pantalonii cargo sunt în tendințe anul acesta, dar tu decizi cum și dacă îi abordezi în ținute. Eu ți-am propus astăzi câteva combinații cu pantaloni cargo pentru apariții tinerești, inedite. Depinde de tine dacă alegi să-i porți cu teniși și tricou oversized, cu pantofi sport cu platformă și top scurt, cum îi poartă mai toată lumea, sau vrei altceva. Nimeni nu spune că trebuie să pui pe tine un lucru doar pentru că este la modă. Dar, dacă-ți plac pantalonii aceștia, este păcat să nu profiți de tendințe pentru a-i scoate în lume și a construi cu ajutorul lor ținute care să te descrie, să te completeze, să stârnească admirație.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 28/03/2023
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares