5 branduri de ceasuri accesibile care nu te vor dezamăgi

bărbat cu ceas

Cine mai poară ceas în ziua de azi? Foarte multă lume. Ceasurile rămân accesorii mereu la modă și utile. Sunt mai mult decât instrumente de măsurare a timpului care trece mult prea repede. Sunt bijuterii, sunt aliați în cursa pentru o viață sănătoasă, sunt accesorii care întregesc ținute, țin loc de busolă, GPS și calendar. Depinde de model.

Nu ai încă un ceas, dar ești în căutarea unuia bun, cu un buget redus? Am pregătit pentru tine o listă cu cinci branduri care oferă ceasuri accesibile în care merită investit. Sunt ceasuri cu o acuratețe destul de mare și durabile: trei japoneze, un americano-german și un elvețian.

Casio

Un brand japonez cu prețuri mai mult decât bune este Casio. Stă bine la toate capitolele: tehnologie, prețuri, funcții, design, varietate de modele, rezistență. Primul meu ceas a fost un Casio. Cât costă un ceas Casio? Verifică pe pagina ceasuri Casio bărbătești și vei fi uimit! Ai peste 200 de modele din care poți alege. Majoritatea sunt cu mecanism quartz (modele mai ușoare), dar găsești și câteva automatice, ba chiar și două modele de smartwatch cu o mulțime de funcții. Cele mai multe au display digital. Devin tot mai căutate cele cu aspect retro.

Orient

La un preț puțin mai mare, dar putând fi încadrat tot la ceasuri accesibile, comparativ cu alte branduri, poți avea un ceas Orient. Sunt tot ceasuri japoneze. Sunt renumite pentru acuratețea lor. Spre deosebire de Casio, Orient are în portofoliu mai multe ceasuri automatice, cu finisaje excelente și display analog, potrivite adepților stilului clasic. Atât ca aspect, cât și ca tehnologie, ceasurile Orient pot concura oricând cu branduri mult mai scumpe de pe piață.

Timex

Ne depărtăm puțin (mai mult) de Japonia și avem ceasurile de la Timex. Acestea sunt foarte versatile, au cam aceleași prețuri ca cele de la Orient, au la bază mecanisme quartz și tehnologie americano-germană. Vorbim despre un brand fondat în America, recunoscut la nivel internațional pentru simplitate, calitate, rezistență și accesibilitate.

Calvin Klein

Calvin Klein nu face haine? Ba da, dar face și ceasuri. Mai bine zis, le face în colaborare cu compania elvețiană Swatch Group. Cu alte cuvinte, dacă vrei ceasuri accesibile de calitate elvețiană, Calvin Klein este răspunsul. Sunt ceasuri moderne, cu design contemporan, apreciate în special de tineri. Sunt pe quartz, sunt de mare acuratețe și foarte durabile.

Q&Q

Al doilea ceas al meu, primit cadou în clasa a cincea și abandonat după liceu, funcțional, dar cu geamul foarte zgâriat, a fost un Q&Q. Știți de unde vine numele brandului? De la Quality and Quantity. Calitate și cantitate. Asta spune tot. Sunt ceasuri japoneze, de încredere, cu prețuri asemănătoare celor de la Casio, dar cu diferența că la Q&Q cam toate ceasurile au display analog. Calitate, mai mult decât decentă, dacă ne raportăm la prețul plătit pentru un astfel de ceas.

Nume mari, la prețuri destul de mici și calitate bună. Cu siguranță, nu sunt singurele branduri care oferă ceasuri accesibile care să-ți merite banii. Am mai putea pune pe listă ceasurile Seiko, Citizen și Sergio Tacchini. Alegerea depinde de stilul care te reprezintă mai bine, de preferințele în materie de tehnologie și mecanisme, dar și de funcțiile extra pe care le vrei pe ceasul tău. Orice ai alege de la aceste branduri, nu vei regreta investiția.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 18/06/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații.

    • Asaftei Simona
    • 18/06/2022
    Răspunde

    Toate sunt foarte bune ,imi place să port ceas ,chiar dacă am pe telefon ora ,tot ceasul este nelipsit .Modele foarte faine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares