Sfaturi utile in alegerea si oferirea cadourilor

Căutam, acum câteva zile, cadouri potrivite pentru cei dragi de sărbători și am găsit un site cu parfumuri dama  și parfumuri bărbați care m-a încântat de la prima accesare. Este vorba de AromeOnline.eu. Aici am găsit o mulțime de parfumuri de la branduri de renume. Am fost surprinsă plăcut de prețul accesibil al produselor de pe acest site. În plus sunt și o mulțime de reduceri. E foarte probabil ca reducerile să fie exact la parfumurile pe care vrei tu să le cumperi. Intră pe site, chiar acum, și vezi! În cazul în care găsești ceea ce cauți, nu mai sta pe gânduri, ci comandă. Astfel îi vei surprinde pe cei dragi  cu cele mai frumos mirositoare parfumuri.

parfumuri cadouParfumurile sunt cadouri potrivite, însă doar pentru persoanele pe care le cunoști, deoarece gusturile sunt diferite când vine vorba de cum miros parfumurile. Dacă știi preferințele celor dragi, un parfum e binevenit oricând.

Atunci când vine vorba de cadourile pentru cei dragi, poți alege și îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau tot felul de cadouri de acest fel. Însă, ele nu sunt potrivite pentru persoanele pe care nu le cunoști foarte bine, deoarece nu le știi preferințele.

Dacă vorbim de cadouri, evită să oferi cadouri animale de companie. Dacă, de exemplu, știi că persoană iubită își dorește un animal de companie și vrea să și-l cumpere, fă-l cadou. În cazul în care copilul tău își dorește un animal de companie și ambii părinți sunteți de acord, din nou e un cadou potrivit. Dar, nu oferi niciodată animale de companie dacă nu ești sigur/a de dorințele persoanei respective și în nici un caz unor copii fără a cere acordul părinților.

Și florile trebuie cumpărate și oferite cu atenție. Din start excludem florile care nu sunt naturale. Acestea nu trebuie oferite nimănui. Apoi, florile nu trebuie oferite bărbaților, excepție făcând cazul când aceștia se află în spital. Când oferi flori, niciodată nu le oferi cu florile în jos. Această este o greșeală frecvent întâlnită.

Ai grijă ce cadouri oferi și cui anume le oferi. Alege-le cu grijă și din suflet și dăruiește-le cu toată inimă.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 03/01/2017
    Răspunde

    Multumim pentru sfaturi,parfumurile sunt intotdeauna excelente pentru a le daruii.

  1. Eu prefer cosmetice. Si sa primesc, si sa ofer.

  2. Răspunde

    Eu de exemplu imi doresc un animalut, dar iuby nu. Cred ca cel mai bine ar fi sa primesc unul si in felul asta nu-l putem refuza.
    Eu nu-s adepta florilor si ici nu prea cumpar. Prefer cadourile mai practice 🙂

    • Mariana Hacman
    • 16/01/2017
    Răspunde

    Un parfum este intotdeauna un cadou.potrivit pentru oricine…doar ca na..trebuie sa i cunoastem un pic si gusturile celui care vrem sa i oferim un astfel de cadou…

    1. nu te pot contrazice. Eu cumpar cadouri doar pentru cei apropiati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares