4 produse Yves Rocher testate în noiembrie-decembrie

produse Yves Rocher

La începutul lunii noiembrie, Yves Rocher anunța, pe pagina sa de Facebook, că primește înscrieri pentru campania Devino ambasador Yves Rocher. Cunoscând deja și iubind câteva dintre produsele lor, evident că eram dornică să mai încerc și altceva de la ei, deci m-am înscris și eu. M-am bucurat când am fost selectată, am primit produsele, mi-am făcut de cap cu ele aproape o lună, venise momentul să fac o postare pe Facebook cu impresiile mele din perioada de testare, și am realizat că mi-ar părea rău să o public doar în bucătăria lui Zuckerberg, așa că las părerile mele și aici, pentru cei care veți avea la un moment dat nevoie de ele.

Am testat patru produse, trei pentru ten și unul pentru îngrijirea părului. Unul dintre ele nici nu este încă lansat în România. Nu vă spun deocamdată care. Vine în 2022 și la noi. Nu avusesem contact cu niciunul dintre produse înainte de campanie, mi-au plăcut în proporție de 90% și promit că nu vă plictisesc cu detalii despre ce conține fiecare dintre ele, ce promite, etc. Mă voi rezuma strict la părerile mele despre ele. Să începem!

Șampon fortifiant împotriva căderii părului

Am început cu el pentru că a fost cea mai mare surpriză pentru mine. Mă confrunt de mulți ani cu dermatita seboreică, motiv pentru care niciodată nu am putut folosi de mai mult de ori la rând un alt șampon decât cel tratament prescris de medic. Tot timpul alternam: odată șamponul dorit de mine (cel mai adesea anti-cădere, pentru că mi s-a rărit părul ceva de speriat), altă dată cel tratament anti-dermatită. Altfel, scalpul începea să se irite. Este pentru prima dată după mult timp când pot folosi un șampon normal patru săptămâni la rând.

Șampon fortifiant împotriva căderii părului Yves Rocher

Face super spumă, lucru greu pe un păr gras ca al meu, și curăță foarte bine părul, dându-i un volum cum nu a mai văzut de mult. Are un miros plăcut, nu foarte puternic, dar persistent. Are o formulă densă și este foarte spornic. Pe un păr rar, de lungime medie, două spălări pe săptămână, am consumat cam o treime din recipient în patru săptămâni.

Și asta nu e tot! Șamponul fortifiant chiar dă rezultate. Evident că nu a stopat complet căderea părului, dar s-a redus numărul de fire pierdute. Iar ceea ce m-a uimit și mai mult este că a redat părului meu textura pe care nu a mai avut-o de mult. L-a întărit și l-a mai îngroșat, dar fără să-l facă aspru la atingere. Lucru pe care niciunul dintre șampoanele anticădere testate de mine nu l-a făcut. Este revelația anului în ceea ce mă privește. Neapărat vreau să-mi achiziționez și cură intensivă anti-căderea părului.

Detalii despre compoziția și prețul șamponului Yves Rocher fortifiant împotriva căderii părului ai aici.

Între timp, mi-am luat și tratamentul fortifiant anticădere. Am scris despre el în articolul 7 produse recent descoperite pe care ți le recomand.

Gelul de curățare pentru prospețime Pure Algue

Nici tenul nu mi-e lipsit de probleme. Este gras și sensibil în același timp. O combinație ideală.

Din fericire, acest gel de curățare cu micro-alge s-a dovedit a fi mai mult decât tolerat de tenul meu. Chiar intră pe lista favoritelor.

Gelul de curățare pentru prospețime Yves Rocher Pure Algue

Nu doar că miroase fantastic, face o spumă cremoasă și fină care se menține la contactul cu sebumul, dar se și clătește repede și bine, astfel încât, la final, pielea nu simte niciun disconfort. Este pur și simplu curată, reîmprospătată și catifelată. Sebumul este perfect îndepărtat, dar zero efect de piele care strânge.

La prima utilizare, știind că pielea mea este grasă, am pus două pompițe de gel. S-a dovedit că una este suficientă. Deci, foarte spornic și el! Prețul îl poți vedea aici. Pentru 390 ml, eu zic că nu e mult.

Ser corector anti-age global

Ei, am ajuns și la produsul căruia i-am găsit un minus.

În ultimi ani am devenit mare iubitoare de seruri faciale, deci am testat câteva, așa că am termen de comparație și mă apuc să fac mofturi.

Nu pot vorbi despre efectele pe termen lung, dar unele lucruri se văd imediat. Aici vorbim despre estomparea liniilor fine prin efectul de umplere, despre un aspect mai ferm și mai luminos al tenului și chiar despre o diminuare a petelor pigmentare de care mă bucur din plin.

Ser corector Yves Rocher anti-age global

Bile albe primește acest ser corector pentru cum se comportă pe tenul gras. Deși am avut senzația că este cam uleios decât ce folosesc eu de obicei, am avut surpriza să fie absorbit repede în piele și să nu lase urme grase. Hidratează bine și pe termen lung și nu favorizează sau agravează acneea.

Puncte în minus îi dau pentru că nu îl consider foarte potrivit pentru un ten sensibil. Nu sunt expertă în ingrediente, dar are câteva elemente cu potențial iritativ în compoziție și are și un miros prea puternic. Pe mine mă ustură ochii de la el. Menționez că și pe piele am simțit ușor disconfort în zilele în care manifesta o sensibilitate mai sporită.

Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique

Acesta este produsul care nu a apărut încă la noi și pe care am avut ocazia să-l încerc înainte de lansare – crema reparatoare de zi Elixir Botanique Yves Rocher.

Este un produs care promite să protejeze de efectele negative ale poluării asupra tenului și chiar să repare ceea ce poluarea a stricat deja. Cui îi este frică de îmbătrânirea prematură, musai să folosească un astfel de produs. Ideal ar fi să avem unul de zi și unul de noapte, dar dacă trebuie să alegeți doar unul, eu îl recomand pe cel de zi.

Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique Yves Rocher

Este de fapt un gel-cremă destul de lejer, dar care hidratează foarte bine pielea.

Are un miros plăcut, puternic, dar nu exagerat. Cu ea nu am avut probleme cu ochii mei, poate chiar mai sensibili decât tenul.

Dă tenului luminozitate și se comportă ireproșabil ca bază de machiaj.

Vine în 2022!

Cam asta ar fi cu părerile mele despre cele patru produse Yves Rocher nou intrate în rutina mea de îngrijire. Sper să vă fie de folos. Nu uitați că detaliile despre compoziția produselor, modul de utilizare și prețuri le găsiți pe site-ul Yves Rocher, acolo unde veți descoperi și idei minunate de cadouri de Crăciun. Și, dacă aveți în plan achiziții de la ei, vă ofer și un cod de reducere valabil în perioada 18 decembrie 2021 – 18 ianuarie 2022. Codul este SKINLOVE și vă aduce o reducere de 30% din prețul standard al produselor din coșul de cumpărături (cu excepția seturilor și a gamei Plaisirs Nature). În cazul produselor deja reduse, se va aplica diferența de procent până la 30%.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares