Merită să îți faci abonament la eMAG Genius?

emag genius

Pe la începutul acestui an, tot primeam mesaje de eMAG, sa activez serviciul Genius. O vreme, le-am ignorat. Apoi, au venit cu o oferta care m-a convins să încerc: 50% din abonamentul Geniul plătit returnat sub formă de voucher de cumpărături. Am achitat 100 de lei, abonamentul Genius pe un an de zilem și am primit pe mail un voucher de 50 de lei utilizabil pentru orice produs de pe site. Și am început să descopăr beneficiile lui eMAG Genius.

Recunosc că întotdeauna am preferat acest site în detrimentul altora. Se întâmplă des să zic și de ei de rău pentru că, la fel mai toate magazinele online, vin cu multe reduceri mincinoase. Nu intrăm în detalii acum, că bănuiesc că în 2021 toată lumea știe să compare prețurile pe internet și să identifice companiile care umflă prețurile și apoi pun reduceri de 70% care să ne ia ochii. În schimb, rămân client fidel pentru siguranța pe care mi-o oferă. Dacă nu-mi place un produs, nu am nevoie de motive speciale ca să-l returnez. Iar perioada de retur de 30 de zile este un alt avantaj pe care nu îl putem ignora.

Acum, revenind la Genius și întrebarea dacă merită să plătești în plus pentru el, răspunsul meu scurt și simplu este DA.

Dacă înainte puneam ochii pe un produs la reducere, mă gândeam de 10 ori dacă să mi-l comand sau nu pentru că trebuia să adaug la prețul lui și costul de livrare. Nu e mare, când vine vorba de comenzi ridicate din easybox, dar eu sunt genul econom. Fiecare leu contează. Ori, acum, am livrare gratuită în easybox la orice comandă, indiferent de valoare. Vreau o carte? Vreau o cremă? Vreau o sticlă mică de detergent? Comand direct, dacă sunt la reducere. Numai în ultimele două luni am avut vreo șapte comenzi. A câte 7,5 lei fiecare livrate, deja am peste 50 de lei economisiți. Și au fost și vor mai fi comenzi.

Dacă te abonezi acum, beneficiezi de 3 luni gratuite, de probă. Abia din a patra lună vei fi taxat.

Update martie 2022. Iată bilanțul contului meu!

un an de avantaje cu Genius eMAG

Iar acesta nu este singurul avantaj. La comenzile de peste 100 de lei, transportul este gratuit prin curier, direct acasă. În condițiile în care, fără Genius, ar trebui să ai o comandă cu valoare mult mai mare pentru a primi cadou taxa de transport. Partea și mai bună este că prin Genius ai transport gratuit la easybox și pentru produsele vândute de partenerii din Marketplace, nu doar pentru cele vândute de eMAG.

Perioada de retur este și ea mai mare pentru abonații serviciului Genius. În loc de 30 de zile drept de retur, ai 60 de zile. Tot timpul din lume să testezi un aparat electrocasnic și să decizi dacă este ce trebuie sau nu. În plus, banii pe produsele returnate nu mai trebuie așteptați câteva zile, până produsele ajung înapoi la eMAG și sunt verificate. Ai dus produsul în easybox sau showroom (cele de dimensiuni mari) și în 30 de minute ai banii înapoi pe card.

Cei care cumpără des produse fashion online trebuie să știe că eMAG Genius le oferă și o reducere permanentă de 10% la toate produsele vândute de eMAG din categoria respectivă, cu excepția trollerelor și a genților de voiaj.

Amatorii de comandat mâncare online se vor bucura să afle că același abonament Genius le garantează și transport gratuit la comenzile prin Tazz, mai mari de 75 de lei.

Livrarea mai rapidă este sau ar trebui să fie și ea un avantaj. Pentru mine, până acum, a fost. Tot ce-am comandat am primit a doua zi, dar am înțeles că nu mereu se respectă această promisiune. Că o fi vina eMAG sau a curierilor, asta nu mai știu. Oricum, comenzile se primesc mult mai repede dacă ai serviciul Genius activat, asta e clar. Pentru unele comenzi, așteptam și câte 3-4 zile înainte.

Vezi aici toate beneficiile pe care ți le oferă eMAG Genius!

Partea proastă este că serviciul nu este disponibil în toată țara, ci doar pentru câteva orașe mari.

Nu îmi place că eMAG a recurs la creșterea taxelor de livrare și a pragului peste care să beneficiezi de transport gratuit, dar… asta este. În schimb, este bine că a lansat acest serviciu premium care nu mi se pare nici foarte scump, având în vedere avantajele pe care ni le oferă. Merită 100 de lei pe an dacă ești genul care chiar face comenzi online. Dacă nu comanzi mai des de 4 ori pe an, clar nu merită.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares