7 genți la modă în 2021. Fii în tendințe la preț accesibil!

geantă de mână la modă în 2021

An nou, tendințe noi. Nu spun că e musai să schimbăm garderoba și accesoriile pentru a ne alinia standardelor în materie de modă, dar, dacă tot facem achiziții noi anul acesta, nu ar fi rău ca ele să se înscrie în tendințe, nu? De aceea, este important să le cunoaștem. Azi, despre tendințele în materie de genți. Iată 7 tipuri de genți care vor fi la modă în 2021!

Geanta breloc

Este o gentuță foarte mică, mai mult un accesoriu fashion decât geantă practică. Mai mult de un telefon nu îți încape în ea. Asta nu înseamnă că nu arată bine. Este mai degrabă un portofel, nici el foarte mare. Am găsit ceva în genul acesta la secțiunea portofele de le WeVelvet.ro. Sunt niște portofele foarte bine compartimentate, cu baretă detașabilă, deci purtabile ca și geantă breloc.

Snake print

Materialele cu aspect sau cu imprimeu piele de șarpe vor fi cu siguranță des văzute în 2021, în ceea ce privește moda genților. Și nu trebuie să vă faceți griji că asta vă limitează opțiunile la doar câteva culori. Pe același site, mai sus amintit, găsiți și genți snake print într-o varietate foarte mare de culori și la prețuri foarte bune. Puteți chiar opta pentru oferta set cadou, mai mult decât avantajoasă. O găsiți voi pe site.

inpuff.ro
genți snake

Geanta cu aspect de piele de crocodil

Șarpele nu este singurul a cărui piele dă bine pe accesorii. Și aspectul de piele de crocodil este o opțiune bună în materie de genți, dacă vreți să alegeți ceva la modă în 2021. Merg și cele de umăr, dar de preferat sunt cele de mână. Ai aici câteva modele, disponibile chiar pe mai multe culori. Va fi greu să alegi doar una.

genți cu aspect de piele de crocodil

Borseta

A fost la modă și anul trecut și nu se lasă dată la o parte din anul acesta. Motivul? Este șic și practică în același timp. Nu ai cum să dai greș cu genul acesta de borsetă, atâta vreme cât o porți ca centură. Asta este diferența față de 2020, borseta nu se mai poartă pe umăr sau crossbody.

geanta tip borsetă

Geanta pe lanț

O altă tendință a noului an este lanțul. Indiferent că vorbim de un lanț subțire, discret sau, dimpotrivă, masiv, negru, argintiu sau auriu, anul acesta lanțul este la putere. Este de preferat în locul oricărui alt tip de baretă.

Geanta florală

Nu am spus geantă cu imprimeu floral pentru că poate fi vorba și de modele cu flori aplicate sau brodate, nu imprimate. Merge la fel de bine oricare dintre variante, indiferent că este un produs din piele eco sau piele naturală. Trebuie să recunoașteți că arata foarte bine aceste genți și sunt extrem de feminine și dătătoare de bună-dispoziție.

geanta florală

Geanta cu aspect matlasat

Teoretic, conform DEX-ului, termenul matlasat definește un obiect căptușit cu un material mai gros, de care e fixat pe întreaga suprafață prin cusături care scot în relief un anumit model. Practic, o geantă cu aspect matlasat arată ca cele de mai jos. Și ele sunt la modă în 2021.

genți cu aspect matlasat la modă în 2021

Nu sunt singurele modele în tendințe anul acesta. Eu le-am ales pe cele mai purtabile în ținutele de zi cu zi, de către oricine. Pe lista genților la modă în 2021 mai sunt, de exemplu, gențile foarte mari, tip sac, cele cu cheie sau lacăt, gențile tip cutie și cele cu franjuri lungi. Alege ce se potrivește stilului tău! Toate gențile prezentate în acest articol sunt disponibile pe site-ul wevelvet.ro.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 13/01/2021
    Răspunde

    Toate sunt drăguțe,mie îmi place mai mult cele cu aspect floral ,au și prețuri accesibile .

      • Cristina Dragomir
      • 15/01/2021
      Răspunde

      Si mie imi place cele florale, dar nu prea merg la ce imbrac eu.

    • Valeria Chertes
    • 13/01/2021
    Răspunde

    Toate sunt frumoase ,nici nu știu care as putea alege.

    1. Superbe pe placul meu!

        • Cristina Dragomir
        • 15/01/2021
        Răspunde

        Ma bucur ca iti plac.

      • Cristina Dragomir
      • 15/01/2021
      Răspunde

      Nici eu nu ma pot decide prea usor.

    • Anghelina Irina
    • 14/01/2021
    Răspunde

    Sunt tare frumoase gențile lor și foarte elegante.Grea alegere

      • Cristina Dragomir
      • 15/01/2021
      Răspunde

      Cel mai mult imi plac rucsacurile din piele.

  1. O borseta vreau si eu anul acesta și o geanta cu lant auriu. Mie imi plac mult gentile si le aleg cu mare atentie.

      • Cristina Dragomir
      • 15/01/2021
      Răspunde

      Mie nu simt ca mi se potrivesc borsetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares