De ce prefer să cumpăr încălțăminte din piele naturală

încălțăminte piele naturală

Nu sunt genul care are un dressing întreg de încălțăminte. Nu investesc foarte des în așa ceva, deși mi-ar plăcea. Nu-mi permit să-mi cumpăr nu-știu-câte perechi de pantofi pe sezon. Tocmai de aceea, atunci când aleg ceva de încălțat, nu țin cont doar de cum arată acel produs, ci și de calitatea lui. Trebuie să fie frumos, confortabil, bine lucrat, din material bun și la preț accesibil.

Greu de găsit așa ceva? Nu și pe reverse.ro, site-ul de pe care am făcut cele mai recente achiziții în materie de încălțăminte. Trei perechi de încălțăminte, din care două din piele naturală, toate la 300 de lei. Bine, zic eu! Dar asta decideți voi. Despre altceva mi-am propus să vă vorbesc astăzi. Despre motivele pentru care eu prefer să cumpăr încălțăminte din piele naturală.

Arată mai bine

Deși există și piele ecologică de calitate, pe care nu o poți diferenția la prima vedere de ce naturală, pe aceasta o întâlnim rar la încălțămintea de prin magazinele noastre. Orice ai zice, o pereche de ghete din piele naturală arată altfel, mai stilată. Are un altfel de luciu, dacă este îngrijită corect. La început, poate și pielea sintetică arată bine, dar, după câteva purtări, deja își schimbă aspectul.

inpuff.ro

Rezistă mai mult

O pereche de încălțăminte din piele rezistă mult mai mult. Am avut perechi de pantofi și ghete pe care le-am purtat chiar și doi ani. Purtat, nu scos din pantofar de două ori pe an. Dacă este piele de calitate, bine lucrată, se poate și mai mult. Și asta fără să-și modifice aspectul foarte mult. Merită să dai puțin mai mult pe ceva ce vei purta mai mult timp. Asta dacă ești genul practic care nu schimbă încălțămintea după cum bat tendințele.

Este mai confortabilă

Un alt avantaj al pielii naturale este acela că se mulează bine și repede pe picior, oferind un grad ridicat de confort. O încălțăminte din piele naturală care pare să te țină puțin în lateral cedează imediat și nu creează probleme cu picioarele.

ghete piele naturală
ghete piele naturală

Evit mirosul neplăcut al picioarelor

Mirosul neplăcut al picioarelor este ceva de care nu ai cum să scapi dacă picioarele tale transpiră și tu le oferi o pereche de pantofi sau bocanci din materiale sintetice, care nu permit pielii să respire. În schimb, purtând șosete din bumbac și o pereche de mocasini din piele ca cei pe care mi i-am luat eu de pe reverse.ro, eviți problema asta. Sunt predispusă la așa ceva și încerc să nu port încălțăminte din care să-mi fie jenă să-mi scot picioarele dacă merg în vizită la cineva.

mocasini din piele naturală
mocasini din piele naturală

Nu spun că eu îmi iau doar pantofi, cizme, ghete, sandale din piele. De fapt, vă și arăt ce mi-am luat pentru vară: o pereche de pantofi sport textili, cu plasă, care în realitate arată chiar mai bine decât pe site. Nu mă așteptam la prea multe de la o pereche de adidași la puțin peste 50 de lei. Iată mai sunt și surprize plăcute!

pantofi sport textili cu plasă
pantofi sport textili cu plasă

Totuși, prefer pielea. Mai ales când găsesc reduceri care, practic, duc un produs din piele naturală aproape la același preț cu unul din piele artificială. Peste așa ceva am dat pe reverse.ro. De ce aș fi plătit 130 de lei pe o pereche de ghete sintetice, când de banii aceia mi-am luat frumusețile negre din piele? Cum să aleg pantofi sintetici, când acești mocasini din piele naturală aveau reducere 22% și erau cam tot pe acolo ca preț? Singurul minus pe care l-am găsit este puful negru din ghete care ieșea pe șosete la primele purtări. Pe măsură ce le porți, se tocește, și nu mai iese.

Având în vedere prețurile și calitatea produselor pe care eu mi le-am comandat, cred că pot recomanda site-ul reverse.ro, pe care vă ofer și un cod de reducere valabil până pe 15 februarie. Adaugă codul REVERSE10 în câmpul dedicat, înainte de finalizarea comenzii, și ai automat reducere 10%, chiar și la produsele care sunt în ofertă.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Oana
    • 27/01/2021
    Răspunde

    Imi place ce ai ales, sa le porti sanatoasa.

      • Valeria Chertes
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Eu numai din piele naturala îmi cumpăr încălțăminte,de exemplu de câteva zile mi-am cumpărat până și papucii de casa din piele.

        • Cristina Dragomir
        • 27/01/2021
        Răspunde

        papuci de casa nu am de piele. M-ai batut!

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Multumesc.

    • GAVRILOVICI Viorica
    • 27/01/2021
    Răspunde

    I mi place foarte mult ce a ti ales !
    Sa le purtati sanatoasa !
    Multumesc frumos pentru informatie !

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Multumesc.

      1. Imi plac se vede calitatea!

          • Cristina Dragomir
          • 28/01/2021
          Răspunde

          Si calitatea conteaza cand vrei sa economisesti pe termen lung.

  1. Totoal de acord cu tine! Si eu, la fel, prefer incaltamintea din piele naturala din motivele pe care le-ai scris si tu mai sus 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Fete practice si econome!

    • Anghelina Irina
    • 27/01/2021
    Răspunde

    Sunt perfect de acord cu tine.Si eu aleg după aceleași criterii încălțămintea.Ca degeaba or fi ele frumoase si cu toc daca merg pe ele de parca as merge pe plantatia de piper,deci sa fie confortabili. Apoi,nu m-a făcut mama cu Țiriac, ca deh,nu a fost inspirată, deci nici eu nu îmi permit să îmi cumpăr enspe perechi pe sezon și nici nu vreau sa imi miroasă picioarele a sconcs atunci când mă descalt, deci aleg să port ceva de calitate. Dacă în haine nu aleg să plătesc prea mult,pe încălțăminte se schimba situația

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      la haine e cu dus si intors ca unele lucruri de brand merita, e adevarat, un pret mai mare, dar nu toate. Eu, de exemplu, nu as da in veci 300-400 de lei un trening de firma 100% poliester.

  2. Eu optez mereu pentru incaltaminte din piele naturală, pun mare preț pe calitate, știu că în timp îmi vor dovedi că am făcut cea mai bună alegere.

      • Cristina Dragomir
      • 27/01/2021
      Răspunde

      Mai merge si ceva din piele sintetica, dar cea naturala este de baza.

  3. Răspunde

    Imi place ce ai ales, sa le porti cu drag si des!

      • Cristina Dragomir
      • 28/01/2021
      Răspunde

      Sarutmana. Sper ca anul asta sa iesim mai des.

  4. sunt asa si asa, si mai mult din cauza animalelor chinuite pentru pielea aia…

      • Cristina Dragomir
      • 01/02/2021
      Răspunde

      Si asta e adevarat, dar daca ne gandim ca oricum suntem carnivori si pielea cea mai folosita este cea de la animalele pe care oricum le omoram ca sa mancam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares