5 românce frumoase pe care nu le mai plac după operațiile estetice

vedete România operații estetice

Au fost odată femei frumoase. Foarte frumoase. Și îmi plăcea mult de ele. Azi, să nu le mai văd! Dependența de bisturiu le-a transformat radical, iar schimbările nu mi se par deloc de lăudat. Vorbim de cinci femei foarte cunoscute de la noi din țară, femei care, dacă s-ar fi oprit la 1-2 operații estetice și nu ar fi exagerat cu vizitele la esteticieni, ar fi fost și azi frumoase.

Incredibil cum își bat unii joc de ce le-a dat Dumnezeu! Nu vorbește deloc invidia din mine. Le invidiam pe vremea când erau frumoase și cât de cât naturale. Acum nu am ce invidia la ele. Cine sunt?

Adelina Pestrițu

Mie mi se părea păpușă pe vremea când a apărut pentru prima dată la TV. Mi-aș fi dorit să am corpul ei, nasul, buzele și ochii ei. Un înger de fată. La ce i-au trebuit atâtea operații estetice, nu pricep. Nu știu câte are, doar ea știe, dar este foarte mult schimbată. Promovează perfecțiunea de care sunt capabile doar sticlele de plastic fabricate pe bandă rulantă, etalează aceleași buze și sâni umflați cu pompa, ca multe alte domnițe cunoscute, iar nasul pare cam mult subțiat.

bottegaverde.ro

Oricum, dintre toate, să zicem că Adelina stă cel mai bine, că încă mai seamănă cu ea însăși, cea de acum mulți ani. În pozele în care este nemachiată e chiar simpatică uneori. Asta cu machiajul exagerat e altă poveste. Ajungem altă dată și la ea.

Daniela Crudu

Judecați-mă, dar mie îmi plăcea de Daniela Crudu pe vremea când s-a lansat! Era simpatică, stătea bine pe fizic, era mereu veselă și deschisă. Veselia și voce i-au mai rămas. În rest, Daniela Crudu de acum pare cu totul altă persoană. Bot de rățușcă, pomeți ridicați în frunte, talie subțiată și un nas care, în ultimele poze de pe Instagram, arată tot mai mult ca al lui Michael Jackson.

Mihaela Rădulescu

Mie Mihaela mi s-a părut o tipă deșteaptă, dar și frumoasă. O devoram în copilărie. Nu-i ratam emisiunile. Nu bătrânețea a făcut-o urâtă, ci tot operațiile estetice. A tot umblat pe la nas, pomeți și ea mai știe ce, și-a transformat rotunjimile feței în niște unghiuri ascuțite oribile, a umblat, probabil și pe la buze, iar rezultatul este cel de acum. O Mihaela Rădulescu din plastic, cu o fizionomie care pe mine mă trimite puțin cu gândul la vrăjitoarele din povești.

Bianca Drăgușanu

Campioana! Și în cazul ei îmi aduc cu plăcere aminte cât de frumoasă era pe la începuturile carierei, când abia descoperise intervențiile. Era o păpușă. O păpușă de femeie. Acum e păpușă și atât. Nu mai are absolut nimic natural. În ultimele poze pe Instagramul ei, văd un nas care mă trimite cu gândul la mumiile egiptene. Prin comparație cu ea, păpușile Barbie sunt mult mai naturale. Păcat de ce avea!

Elena Băsescu

Trecem peste toate prostiile pe care le-as spus pe vremuri, că nu de inteligență e vorba azi! Peste toate, mie îmi plăcea destul de mult fizionomia ei de când era mai micuță. Fizionomia, da? Nu mă leg aici de imperfecțiunile tenului. Avea buze chiar frumoase, iar ochii, și mai frumoși, se potriveau perfect în peisajul rotunjimii pomeților. Cum arată acum? Trasă la față ca un căluț, cu buze prea mari și cu un nas îngustat, de mă tem că nu mai poate respira.

Păcat! Păcat de frumusețea lor naturală! Eu nu sunt împotriva operațiilor estetice. Chiar deloc. Numai că în aceste cazuri s-a exagerat, iar rezultatele nu sunt cele mai fericite. Da, știu că se poate și mai rău, cum sunt cazurile Daniela Gyorfi sau Brigitte Sfăt, doar că pe ele le compătimesc mai puțin pentru că nu mi se păreau super frumoase nici înainte de operații.

Mi-aș dori ca fetele din ziua de azi să apeleze la operații estetice strict pentru corecturi acolo unde este cu adevărat nevoie de ele. Pot înțelege că o femeie e nefericită cu un nas prea mare sau cu sâni prea mici, dar nu pot înțelege trecerea din operație în operație în căutarea unei perfecțiuni care nu există. Perfecțiunea există doar în Photoshop. Țineți cont că orice ajustare schimbă proporțiile și poate impune alte intervenții!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 08/06/2020
    Răspunde

    Daca stai bine și te uiți la ele toate seamănă un cu cealaltă din cauza operațiilor,nu-mi plac.

      • Anghelina Irina
      • 08/06/2020
      Răspunde

      De Bianca Dragusanu și de Elena Băsescu nu mi-a plăcut niciodată. Cat despre celelalte sunt total de acord cu tine

  1. Nici nu mai arata a oameni!!

    • Oana
    • 09/06/2020
    Răspunde

    Accept intervențiile de genul asta atunci cand ai ceva de corectat….dar sa te uratesti asa…NU.

    • Pusa Raisa
    • 09/06/2020
    Răspunde

    Ai dreptate , doar Pestrițu a rămas ,nu se stie până când în limitele unui așa zis bun simt .
    Oricum toate transformările sunt vizibile și nu în sensul bun .Se pare însă ,că atunci când ai prea multi bani , ți se subțiază creierul și nu mai ai cu ce gândi

    • Carmen Elena
    • 09/06/2020
    Răspunde

    Sunt in asentimentul tau in mare parte, exceptie – Elena Basescu recent am vazut-o in poze cu cei 3 copii si imi pare mai frumoasa, or fi operatiile ori alte motive…imi place de ea acum.
    Uite un exemplu – Diana Munteanu, as vrea sa cred ca nu s-a operat, ca doar a slabit extrem dar schimbarile sunt f f mari, efectiv imi pare o alta persoana.

    Una peste alta, doresc sa fim fericite, indiferent de cum suntem(infatisare) si sanatate maxima.

    • MIRELA BARBALATA
    • 09/06/2020
    Răspunde

    Si mie imi placeau Mihaela Radulescu si Adelina Pestritu. In rest nu mi-au fost pe plac 😉 .

    Oricum „perfectiunea” a fost inteleasa gresit. Si pe zi ce trece, parintii cer tot mai multa perfectiuner copiilor. Asa ca nu ma mira!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/06/2020
    Răspunde

    Nu-mi plac asemenea operatii estetice! Nu ai ce face de-o boala ,un accident,ceva si e nevoie de ele dar asa nu .

  2. Răspunde

    incerc sa inteleg de ce fug unele femei de batranete. E o stare normala, multa lume nici nu apuca varstele aste. Chiar e nevoie sa operam orice?
    Ma intreb daca medicii aia ce opereaza le face o evaluare psihologica sa inteleaga de e musai, sau opereaza pt bani, in pofida juramantului lui Hipocrate?

    • Nicolae Claudia
    • 13/06/2020
    Răspunde

    Probabil ca nu mai au ce face cu banii..stau si ma intreb, oare ele nu se uita in oglinda?

  3. cruduta nici nu zici ca mai e ea, cand am vazut-o dupa operatii, chiar am intrebat cine e tipa. ciudat cum iti poti schimba asa mult fizionomia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares