De ce iubesc produsele NALA?

De ce iubesc produsele NALA

Cine e NALA? Un brand de cosmetice pe care îl găsești și la noi, atât online, cât și în câteva magazine proprii amplasate în mall-urile din țară. Au un portofoliu foarte larg de produse de îngrijire pentru corp, păr și ten, adresându-se unui public foarte numeros. Indiferent de tipul părului sau al pielii tale, de nevoi, dar și de buget, NALA este răspunsul. După o perioadă de două luni de testare a câtorva produse de la ei, mă declar complet îndrăgostită. Prin ce m-au cucerit produsele NALA?

Miros

Mirosul este demențial la mai toate produsele NALA. Cine le-a folosit sau măcar a trecut pe lângă magazinele/insulițele lor din mall-uri, știe ce zic. Am folosit până acum gelurile de duș cu cireșe amare și liliac, tonicul facial cu flori de portocal, deodorantul cremă cu struguri roșii, exfoliantul facial cu coacăze negre, șamponul cu grapefruit și crema de mâini cu ulei de avocado, ulei de cocos și aloe vera. Crema de mâini este singura care nu prea are miros. Restul produselor… aproape că le-ai mânca.

gel de dus NALA cu cirese amare si liliac

Ingredientele

Având o piele sensibilă și destul de pretențioasă, nu-mi pot alege produsele cosmetice strict după miros. Degeaba miros bine, dacă pielea mea nu le suportă din cauza ingredientelor chimice folosite la greu. La produsele NALA, procentul de ingrediente naturale este foarte mare, de peste 90%. Dintre produsele testate de mine, cel mai mic procent de ingrediente naturale îl au gelurile de duș – doar 93%. În schimb, tonicul facial cu flori de portocal este natural în proporție de 99,1%, ceea ce mie mi se pare super. Lista de ingrediente a fiecărui produs în parte o găsiți pe pagina produsului de pe site-ul NALA.ro.

Eficiența

Mirosul ne place. Ingredientele sunt cât de cât ok, dar cât de eficiente sunt produsele de fapt? Dacă despre gelurile de duș nu am mare lucru de spus decât că miros fain, fac spumă și lasă pielea catifelată, despre celelalte trei produse am mult mai multe cuvinte de laudă pe care mă tem să le folosesc pentru a nu părea prea mult. Prin urmare, voi fi scurtă și las aprecierile în seama voastră după ce le veți încerca.

Deodorantul cremă cu aromă de struguri roșii este preferatul meu dintre produsele NALA. Conține 95,7% ingrediente naturale. Nu conține parabeni sau aluminiu. Face treabă excelentă datorită bicarbonatului și uleiului din arbore de ceai. Este primul deodorant cu formulă aproape naturală pe care îl folosesc și oferă protecție pentru întreaga zi. Nu irită, nu usucă. Se aplică mult mai ușor decât cele solide naturale și este foarte spornic, nefiind nevoie să aplici cu lopata.

deodorant crema NALA cu struguri rosii

Exfoliantul facial NALA face treabă bună fără nici cea mai mică urmă de zgârieturi sau iritație. Poate că aș fi pus mai multe particule exfoliante în el, dar chiar și așa merită cei 29 de lei (cât este acum, la reducere). Nu usucă tenul, ba chiar este cremos și puțin gras (are unt de cacao).

scrub facial NALA cu coacaze negre

Crema de mâini NALA conține un amestec de uleiuri și unturi vegetale care hrănesc foarte bine pielea. Se absoarbe imediat în piele, nu rămâne grasă sau lipicioasă, are miros discret și catifelează pe timp îndelungat, nu doar în primele 20 de minute de la aplicare, ca în cazul altor creme.

crema de maini NALA

Tonicul facial este al doilea produs preferat din cele șase testate până acum. După fiecare demachiere, îl aplic și îl las să se usuce natural. Nu îmi place să șterg cu discheta, ci îl las așa, savurându-i mirosul, bucurându-mă de efectul răcoritor. Am tenul gras și se simte nemaipomenit după aplicare, nu gras, nu uscat, perfect.

Tonic facial NALA cu flori de portocal

Șamponul NALA cu grapefruit pentru păr gras m-a uimit prin spuma pe care o face de la prima șamponare. Curăță bine scalpul, fără să usuce și cel mai mare atu este că nu lasă părul aspru, ca alte șampoane pentru păr gras. Pentru mine, care nu folosesc balsam, chiar este un plus. De menționat și că am dermatită seboreică și că șamponul ăsta nu face probleme. Eu țin dermatita sub control alternând șamponul Vichy cu un altul. Unele irită scalpul și agravează problemele. Nu e cazul celui de la NALA.

Sampon NALA pentru par gras cu grepfruit

Prețul

Gata, ajunge cât le-ai lăudat! Acum zi-ne de prețuri, că trebuie să fie tare scumpe niște produse cu un procent așa mare de ingrediente naturale și cu atâtea laude! Ei bine, nu. Nu sunt nici ieftine, dar nici genul de produse pe care să le consideri inaccesibile. Gelurile de duș costă 19 lei, scrub-ul ți-am spus deja, mai sus. Crema de mâini, deodorantul și tonicul facial 19,90 lei fiecare, iar șamponul, 24,90 lei. Având în vedere că pot concura, ca și calitate, cu cele ale unor branduri de cel puțin 2 ori mai scumpe, eu le consider prețuri corecte pentru o îngrijire care să ducă la frumusețea sănătoasă pe care tot mai mulți o căutăm.

Nimic de rău despre produsele NALA? Ba da. La crema de mâini aș fi preferat nu am capac cu șurub, iar la scrub-ul facial parcă aș fi pus mai multe particule exfoliante (dar poate în cazul ăsta ar fi fost prea agresiv și aș fi zis că nu-l mai vreau, cine știe!?).

Cel mai mare atu NALA rămâne compoziția produselor. Dacă nu pentru restul motivelor care m-au făcut pe mine să le iubesc, măcar pentru ingrediente să le încercați când vă ies în cale! Dacă aveți întrebări despre produsele testate, promit să vă răspund sincer în comentarii. Dacă ați testat deja produse de la ei, vă rog să-mi scrieți tot în comentarii părerile despre ele, indiferent dacă v-au plăcut sau nu. Trebuie ca cititorii să aibă o imagine completă construită pe cât mai multe opinii.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dana
    • 21/08/2019
    Răspunde

    Deşi nu am folosit aceste produse, le tot văd şi mă tentează, mai ales pentru ingredientele naturale. Dacă mai miros şi bine, ideal!

      • Cristina Dragomir
      • 09/09/2019
      Răspunde

      Mie mi se par cele mai aromate produse incercate vreodata.

    • Anghelina Irina
    • 21/08/2019
    Răspunde

    Nu le-am incercat niciodata!Vad ca nu sunt tragice că și pret

      • Cristina Dragomir
      • 09/09/2019
      Răspunde

      chiar nu mi se par foarte scumpe. Si deodorantul m-a tinut 2 luni, deci…

    • Valeria Chertes
    • 21/08/2019
    Răspunde

    Am auzit numai lucruri frumoase despre aceste produse.

      • Cristina Dragomir
      • 09/09/2019
      Răspunde

      Si probabil ca vei mai auzi pentru ca se tot extind.

  1. Răspunde

    ma bucura produsele din ce in ce mai naturale. Cu ani de zile am renuntat complet la machiaje si cosmetice din motive de alergii, am reinceput sa folosesc pe ici pe colo, si e de bine!

      • Cristina Dragomir
      • 09/09/2019
      Răspunde

      Stiu exact ce zici ca si eu am probleme cu doamna piele din care afara de sensibila. Sa tot fie produse noi, cat mai aproape de procentul de 100% natural!

  2. Am folosit si eu cateva produse de la Nala si m-au surprins placut. Toate miros minunat, si ma bucur ca sunt mare parte doar ingrediente naturale.

      • Cristina Dragomir
      • 09/09/2019
      Răspunde

      Ma bucur ca ti-au placut si tie. Curand voi mai scrie despre un nou produs testat de la ei.

  3. Nu am folosit inca aceste produse dar ambalajele imi amintesc de cele de la Sabon si abia astept sa le incerc iar daca miros demential o sa ajung dependenta de ele.

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      de la sabon nu prea am incercat prea multe produse pentru ca stiu ca sunt faine, dar sunt ceva mai scumpe.

    • Cristina
    • 22/08/2019
    Răspunde

    Deodorantul ăla e super tentant, mai ales că e cremă, îl poți lua lejer în avion, chiar și în bagaj de mână. Chiar o să-l caut când vin în Ro, mai ales că spui că face și treabă bună și rezistă. Restul mai puțin, mai ales la produse pentru față, evit produsele cu mult parfum, parfum de multe ori înseamnă alcool și/sau ten iritat. La un gel de duș n-aș zice nu 😀

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      vreau sa-ti zic ca de o saptamana il foloseste si sotul meu, dupa ce s-a ales cu o iritatie de la un deospray Nivea. Nici urma de miros 24 de ore si el chiar are munca grea, nu sta pe scaun.

    • Lamiita Petre
    • 22/08/2019
    Răspunde

    Aproape ca m-am indragostit si eu de aceste produse, doar din descrierea lor facuta de tine, care stiu ca intotdeauna este obiectiva. Cel mai mult m-ar atrage tonicul facial si deodrantul crema, dar n-as zice niciunuia dintre ele, nu.

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      deodorantul crema il iubesc si mai mult. Aproape l-am terminat si am sa trec pe la un magazin Nala sa imi iau altul. Voi incerca alta aroma.

    • Anda Stanciu
    • 22/08/2019
    Răspunde

    Am auzit păreri bune despre aceste produse

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      Si eu am auzit multe despre ele, dar inainte sa le testez pe pielea mea, credeam ca nu sunt chiar asa faine.

  4. Am folosit si eu produse pt par si dus de la ei. Sarea de baie efervescenta e geniala! Musai sa-mi mai iau. Dar uite ca deodorantul ala crema nu l-am incercat si chiar m-ai facut curioasa. Asa eficient e? Nu am incercat niciodata cest tip de deodorant.

      • Cristina Dragomir
      • 10/09/2019
      Răspunde

      Cris, crede-ma ca e genial. De cand il am, nu am mai folosit alt produs.

    • Beatrice N.
    • 29/08/2019
    Răspunde

    Eu am folosit cele doua sampoane pentru par normal si serul pentru par. Sunt minunate pentru parul meu uscat. Il lasa hidratat si se coafeaza foarte usor. Pretul mi se pare foarte bun pentru efectele pe care le ofera, ba chiar mai mic decat cel al produselor profesionale. Urmeaza sa incerc si eu deodorantul crema. Sper sa mi se potriveasca la fel de bine ca si celelalte produse.

      • Cristina Dragomir
      • 11/09/2019
      Răspunde

      Am curaj sa bag mana in foc ca iti va placea deodorantul asta. Daca este masat bine la aplicare, nu lasa nici urme pe hainele negre.

  5. stiu ca miros super bine. si adevarul e ca textura la scruburi ma omoara! dupa ce termin ce mai am, o sa incerc sa iau si eu cateva produse de la ei

  6. De fiecare data cand trec pe langa un magazin de prezentare am impresia ca, sapunurile sunt prajituri asa de bine arata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares