Viata cu panou radiant

panou radiant

De ieri, sunt fericita posesoare a unui, superb si foarte calduros, panou radiant. Am ajuns in posesia lui datorita campaniei BlogAwards, sponsorizate de Panouri Radiante. Imi inchipuiam ca trebuie sa fie minunat si chiar e. A venit ieri si sotul meu n-a scapat pana nu l-a montat aseara. Nu i-a luat mai mult de 40 de minute cu tot cu masuratori, gaurit si insurubat. L-a pus la locul lui si l-a bagat in priza. In 5 minute era incalzit bine si radia o caldura foarte placuta catre canapeaua mea, din care ma uitam la TV.

Pentru aceeasi camera, pana acum am folosit un calorifer electric de 2500 de , care mi se parea ca face cald doar la 1 metru in jurul lui. Dupa nici o ora de functionare, caldura de la panoul radiant se simtea in toata camera. Nu ocupa loc si nu ma incurca cum o  facea caloriferul. Unde mai pui ca e si foarte frumos, fiind un panou radiant personalizat. Cred ca nu e nevoie sa va spun ca avand doar 700 W, consuma mult mai putin decat fosta sursa de caldura. Panoul meu radiant are garantie 60 de luni din cate am vazut, e realizat impecabil si va si mai usor de curatat. Cine a avut sau are calorifer stie cat de greu e sa cureti fiecare element in parte. am scapat si de grija asta.

Caldura, economie, design placut…ce poti sa ceri mai mult de la o sursa de caldura? Va recomand sa cumparati un panou radiant tip tablou, va spun ca e chiar recomandat asmaticilor si va anunt ca are durata de viata de 30 de ani. Noi sa fim sanatosi, sa ne bucuram de panoul radiant!

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares