Cauți pijamale măsuri mari?

Pijamale masuri mari

Hainele măsuri mari au fost și încă sunt o problemă. Nu doar că se găsesc greu, dar atunci când le găsim, de cele mai multe ori sunt foarte scumpe, iar materialele cam lasă de dorit. Nu știu de ce își imaginează cineva că noi, purtătorii de măsuri cu mai mulți de X, ne-am dori materiale sintetice. Doar pentru că sunt elastice? Nici măcar nu ne avantajează.

Printre hainele pe care ni le găsim cu greu, se numără și lenjeria de noapte. Vorbim aici despre pijamale și cămăși de noapte. Rar am găsit prin magazinele fizice pijamale măsuri mari. Și mai rar pijamale măsuri mari din bumbac. Prin urmare, a trebuit să-mi fac curaj și să mi le cumpăr online, chiar dacă aveam anumite rețineri vizavi de posibilitatea ca măsurile din tabel să nu corespundă celor reale.

Unul din site-urile pe care am găsit pijamale mărimi mari din bumbac, modele care chiar să-mi placă, nu să le iau mai mult de nevoie, este lady-line.ro. Au categorii separate de pijamale XXL femei și pijamale XXL pentru bărbați. Cea mai mare măsură disponibilă este 4XL. În tabelul cu măsuri vedeți exact dimensiunile în centimetri (bust, talie, șold) și vedeți la ce măsură vă încadrați. Și vă asigur că măsurătorile sunt bine făcute. Dacă măsurați corect, nu aveți cum să dați greș.

inpuff.ro

Au am ales două pijamale măsuri mari: una pentru mine și una pentru soțul meu, ambele de vară, din bumbac 100%, conform specificațiilor de pe site. Și aici m-am temut să nu am surprize neplăcute pentru că se mai întâmplă ca omenii să vândă ceva și să declare altceva. Cum arată pijamalele noastre? Cum sunt ca material? Hai să vezi!

Pijama Dama Vienetta, „You and Me” roșie

Aceasta a fost alegerea mea. Este o pijama de vară, din două piese: tricou cu mânecă scurtă și pantalon 3/4. Pantalonii sunt cu model, iar tricoul este uni, dar imprimat cu un păun stilizat și cu textul You and me. Mi-au plăcut mult modelul, cromatica, dar cel mai important a fost numele brandului, atunci când am ales-o.

pijamale-măsuri-mari-femei-1
Click pentru mărire!

Vienetta Secret este un producător cunoscut, care vinde cu succes la nivel internațional, principalul său atu fiind materialele de calitate. Toate materialele folosite în realizarea pijamalelor sunt certificate prin controlul calității de certificate Oeko-Tex Standard si ISO2001. Sunt certificate care îmi garantează s-au folosit materii prime de calitate și că au fost prelucrate conform standardelor stabilite de autorități. În plus, când ai în față un brand așa mare, ești mult mai sigur că în pachet ai bumbacul despre care vorbește eticheta.

Verdictul? Pijamaua Vienetta este bumbac 100%, moale, plăcută la atingere, care cedează puțin, atât cât o poate face bumbacul. Cea mai bună certificare o dă pielea mea, dincolo de standarde și etichete. La mine tot ce nu e 100% bumbac aduce mâncărimi și de data asta nu a fost cazul.

pijama de dama masura mare
Click pentru mărire!

Materialul este subțire, de vară, dar nu îți imagina unul transparent! Sunt foarte comode și deloc călduroase. Talia pantalonului este prevăzută atât cu elastic, cât și cu șnur. Măsura s-a potrivit perfect, ghidându-mă după tabelul cu măsuri de pe site. Prețul? 69 de lei, în condițiile în care în magazinele fizice prețul unei perechi de pijamale măsuri mari este poate dublu.

Pijamale Barbati M-Max gri

Soțul meu a ales o pijama simplă, fără imprimeu. Aceasta vine de la un brand despre care recunosc că nu știam până acum, M-Max. I-am reținut numele după ce pijamaua a primit undă verde de la soțul meu, cel puțin la fel de pretențios ca mine. Este un produs din gama Athlete, o pijama simplă, dar foarte comodă, oferind confortul și lejeritatea de care avem nevoie în timpul somnului.

pijama barbati marime mare
Click pentru mărire!

Materialul este moale, bumbac 100% care cedează puțin, dar nu foarte mult. Măsura s-a potrivit perfect și în cazul lui.

pijamale-mărimi-mari-bărbați
Click pentru mărire!

Bluza este gri deschis cu decolteu în V pe care soțul meu îl vânează pentru că nu suportă pijamalele care îl strâng de gât. Are un buzunar funcțional la piept și epoleți aplicați (gri și vișiniu). Deci nu e chiar banală!

pijama-pentru-bărbați
Click pentru mărire!

Pantalonul este gri închis, cu elastic în talie. Singura nemulțumire a lui Mr. este lungimea pantalonului care lui îi vine puțin mai jos decât tipului din poza de pe site, dar asta pentru că probabil el este mai scund.

Un aspect care trebuie punctat – cusăturile! De multe ori, ele dezamăgesc atunci când avem articole vestimentare ale căror materiale cedează/ se întind. Cusăturile prea strânse sau cu fir textil prost ales se rup. Cusăturile pijamalelor M-Max și Vienetta au trecut acest test.

Prin urmare, LadyLine nu oferă doar pijamale măsuri mari la prețuri mici, ci și calitate. Îl recomand celor de talia noastă, și nu numai. Site-ul oferă o gamă largă de pijamale pentru toate siluetele, nu doar pentru cele purtătoare de măsuri XXL. Pijamale de damă pentru orice anotimp, pijamale ieftine pentru bărbați, pijamale pentru copii, pijamale pentru gravide, halate de baie, pijamale medicale, cămăși de noapte, papuci de casă, măști de dormit și chiar sutiene – pe toate le găsești pe lady-line.ro.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda Stanciu
    • 12/08/2019
    Răspunde

    sunt frumoase

    • Anghelina Irina
    • 12/08/2019
    Răspunde

    Nu stiam de acest magazin.Soțul meu (care poarta și el cu X în fața ) mai găsește la Lidl diverse articole de îmbrăcăminte și sunt foarte bune ca și material și au și preturi bunicele.

      • Lucica Lazar
      • 13/08/2019
      Răspunde

      Foarte frumoase,cel mai important e sa te simti bine in ele ?

        • Cristina Dragomir
        • 19/08/2019
        Răspunde

        cu siguranta, confortul conteaza cel mai mult.

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      da, mai baga din cand in cand si Lidl, dar la cele de dama nu prea imi plac culorile. Mai mult sotul isi ia.

    • LORENA ANAMARIA ZAMFIR
    • 12/08/2019
    Răspunde

    Nu știam de acest magazin. Soțului ia făcut cu ochiul pijamaua de bărbați!Au produse faine!?

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      Daca e cuminte, ii iei o pijama de ziua lui.

    • Valeria Chertes
    • 13/08/2019
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase pijamalele,sa le purtați cu drag.

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      Multumim.

    • Lamiita Petre
    • 13/08/2019
    Răspunde

    Desi sunt adepta camasilor de noapte, din cand in cand mai port si pijamale, atunci cand este cazul si trebuie sa recunosc ca mi-am gasit destul de greu sa fie pe masuraa mea si sa imi si placa. Pijamaua ta e super draguta si iti vne foarte bine, imi place tare mult. Plus calitate si pret bun. La barbati… nu ma bag, nu este cazul 😀

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      Eu sa nu aud de camasi de noapte!

  1. Răspunde

    Sa le purtati cu placere! Mi-am luat si eu pijamale de la ei si sunt foarte multumita! Atat de pijamale, care sunt dintr-un material calitativ, cat si de amabilitatea personalului magazinului!

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      nu am comunicat foarte multe cu ei, dar am vazut ca sunt atenti si raspund repede la intrebari pe Facebook si Insta.

  2. si eu am cateva pijamale de la ei si sunt super incantata de ele! clar, bumbacul e alegerea cea mai buna pe timp de noapte!

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      la mine bumbac de trei ori pe zi, nu doar noaptea 😀

  3. Sotul meu are nevoie de pijamale noi si am observat ca materialele sunt de calitate si marimile corespund, deci ii voi comanda si lui doua seturi.

      • Cristina Dragomir
      • 19/08/2019
      Răspunde

      si pe el il trecem la masuri mari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares