Ce-și doresc femeile… în materie de cadouri de 8 Martie?

cadouri de 8 martie

Ce-și doresc femeile? La întrebarea asta nu a reușit nimeni să răspundă complet până acum. Nici nu mă bate gândul să încerc eu. În schimb, mi-am propus să vorbesc astăzi despre ce-și doresc femeile de 8 Martie. Cadouri, ar zice unii. Mesajul transmis prin cadouri, aș zice eu. Pentru că femeile vor atenție, vor o recunoaștere a bucuriei pe care feminitatea o aduce în viețile bărbaților, au nevoi de o zi a lor, măcar una, în care să se simtă prințese răsfățate, chiar dacă nu locuiesc într-un palat. Femeile vor dragoste, aprecieri.

Da, corect ar fi să le primească zilnic, dar știm cu toții că astea sunt povești. Ne iubim în fiecare zi, dar nu ne manifestăm iubirea și uităm sau nu avem timp să o declararăm sau să o dovedim prin gesturi care să bucure sufletul. Nu zic că faptul că un bărbat muncește pentru familie, nu vine târziu acasă și nu-și lasă hainele murdare pe jos nu e o dovadă de dragoste, dar e nevoie de mai mult. Mama, sora, iubita, soția sărbătoresc pe 8 Martie ziua lor, Ziua Femeii. Vino cu un cadou special, oferă-i o seară în oraș sau pregătește-i tu cina și își va aminti cu bucurie de ziua asta pentru următoarele 365 de zile. Uită de 8 Martie și vezi tu!

Cum alegi un cadou potrivit de 8 Martie?

De gătit nu prea știi să gătești, rezervarea la restaurant trebuia făcută din timp, bani de excursie la Paris nu ai, așa că nu prea știi ce i-ai putea oferi drept cadou. În alegerea lui trebuie să ții cont de câteva aspecte importante: buget, utilitate, vârsta femeii căreia se adresează cadoul, ocupația, personalitatea. Și lista rămâne deschisă. Nu-i poți lua cadou o pilă de unghii, de vreme ce mai are 20 acasă. E clar că nu are nevoie de ea. Nu poți veni cu o pereche de blugi cu rupturi la mama sau cu o cremă antirid la sora ta care abia a trecut de 18 ani.

Notino îți sugerează cadou potrivit de 8 Martie

Foarte multe magazine, chiar și supermarketurile, amenajează zone special dedicate sugestiilor de cadouri în preajma unor astfel de sărbători. Asta a făcut și Notino. Pe pagina cadouri de Ziua Femeii orice bărbat va găsi sugestii de daruri pentru femeile importante din viața lui, dar și oferte menite să-l ajute să și le permită fix pe cele dorite. Și, ca alegerea să fie și mai ușoară, sugestiile și ofertele sunt împărțite pe categorii și cu posibilitatea de filtrare în funcție de preț. Vei găsi acolo atât cadouri ieftine, cu preț sub 100 de lei, cât și cadouri de lux.

Notino oferte cadouri de ziua Femeii

Și, dacă doamnele și domnișoarele au ajuns să citească acest articol, le fac eu acum un cadou și le dezvălui un secret – pe 8 Martie puteți cumpăra cam tot ce vreți de pe Notino la preț cu 8% mai mic. Reducerea de 8% se va aplica strict de Ziua Femeii, pe 08.03, cu codul women8ro, (promoția nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc).

Cadouri de 8 Martie pentru mama

Normal că începem cu mama. Nu este ea cea mai importantă femeie din viața unui bărbat, chit că iubitei sau soției nu-i place deloc treaba asta? Dacă sora sau soția îți mai sugerează câteodată ce le-ar plăcea să primească în dar, mama nu o face niciodată, așa că nu ai nici cea mai mică idee ce-ai putea să-i cumperi ca să se bucure. Uită de tigăi sau chestii pentru bucătărie! E Ziua Femeii, nu ziua bucătăresei. La secțiunea cadouri pentru mama, Notino sugerează câteva parfumuri speciale (Chloe Chloe, Mugler Alien, Guerlain Insolence), seturi de cosmetice, tratamente de întinerire sau chiar o lumânare parfumată.

cadouri pentru mama de Ziua Femeii

Cadouri de 8 Martie pentru soție/iubită

Ai curaj să uiți de ea? Așa credeam și eu. Și nici nu ar fi frumos din partea ta. Ce să-i cumperi, că are atâtea?! Un ruj, o paletă de farduri sau un rimel de la un brand de succes, de tipul Yves Saint Laurent sau Lancome, nu va fi niciodată în plus. Un parfum bun nu va avea timp să expire. Poate chiar te orientezi spre parfumurile cu mesaje gravate. Nu ai cum să dai greș cu astfel de alegere personalizată. Ce-ai zice de un tratament pentru păr (Keratase e un brand al cărui nume o va face să sară în sus de fericire)?

cadouri pentru soție de 8 martie

Cadouri de 8 Martie pentru soră

A trecut vremea când îi luai cadou de 1 Iunie. Acum e femeie și așteaptă cadou de Ziua Femeii. Tot parfumurile sunt prima opțiune și în materie de sugestii de cadouri pentru soră (Calvin Klein Euphoria, Jimmy Choo For Women, Lacoste Pour Femme). O mai poți răsfăța cu farduri sau seturi de make-up, cu un set de geluri de duș cu arome diverse sau o perie specială pentru descurcat părul.

cadouri pentru soră de 8 martie

Încă nu ai reușit să găsești cadou potrivit de 8 Martie? Pe site există mii de produse din care să poți alege, dacă ai răbdare suficientă și crezi că știi gusturile și nevoile femeilor pe care vrei să le bucuri. Sau… mai există o variantă, aceea de a-i oferi un voucher cadou. În felul acesta, ea va putea alege exact produsele care-i plac și pe care și le dorește. Unii ar zice că surpriza nu este aceeași, dar eu n-aș miza pe asta. Majoritatea femeilor preferă să-și aleagă singure cosmeticele, parfumurile și produsele de machiaj, așa că… ai înțeles ce ai de făcut. Intri pe vouchere cadou, alegi valoarea dorită, pui produsul în coș și gata, ai scăpat!

Deci? Ce vei pune în cutia de cadouri?


Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    eu? nimica. Am de toate. ba chiar am prea multe asa ca vom iesi, ca fetele, la restaurant, fara sotzi :)))

    1. Răspunde

      Anul acesta îmi fac singură cadou de 8 martie: parfum, farduri, creme….

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      Aoleu, vrem poze!

    • Oana
    • 05/03/2019
    Răspunde

    Cu siguranta un parfum, asta nu refuz niciodata 🙂

      • Valeria Chertes
      • 05/03/2019
      Răspunde

      Eu mă bucur de orice daca este oferit din inima.

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      Numai o femeie nebuna ar refuza, zuzi.

    • Anghelina Irina
    • 05/03/2019
    Răspunde

    Whoaaa, am ditamai lista cu ce vreau?.

    • Tatiana Sorina
    • 05/03/2019
    Răspunde

    Eu imi doresc doar flori si sanatate,am o astenie de primavara nenorocita si nu am chef de nimic. Bun articol,draga mea!

    • Lamiita Petre
    • 06/03/2019
    Răspunde

    De la Notino, mi-as dori un parfum, nu mi-am mai cuparat de muuuult …. si m-am cam plictisit de ce mai am. Mi-as mai dori un ruj, dar am o sora mai mica si mi-a zis ca nu imi trebuie ruj. 😀 Am s-o intreb daca ma lasa sa-mi iau un parfum, gramaj mic, sa nu coste mult.

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      Si ai ascultat-o de nu ai mai putut!

    • Naty Mihaela
    • 06/03/2019
    Răspunde

    In nadejdea primirii vreunui cadou de la el o sa mi cumpar eu :)) vanez siteurile cu reduceri si s-a rezolvat !

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      Sa stii ca si al meu prefera sa imi aleg eu ceva si sa plateasca el.

  2. eu ma cadorisesc singura! zau! ca e mai bine! as vrea din tot sufletelul meu ala mic si rau un parfum black opium. am innebunit cu el. chit ca vine caldura si el e mai repede de iarna. da nu mai pot sta fara el!

      • Anda Stanciu
      • 07/03/2019
      Răspunde

      Orice cadou primit este binevenit pentru mine

    • Nicolae Claudia
    • 06/03/2019
    Răspunde

    Cei de la Notino au mereu cadourile potrivite. Eu nu voi lua nimic. Anul asta, voi da doar niste telefoane de La multi ani cu bla bla bla, si cam atat. De la sot si fetita ma astept sa primesc niste flori si multi pupici, ceea ce zic eu ca e suficient. Mai am putin si nasc, iar banii sunt impartiti in alte directii ?

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      sa zica mersi si de atat!

  3. Răspunde

    Un parfum Black Opium mi-as dori anul acesta…dar, sa vedem daca sotul meu a fost atent la ce ii spun de cateva saptamani incoace :)))) Daca nu, cred ca mi-l voi face cadou singura 😛

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      POate iti face o surpriza.

  4. O paleta noua de farduri as avea nevoie, dar sotul sigur nu se gandeste la asta, asa ca de la el sper sa primesc mult flori!

      • Cristina Dragomir
      • 08/03/2019
      Răspunde

      Flori sa fie! Iti iei tu singura paleta.

  5. Răspunde

    Din foarte multele variante de cadou eu as alege voucherul :p Sa isi ia fiecare ce vrea ca-i mai bine si mai practic 😉

      • Cristina Dragomir
      • 10/03/2019
      Răspunde

      E mai mare surpriza sa iti ia el ceva, dar daca nu stie ce iti place,mai bine voucher.

  6. Răspunde

    Cand este vorba de cadouri, sunt prima care vine cu o gramada de idei. Tot timpul imi doresc cate ceva si nu exista … nu-mi doresc nimic anul asta. Important este totusi sa primesc ceva pentru ca am avut si surprize neplacute. In cazul asta a trebuit sa-mi fac singura cadoul dorit

      • Cristina Dragomir
      • 23/03/2019
      Răspunde

      Eh, se mai intampla cateodata. Nu e chair tragedie sa iti cumperi singur cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares