Cadolist.ro – ca să primești exact ce cadouri îți dorești!

cadouri inspirate

Se apropie ziua ta de naștere, cea de nume, data aniversării căsătoriei, botezul, nunta, data absolvirii sau petrecerea planificată cu ocazia mutării în casă nouă? Te temi că iar vei primi bijuterii pe care nu le vei purta niciodată sau decorațiuni desprinse parcă din filmele SF și deloc potrivite cu stilul tău clasic? S-ar putea să-ți placă platforma pe care am descoperit-o eu de curând. Este vorba despre site-ul cadolist.ro, un site care vă va scăpa de dureri de cap, atât pe tine, cât și pe prietenii tăi. O să le placă tuturor. Tu doar vorbește-le despre el!

Despre ce e vorba în poezie? Despre o platformă pe care-ți ia două secunde să faci un cont. Încă 30 secunde să creezi o listă și… restul depinde de tine, de câte cadouri ai de pus pe lista respectivă. Poți termina lista în 5 minute, poți lucra la ea o oră sau chiar luni de zile. Să tot ai timp să descoperi lucruri care-ți plac și pe care ai vrea să le ai!

De ce să te fâstâcești când X te întreabă ce-ți dorești de ziua ta? De ce să-l lași pe X să-și bată capul căutând idei de cadouri pentru ca, în final, să dea banii pe ceva ce ție s-ar putea să nu-ți placă? X poate economisi timp și bani, poate dormi mai liniștit, dacă știe exact ce vrei de ziua ta. Mai liniștit vei dormi și tu, fără coșmaruri în care primești cadou ceva ce n-ai purta sau folosi niciodată, dar pentru care va trebui să spui de 10 ori mulțumesc și să pari încântat. Asta îți poate oferi cadolist.ro. Gratuit.

Creezi cont, faci o listă (specifici acolo ocazia și data evenimentului) și începi să pui produse în ea. Eu pusesem 7 produse doar în primele 10 minute. Și cât mai e până în mai, la ziua mea! Am timp să fac un wishlist cât mine de mare. Acum, că nu le-oi primi pe toate, asta e. Dar să aibă lumea de unde să aleagă! Am pregătit și un material video în care v-am explicat mai pe larg cum funcționează site-ul.

Ați văzut cât de simplu este de utilizat și cât de bine gândit este? Un prieten poate rezerva un cadou pentru a nu se trezi că și altcineva îți cumpără același lucru. Fiecare dintre prietenii tăi își va crea propria listă și aveți și calendar în cont, unde puteți verifica ce eveniment se apropie. Urmează o nuntă sau un botez? Intri pe site, la secțiunea listele prietenilor, găsești următorul prieten vizat și cauți wishlist-ul de cadouri pe care și l-a făcut pentru evenimentul respectiv. Alegi ceva pe măsura bugetului tău, comanzi online și gata!

Nu e nimic altceva decât un wishlist pe care alegi să-l faci public în lista ta de prieteni. Ba chiar îl poți distribui direct pe Facebook, ca să sugerezi discret, fără să bată la ochi. 😀 Adio cadouri inutile, în măsura nepotrivită sau pe o culoare nesuferită! Și când e rândul tău să faci cadouri, ai scăpat de stresul de a răscoli internetul în căutarea unui cadou potrivit. De acum toată lumea merge la sigur, cu wishlist-urile de pe cadolist.ro.

Nu ți se pare utilă această platformă?


Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ValeriacChettes
    • 13/03/2019
    Răspunde

    Foarte utila aceasta platformă.

    • Nicolae Claudia
    • 13/03/2019
    Răspunde

    Foarte tare site-ul

  1. Mi se pare una dintre cele mai utile platforme, atat pentru sarbatori, cat si pentru prietenii care cauta cu disperare cadoul potrivit. Chiar era nevoie de o astfel de platforma.

    • Oana
    • 14/03/2019
    Răspunde

    Foarte tare ideea asta, era nevoie de asa ceva 🙂

  2. ba mi se pare mega-utila! si cand ma gandesc ca mai e juma de an pana la ziua mea… imi vine sa plang, ca am cu ce sa completez lista!

  3. Răspunde

    Sa stii ca da, mi se pare o platforma foarte utila. Si ma intreb, oare eu de ce nu m-am gandit sa fac una? :))) Iata o idee de afacere online care mi-a scapat …

  4. Răspunde

    Mi se pare foarte utila pentru ca asa scap de intrebarea ce-ti doresti de ziua ta si unde pui ca mai am parte si de elementul surpriza fiindca daca fac o lista lunga sigur nu voi primi toate cadourile dar nu risc sa primesc nici unul care sa nu-mi placa.

    • Trandafir Mihaela Anabela
    • 15/03/2019
    Răspunde

    Ce tare…. super ingenioasa….dar eu nu am dori te din astea,eu vrau sanatate…si oamenii sa ma inteleaga…si sa am familia ok,si sa traim in armonie…nu as alege un asa site…e ok si un cap de ta daa e din inima…gestul conteaza….asta e bun pentru cei care au bani si multi prieteni darnici,,

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Sa stii ca nu e musai sa alegi cadouri scumpe. Dar inteleg si punctul tau de vedere.

    • Ramona Gheorghe
    • 24/03/2019
    Răspunde

    Mie mi se pare absolut geniala ideea site-ului. In acest fel primesti exact ceea ce ai nevoie si ocolesti cadourile banale

  5. Răspunde

    Ma incanta ideea de a-ti crea o lista cu produsele dorite. In acest fel poti primi exact ce doresti

      • Cristina Dragomir
      • 25/03/2019
      Răspunde

      Si poti afla simplu ce-si doresc prietenii tai.

    • Ramona Gheorghe
    • 05/04/2019
    Răspunde

    Mi se pare absolut geniala ideea acestui site. chiar imi doresc sa incerc si eu sa-mi fac o lista pentru ziua mea si apoi astept cadourile

      • Cristina Dragomir
      • 07/04/2019
      Răspunde

      Mai ales ca, din ce stiu eu, vine ziua ta curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares