Reduceri, premii și ii Izabela Măndoiu la București Mall

concurs București Mall

Deși nu este foarte aproape de zona în care locuiesc, București Mall este mall-ul pe care îl vizitez cel mai des. Este în drumul nostru când mergem în vizită la cumnata mea (ceea ce facem cam o dată pe săptămână) și, cum urmăresc mereu pagina lor de Facebook și dau mereu cu ochii de diverse oferte, nu pot să nu fac o mică escapadă și pe acolo.

București Mall Vitan

Nu-s eu mare fahionistă, dar mai trec pe la H&M, că ai au măsuri mari, mai pe la Waikiki sau Noriel, la vânat reduceri de la Nala, accesorii de la Meli Melo și oferte de la Flormar, parfumurile de la Douglas, cosmeticele de prin DM, cărțile de la Diverta sau bunătățile pentru căței de la Animax… cam așa merge treaba. Bani să am, că mă ocup eu de ei!

Nu te poți abține când intri acolo și vezi reduceri de 20-30% la produsele Douglas sau discounturi de până la 70% la Zara, magazinul de unde le cumpăr mai mereu hăinuțe celor două Măriuci mici (nepoatele mele). De exemplu, de ziua lor acum, de Sf. Mărie, le-am cumpărat ce vedeți mai jos. Unele produse au fost din colecția nouă, dar am atacat și rafturile cu reduceri.  Hanoracul din denim și ghetutele albastre erau la jumatate de pret, altfel nu mi-as fi permis să le cumpăr atâtea.

shopping Zara
haine copii Zara

Provocarea cea mai mare este să nu intri în magazine, atras de bulinele mari din vitrină care anunță reduceri. După ce ai intrat, nu mai scapi ușor. Bine, știți că eu nu dau banii pe ce nu-mi trebuie. Sunt destul de responsabilă când vine vorba de scos banii din portofel. Tocmai de-aia vânez reducerile la produsele de care am nevoie. E logic, nu? De exemplu, uleiul acesta reparator cu unt de cacao de la Palmer’s, mi l-am cumpărat cu aproape 10 lei mai ieftin din magazinul DM din București Mall. Iar de la Flormar m-am ales cu un fond de ten Stay True Face&Body Foundation tot cam la jumătate de preț.

ulei reparator cu unt de cacao Palmers

Pentru părinții care-și pregătesc prichindeii de scoală, am văzut o ofertă mișto, dacă vă interesează, la Diverta. 20% reducere la ghiozdanele Herlitz toată luna septembrie. Și găsiți acolo tot ce vă trebuie în materie de rechizite. Iar, la final, mămicile se pot relaxa cu un produs natural de îngrijire, cu miros amețitor, de la Nala. Tot cu reducere. De până la 50%.

Dacă tot ajungeți acolo, dați o fugă și în magazinul tip pop-up Designers Boutique! Vorbim despre un magazin destinat designerilor români, un loc pe care pasionații și pasionatele de fashion nu au voie să-l rateze. Nume mari precum Venera Arapu, Kinga Varga, Papucei, Izabela Măndoiu sau Laura Olaru au trecut pe aici. Colecțiile se schimbă la anumite perioade de timp. În perioada următoare, până pe 30 septembrie, vedete vor fi creațiile Izabelei Măndoiu, mai cu seamă iile semnate de ea, fie că sunt cusute manual, brodate sau bătute în pietre.

De ce ie? De ce tradiție la mall? Pentru că este anul centenarului, an pe care București Mall l-a macarcat foarte frumos și prin alte evenimente  precum expoziția aniversară Mari Români și invențiile lor celebre. Prin urmare, chiar dacă nu aveți gând de shopping, puteți trece pe la mall pentru această expoziție. Sunt de văzut multe lucruri frumoase. Este un proiect care aduce istoria recentă și cultura românească mai aproape de oameni. Mai multe despre acest eveniment poți afla aici.

Mari Români și invențiile lor celebre expozitie Bucuresti Mall

Pentru a sărbatori și mai frumos centenarul, București Mall a pregătit și un concurs la care mai puteți participa până duminică, 9 septembrie. Marele premiu – 10.000 de lei bani pentru o vacanță în România așa cum ai visat și nu ai avut până acum. Eu m-am înscris și îmi țin pumnii. Sunt multe alte premii în joc (le descoperiți pe această pagină).  Mai multe înscrieri, mai multe șanse.

redescopera romania in an de sarbatoare - Bucuresști Mall

Și, cum soțul meu este în căutare de blugi în perioada asta, în weekend mai dau o raită pe la mall. Dacă-și găsește acolo, mai bag un bon la tombolă. 🙂

Ce ziceți? Ne vedem pe la mall?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Produsele de la Palmer’s, ca tot vad la tine in foto, sunt foarte misto. Am avut un asemenea unt de cacao cand eram adolescenta si nu se gasea la noi ( primit cadou de la o prietena care l-a luat din State); pacat ca la vremea aceea nu am stiut aprecia asa ceva :-))) L-am desfacut, folosit de 2-3 ori si aia a fost tot…am uitat de el.

    Eh, da, m-as vedea eu la mall cu tine… Uite acuma chiar mi-e ciuda putin ca nu sunt din Bucuresti, m-as fi delectat si eu cu reducerile.

    • Nicolae Claudia
    • 08/09/2018
    Răspunde

    Bafta la concurs si spor la shopping

  2. 10 000 lei pentru concediu in tara??? ce bine suna! as vrea si eu asa ceva! adevarul e ca imi plac mall-urile din bucuresti, sunt cu totul altfel fata de ce avem noi in provincie

  3. Noi deocamdata avem doar un Mall in Brasov si anume Coresi Mall unde ne petrecem mare parte din timp, mai ales iarna. Si eu vizitez acolo DM, Yves Rocher, Sinsay, Deichman, CCC.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 11/09/2018
    Răspunde

    Bafta la concurs draga Cristina !

    • Ioana Radu
    • 12/09/2018
    Răspunde

    Succes la tombola! Si eu ma inscriu la concursurile din mall-uri ori de cate ori am ocazia. In ultima vreme, insa, am ajuns mai rar in Bucuresti, dar abia astept sa treaca perioada asta aglomerata si sa pot sa vin sa ma mai relaxez o zi 😀 .

  4. Răspunde

    Daca ai sti cat de atrasa ma simt si eu de mall-uri. Zilnic as da cate o tura. Bani sa am ca ma intind exact cat imi e plapuma. Ai luat niste hainute tare dragute. Ar trebui s-o echipez si eu pe fetita mea pentru sezonul rece. I-au ramas mici cam toate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares