I se spunea AORO. Acum e NOTINO

Aoro a devenit NOTINO

Acum câțiva ani, cineva s-a gândit că era nevoie de un magazin care să aducă și în România produsele celor mai cunoscute braduri (parfumuri și cosmetice). Așa a apărut AORO, unul din magazinele despre care v-am tot povestit în ultima vreme. Dacă ați fost atenți și la postări și la materialele video-foto, probabil că ați remarcat și denumirea Aoro by Notino. Acela a fost numele de tranziție. Acum perioada de tranziție către rebranding s-a încheiat și AORO a devenit NOTINO.

AORO NOTINO

NOTINO este cel mai mare retailer online de produse cosmetice din Europa. Compania se dezvoltă într-un ritm susținut, fiind prezentă, prin magazine online, în 22 de țări în care a operat de-a lungul anilor sub diferite denumiri. La finalul anului trecut s-a început trecerea către numele unic NOTINO.

Misiunea retailerului este de a le aduce consumatorilor produse cosmetice de cea mai bună calitate, într-un mod cât mai accesibil. Și asta include și produse în ediție limitată, așa cum a fost Nivea Fresh Me Up care mi-a plăcut mie atât de mult, și parfumuri de nisa și și produse ale unor producători locali mai mici, pe care nu le găsești nicăieri altundeva.

Ce s-a schimbat?

Câteva lucruri nu puteau rămâne la fel. Adresa site-ului s-a schimbat, la fel și logo-ul, adresa de mail de contact și numele de pe rețelele de socializare. Nu uitați că de acum trebuie să cautați NOTINO!

Ce păstrează NOTINO din moștenirea AORO?

Cam tot. Și nu doar o păstrează, ci o face mai valoroasă. Ce rămâne la fel ca până acum?

  • oferta bogată – peste 60.000 de produse (parfumuri și cosmetice) de la peste 1500 de branduri. Și toate produsele sunt în stoc, deci se menține și livrarea rapidă;
  • conturile de client rămân valabile. Dacă ai avut cont pe Aoro.ro, vei folosi același user și aceeași parolă pentru a te loga și pe NOTINO.ro;
  • prețurile. Nu doar că NOTINO nu majorează prețurile, dar chiar a redus foarte multe dintre ele în cinstea schimbării de nume;
  • ofertele bune. Pagina cu oferta curentă a rămas activă, deși linkul ei s-a schimbat. O puteți accesa aici. Veți descoperi discounturi tentante și oferte cu produse cadou. Eu mereu le caut. 😀
  • promisiunea respectată de a oferi doar produse originale;
  • seriozitatea și  profesionalismul – 90 de zile perioadă de retur;

În plus, pentru a marca așa cum se cuvine evenimentul, NOTINO oferă în această perioadă (24 – 30 septembrie) livrare gratuită pentru toate comenzile de peste 100 RON.

notino ambalare cadou cutie elegantă

Nu uitați nici de faptul că NOTINO oferă serviciul de ambalare cadou contra-cost. Astfel, dacă produsele sunt comandate pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi, ele pot fi livrate direct persoanei respective ambalate frumos în cutie elegantă de cadou.

Ce ziceți? Vă place de NOTINO?
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 26/09/2018
    Răspunde

    Imi place Notino cred ca am sa cumpar si eu de la ei.

    1. Sa ne povestesti ce ti-ai luat!

  1. Răspunde

    Notino este unul dintre brand-urile mele preferate si mi se pare frumos rebranding-ul acesta, luand numele international. De-a lungul anilor mi-am cumparat de la ei o multime de produse, majoritatea dintre ele parfumuri si produse profesionale pentru ingrijirea parului. Aveam garantia ca sunt originale. Ii recomand cu drag ♥.

    1. Eu mai mult cosmetice imi iau de la ei.

  2. Răspunde

    Ce chestie interesanta! Nu stiam ca un rebranding se face asa, in etape. Daca tu esti multumita de produsele lor inseamna ca magazinul e de incredere si am sa comand si eu de la ei.

    1. crezi ca eu stiu cum se face o rebranduire? Nu am idee, dar eu cred ca au facut bine cum au facut.

  3. Mie imi plac schimbarile, aduc mereu ceva nou si multe promotii 😀

    1. stiu ca si tu le urmaresti.

    • Lamiita Petre
    • 28/09/2018
    Răspunde

    M-ai facut sa strabat site-ul de-a lungul si de-a latul, si cate nu am vazut si mi-a ramas gandul la ele. Desi eram putin suparata pe AORO pentru ca am cumparat niste esantioane de parfumuri celebre de care am ramas dezamagita, nu aveau nici miros si nici persistenta, poate ca Notino ma va face sa imi schimb parerea. Asta cand voi sta mai bine cu bugetul si imi voi permite sa cumpar ceva.

    1. ai incercat sa le scrii? Chiar nu inteleg cum sa via mostrele asa? Pai nu asa convingi omul sa le cumpere. Or fi fost expirate?

  4. Indiferent cum se numeste, mie imi place la fel de mult pentru ca au preturi bune si produse cosmetice pe care nu le-am gasit in alta parte.

    • Nicolae Claudia
    • 28/09/2018
    Răspunde

    Au multe produse care imi plac

    1. E greu sa nu iti placa macar ceva, la cate produse au, nu?

  5. Răspunde

    Am vazut ca si-au schimbat denumirea. Eu sunt multumita de produsele pe care le-am luat de aici, mi-au placut si nu m-au dezamagit niciodata!

    1. Atunci inseamna ca vei ramane alaturi de Notino.

  6. sa stii ca nu am comandat niciodata de la ei, doar al meu mi-a mai facut de vreo 2 ori cadou parfumuri. dar, drept sa-ti spun, nu am fost data pe spate…

    1. In sensul ca nu persista? Sau de ce?

  7. Răspunde

    Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc schimbarea. Chiar mi se pare ca are oferte din ce in ce mai bune. Eu am si plasat o comanda pe notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares