Răsfățul zilelor noastre – mașini electrice de la Nichiduţă, pentru copii

Mașina pentru copii masinuta-electrica-ferrari-laferrari-rosie-6v-cu-telecomanda-24-ghz-cu-2-viteze-148561-3

Pe cât de restrânse erau opțiunile în ceea ce privea jucăriile și în general lucrurile pentru copii în anii de comunism, pe atât de mult și de bine compensează vremurile moderne. O demonstrează chiar mașinile cu acumulator, destinate răsfățului copiilor. Sunt fix ceea ce nu te gândeai că poate exista, sunt o super fiță și printre cele mai populare la ora actuală.

Că ai fetiță sau băiat nici nu contează, căci plăcerea în sine de a deține ceea ce alte generații nu au avut primează în toată această poveste. Așadar, dacă dorești să le faci o bucurie celor mici, dar în egală măsură și părinților acestora, un vehicul cu acumulator pentru copii este darul de mare onoare. Adică o mașină în varianta de miniatură, cu toate dotările necesare cât să copieze cât mai fidel o marcă anume de autovehicul real.

Sună pompos și pretențios. Ca și când cei mici nu se mai bucură de simple biciclete, ci își doresc direct mașini. Dincolo de răsfățul vizual, de confortul sporit și investiția în sine într-un vehicul cu acumulator pentru copii, există și un substrat educativ în asta.

Mașina pentru copii și rolul său în educație

Dacă analizăm puțin ce înseamnă de fapt un astfel de autovehicul, descoperim că în fond este o manieră prin care îți poți plimba copilul. Dispune așadar de telecomandă, deci adulții pot controla mișcările. Însă, pentru cei mai mari, pentru a le oferi un impuls spre a fi mai siguri pe ei și independenți, acest autovehicul în toată regula poate fi manevrat de însuși copilul conducător. Dispune în acest sens de o pedală ce nu are nevoie de prea multe mișcări pentru a oferi control întregului sistem.

Ce aptitudini poate deprinde un copil prin folosirea unei astfel de mașini? Este simplu, învață să şofeze, cum să se încadreze, cum să controleze mișcările, să fie atent și independent. Îi oferă o lecție în sine despre câtă satisfacție poți avea când te pricepi să manevrezi jucăria. Ori cei mici sunt captivați de un astfel de joc, îl acceptă fără doar și poate și printr-o joacă ajung să învețe multiple lucruri practice.

Mașina pentru copii – ce trebuie să știe părinții

În primul rând, oricât de mult răsfăț dorește un adult să manifeste față de copil totuși se cere stăpânire de sine – până la vârsta de 3 ani nu este tocmai indicat un astfel de joc. O minimă este vârsta de 3 ani și o maximă de 8.

Autovehiculul în cauză dispune de acumulator, cu 2 motoare, astfel că preț de peste o oră mașina poate fi controlată cu mult entuziasm. Va face mișcări specifice, înainte și înapoi respectiv față-spate, dispune de lumini și după ce se descarcă acumulatorul are nevoie de câteva ore pentru încărcare.

Desigur că la capitolul design cucerește cu același stil fidel de a reproduce imaginea mașinilor reale. Așa că nu există mândrie mai mare pentru adulți, decât aceea de a alege fix modelul de mașină deținut de ei, în varianta pentru copii. În orice caz, nichiduta.ro dispune de modele de la Jeep la elegantul Mercedes, având tractoare de asemenea, autovehicule de tip vintage, ATV și o mulțime de alte tipuri de mașini pentru copii cu acumulator. Pentru că încă de mic, copilul merită ce-i mai bun așadar de ce să nu aibă o posesie prețioasă de genul unei mașini, însă adaptată la nevoile lui?!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Cand o sa mai creasca piciul am sa-i iau si eu. Cu siguranta va fi incantat, imi place mie daramite lui!!

    1. Cum zicea cineva mai jos, sa vezi cand o vrea masina adevarata!

    • Valeria Chertes
    • 11/03/2018
    Răspunde

    Cred ca orice baietel viseaza la aceasta masinuta.

    1. Eu vad si fetitele viseaza la ea.

    • Roman Nicoleta
    • 11/03/2018
    Răspunde

    Am cumpărat și noi pentru fetița noastră,este tare incantata de mașinuță ei!

    1. Cred si eu, mai ales daca o lasati sa se plimbe singura.

    • Tatiana Sorina
    • 11/03/2018
    Răspunde

    Sunt minunate toate jucarioarele. Cat de curand am sa fiu bunicuta si cred ca nepotica mea va avea tot felul de jucarii,atat imi plac de nu rezist sa nu cumpar. :))

    1. Deja bunica? ce repede de misca fata ta!

    • ghelbere elena
    • 12/03/2018
    Răspunde

    Al meu e prea mare pentru o asemenea masinuta dar mai are putin si va vrea o masina adevarata.

    1. aia belea!

  2. Răspunde

    Toata copilaria mi-am dorit o masinunta din asta, nu am avut, poate o sa isi doreasca a mea.

    1. Sa strangi bani in cazul asta!

    • Lamiita Petre
    • 12/03/2018
    Răspunde

    Ce minunatii de jucarii au copii in ziua de azi. Inainte de’ 89 nu gaseai mai nimic. Imi aduc aminte ce eforturi depuneam in gasirea unor jucarii mai ales de craciun, sa putem incropi acolo cat de cat traista Mosului.

    1. Eu nici nu primeam jucarii. Mai mult fructe si dulciuri.

  3. Răspunde

    Si fiimea cea mica e innebunita dupa masinutele astea electrice si…sa stii ca tacsu i-a cumparat una desi eu nu am fost de acord, am zis ca astea sunt pentru baietei :))) Dar ea e atat de incantata! 🙂

    1. Asa as fi fost si eu tentata sa zic, ca sunt pentru baieti, dar si nepotica mea e incantata de ele.

    • Nicolae Claudia
    • 13/03/2018
    Răspunde

    Nici nu vreau sa ma gandesc cand le va vedea Sofia. 🙂

    1. Doamne, chiar le plac masinutele tuturor fetitelor? Eu credeam ca doar a noastra e baietoasa.

  4. Răspunde

    Masinile astea mi-au furat privirea de cand au inceput sa apara si in Romania. Mi se par a fi unele dintre cele mai interesante chestii pentru copii. Una de asta abia astept sa ii iau si eu viitorului meu pui de om :D. Si, desigur, abia astept sa ma distrez cu telecomanda de la ea ^^.

    1. Ioana, ne dai vreo veste?

  5. Răspunde

    Cristinuta mea ar fi in culmea fericirii daca i-as lua o astfel de masinuta. Ar fi interesant sa-i pot face o astfel de surpriza, chiar daca mi se pare maricica pentru un cadou de genul

    1. Nu e mare, zic eu. Sa stii ca si nepoatei mele ii cam plac masinutele :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares