Testat – Peria de păr Rose Gold de la Lady’s

perie pentru descurcat părul

In cea mai recentă comandă Lady’s am avut și două accesorii pe care eram curioasă să le testez. Primul este peria de păr Rose Gold, despre care vreau să vă vorbesc astăzi, și al doilea este un accesoriu pentru împins cuticule (despre care nu am altceva de zis decât că împinge cuticule 🙂 ). Până la momentul comandării acestei perii, nu mai încercasem niciun alt model de genul acesta, cu peri din plastic cauciucat, și eram foarte curioasă dacă face treabă bună sau nu. Veți afla imediat răspunsul la această întrebare.

Ca să nu pierdem mult timp cu detalii și epitete care nu interesează pe nimeni, voi bifa ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la ea, sub formă de schemă, ca la școală.

Puncte PRO ale periei de păr Rose Gold

  • aspectul plăcut – combinația de negru cu roz auriu;
  • mărimea – este o perie mare, de 19 centimetri lungime; poate fi și un dezavantaj aici – acela că nu e o perie de purtat în geantă;
  • modul de prezentare (faptul că vine ambalată în cutie);
  • nu electrizează părul;
  • forma perfectă pentru a putea fi mânuită ușor.

peria de păr de la Lady's

Și gata cu ce-mi place la ea. Acum să vedem ce puncte CONTRA i-am găsit (noduri în papură, cum ar zice bunica):

  • nu are perii atât de flexibili încât să îmi dea siguranța că nu rupe firele de păr. De ce spun asta? Pentru că între timp eu am mai primit gratuit la o comandă de pe site-ul ăsta o perie mică tip Tangle Teezer (evident că nu este originală) și aceea e net superioară periei Lady’s. Practic, peria Rose Gold trage prea tare de păr, îl agresează. Mai ales de părul ud.

perie tip tangle teezer L'Oreal

  • nu-mi place senzația pe care o am când îmi mângâie scalpul. Din nou este vorba de perii insuficient de moi și flexibili. Aproape că zgârie, ceea ce nu e deloc ok, mai ales pentru mine,  în perioadele în care îmi mai apar și iritațiile specifice dermatitei seboreice pe care am moștenit-o.  O perie de păr trebuie să maseze, nu să streseze, eu așa știu.
  • prețul; la 30 de lei, chiar cred că se putea mai mult. Bine, recunosc că eu am luat-o mai ieftin pentru că sunt înscrisă ca reprezentant la ei și am parte de reduceri la comenzi (dacă vă interesează și pe voi să comandați cosmetice cu preț redus de la ei -alte produse, nu pentru peria asta – , puteți citi aici despre condițiile de înscriere de la Lady’s) dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu prețul ăsta raportat la ce oferă produsul. Cred că în piață găsesc la 10 lei perii ca asta.

Concluzia e simplă: nu merită mai mult de 1o lei peria Rose Gold, deci nu vă grăbiți să v-o cumpărați. Mai puneți 20 de lei și vă luați alt model mai eficient și mai prietenos. Nu vă recomand eu una anume, că nu mă pricep, doar vă spun că cea pe care am primit-o cadou la achiziția unei vopsele de păr L’Oreal (scrie L’Oreal și pe perie, dar nu știu să vă spun cât costă, că nu am găsit-o pe net) este de 10 ori mai bună.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. De aratat arata super bine, are un design misto care te face sa o cumperi. Dar daca zici ca nu merita banii astia, zic pas.

    1. Si mie mi-a placut, dar… aia e.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Imi place cum arata aceasta perie dar asa cum ai spus si tu nu as da 30 de lei pe ea..un 15-20 de lei era ok pentru ceea ce face. ?

    1. 🙂 lasa ca am dat eu deja.

    • Anonim
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Si eu m-am gandit instant la renumita perie Tangle Teezer, momentan am una de la un brand no name si e destul de ok. Eu in principiu urmaresc sa nu fie agresiva cu parul, cum ai spus si tu, nu e deloc ok sa simti ca iti zgarie scalpul sau sa favorizeze ruperea, iar in plus urmaresc sa incapa in geanta. Cea de la L”Oreal arata destul de bine 🙂

    1. Parca e putin cam micuta, dar ma multumesc cu ea. Si, da, o pot lua in orice geanta.

    • Valeria Chertes
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Bine ca ne-ai spus sa nu dam banii degeaba.

    1. Pai daca am dat eu, de ce sa mai dea si altii?

  2. O perie extraordinara!

    • ghelbere elena
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Arata foarte bine si dupa cum e facuta creadem ca este si foarte buna. Eu mi le cumpar din hipermaket-uri.

    1. Si acolo sunt scumpe grav, cel putin la cora.

    • Aghinitei Maria
    • 01/02/2018
    Răspunde

    MULTUMIM PT. INFORMATIE! PAS

    • Aluculesei Brindusa
    • 01/02/2018
    Răspunde

    imi place cum arata,parca brusc am nevoie si eu de una.

    • Oana RoxAna
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Aspectul îmi place, adică formă și culoare. Dar la fel ca și tine dacă da senzația ca îți zgârie scalpul, mai bine zic pas.

  3. Răspunde

    Arata dragut peria! Dar stii de la ce nu mi-am putut eu lua ochii? De la tipa aia de pe cutia de vopsea :)))))))))))) Faina culoarea aia! Si modelul, evident :p

    1. asa frumoasa o sa ma fac si eu cand m-oi vopsi cu ea.

    • Nicolae Claudia
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Multumim pentru recomandare

  4. Răspunde

    Interesanta forma. Peria de par chiar nu ar trebui aleasa la intamplate, mai alea stunci cand ai un par pretentios. Pacat de experienta neplacuta, dar macar stim si noi pe ce sa nu dam banii.

    1. i-am dat-o mamei ca ea nu e asa pretentioasa.

    • Camelia
    • 01/02/2018
    Răspunde

    Vai! Parca sunt niste bijuteriii! Sunt convinsa ca ca si mie mi-ar sta bine cu parul pieptanat cu o astfel de perie.

  5. Răspunde

    Mie imi plac produsele Lady s dar ma bucur ca ne-ai povestit de peria asta fiindca aveam de gand sa o iau pentru mama mea. Acum insa, o sa caut o varianta mai buna.

    1. Si eu am cateva produse preferate de la ei, dar asta nu.

    • Lamiita Petre
    • 02/02/2018
    Răspunde

    Uite, cu ocazia asta, mi-ai adus aminte ca ar trebui sa imi schimb si eu peria de par. La mine, are de lucru, saraca perie. Nu ca as avea eu vreo podoaba capilara dar dupa un tapaj …. ceva fixativ….. cam greu.

  6. Eu încerc să-mi cumpăr perii de păr cu perii moi, eu am în paralel una pentru descâlcit cu peri metalici și una cu peri din par pentru periat.

    1. si cum merge aia din par la periat? Adica piaptana? Ca ma gandesc sa nu treaca doar pe deasupra parului.

  7. Răspunde

    Eu am super probleme cu electrizarea părului în Thailanda: ori îi dau cu uleiuri de nu le mai scot din păr și arată slinos și neelectrizat, ori îl las normal și mi se scoală-n cap imediat după spălare. Asta e, e umezeală în atmosferă și nu am ce face. Însă mi-am luat o perie din păr de mistreț și chiar ajută mult, cred ca e de 100 de ori peste orice plastic și parcă a fost și mai ieftină de atât.
    PS: eu părul ud nu-l pieptăn cu peria. Am un pieptăn cu dinții rari pe care îl iau în baie cu mine și după ce am aplicat balsamul, mă pieptăn, așa folosesc peria doar când e uscat.

    1. Stiu ca asa se predica, sa nu il pieptanam ud, dar daca il las asa se usuca in toate directii si nu imi place. EU nu folosesc uscator, il las sa se usuce natural.

    • Albu Steluta Georgiana
    • 02/02/2018
    Răspunde

    Eu nu folosesc perie (la parul meu extra lung nu merge, mai ales ca este si ondulat) insa Jasminei (care are par drept-drept si doar cu peria se piaptana) ia-m cumparat una cu 15 lei la targul de la Romexpo cu maner din lemn si par natural. Extrem de buna este!

    1. Ce folosesti pentru periat? Apropo, sa stii ca parul tau e de invidiat.

    • Nicoleta Pahonea
    • 02/02/2018
    Răspunde

    Multumim pentru recomandare

  8. Eu mi-am cumparat un pieptene din carbon, antistatic. Ma ajuta mult si la vesnica mea problema, descurcarea parului. M-a costat in jur de 25lei. Iar daca ai dermatita seboreica iti recomand o perie cu peri naturali sau din lemn. Am avut la un moment dat una primita de la Nivea si stiu ca mi-a placut. Alta la fel n-am mai gasit de atunci.

    1. Am avut si peri d-aia din lemn, din china, ceva la 5 dolari, dar nu m-a dat pe spate. Depinde si de piticii ficaruia, stii cum e.

  9. de-aia imi place mie parul scurt, nu am nevoie de nicio perie

    1. Si noi, ce sa facem, cele carora nu ne sta bine cu parul scurt?

  10. Răspunde

    Eu n-am nici o perie tipul acesta. Eu folosesc perii normale si daca nu ma insel am una de la remington acum. Ma impac bine cu ea si chiar mai am una de la Babyliss de rezerva. Ma atrage si pe mine cea de la Loreal si daca voi opta pentru ceva cu acest model, voi cauta sa fie ceva de firma

    1. Poate ne prezinti inte-un articol si ce ai tu, sa vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares